2015 m. spalio 23 d., penktadienis

apie Amway veido priežiūros liniją „Artistry Hydra-V“


Labas rytas, mano brangieji,  šiandien atsiliepimas apie Amway veido priežiūros liniją „Artistry Hydra-V“.  Gavus testavimui keturis šios linijos produktus, skubėjau namo ištestuoti ir įvertinti. Mano naudojami produktai: veido prausiklis, gaivus tonizuojantis losjonas, atkuriamasis drėkinamasis kremas ir paakių kremas gelis. Šiandien aš noriu pasidalinti savo atsiliepimu, nes manau turiu tvirtą nuomonę.




Gamintojo aprašymas:


Sužadinta vandens, įkvėpta atradimo
„Artistry Hydra-V“ odos priežiūros priemonės subalansuoja odos drėgmę ir sukuria stipriausią apsaugą. Ši kosmetika gaminama naudojant „Hydra Complex“ formulę, į kurią įeina reti ir vertingi ingredientai, kurie:
Atgaivina: Grynas Norvegijos fiordų vanduo skatina odos hidrataciją į paviršines odos ląsteles.
Pamaitina: Gausūs maistingųjų medžiagų mineralai išgauti iš rožinių Himalajų uolienų pamaitina odą skatindami drėgmės pasiskirstymą, saugojimą ir išlaikymą.
Papildo: Maitinantis Havajų kopūstpalmės (acai) aliejaus ekstraktas išlaiko vandenį odoje ir leidžia drėgmei daug ilgiau išlikti.

Paprasta sistema, neįtikėtini rezultatai
Į „Artistry Hydra-V“ liniją įeina septynios priemonės, kurios sudaro odos priežiūros sistemą, skirtą odai atgaivinti, pamaitinti ir atkurti, grąžinant jai prarastą gyvybiškumą. Oda atrodo ir tampa švelnesnė, minkštesnė ir elastingesnė, sekant šiais trimis žingsniais:

Pirmas žingsnis: pasiruošimas
·       Gaivus putojantis prausiklis
·       Gaivus tonikas
Antras žingsnis: sužadinimas
·       Gyvybingumo suteikiantis koncentruotas odos serumas
Trečias žingsnis: drėkinimas
·       Veidui (pasirinkite vieną pagal savo odos tipą)
-        Gaivinantis gelis (mišriai ir riebiai odai)
-        Maitinantis gelio pavidalo kremas (visų tipų odai)
-        Atkuriamasis drėkinamasis kremas (normaliai ir sausai odai)
·       Akims
-        gaivinantis gelio pavidalo paakių kremas



1. „ARTISTRY HYDRA-V“ gaivus putojantis prausiklis





Šis švelnus, putojantis, gelio pavidalo prausiklis kruopščiai ir veiksmingai nuvalo riebalų perteklių, makiažo likučius ir aplinkos nešvarumus. Tuo pačiu metu švelni gelio formulė be muilo gausiai ir maloniai putoja bei greitai ir lengvai nusiplauna. Oda lieka sudrėkinta, švelniai, bet veiksmingai nuvalyta – to reikia norint turėti švelnią, lygią ir elastingą odą. Prausiklis tinka jautriai odai ir visiems kitiems odos tipams. 



Sudėtis:




Talpa: 125 ml.

Kaina: 23 EUR

Konsistencija:





2.  „ARTISTRY HYDRA-V“ gaivus tonikas










Tonizavimas yra esminė odos priežiūros dalis – oda yra nuraminama, pamaitinama ir sudrėkinama, taip pat yra išlaikoma tolygi veido spalva. Gaivus tonikas padeda dar geriau prižiūrėti odą – po jo naudojimo oda atsinaujina ir pagyvėja, o dėl raminančių ingredientų ir švelnios formulės be alkoholio – atsipalaiduoja, tampa nuraminta ir lygi. Gaivus tonikas tinka visiems odos tipams – sausai, mišriai, riebiai – ir netgi jautriai odai. 


Sudėtis:




Talpa: 200 ml.

Kaina: 23 EUR

Konsistencija:





3. „ARTISTRY HYDRA-V“ gaivinantis gelis






Gaivinantis gelio pavidalo paakių kremas – intensyviai įsotinantis vandeniu neriebus gelio pavidalo kremas, kuris iš karto atgaivina ir suteikia ilgalaikį drėkinimą aplink akis. Dėl lengvos konsistencijos kremas gali greitai įsigerti ir efektyviai įsotinti odą vandeniu. „ARTISTRY HYDRA-V“ gaivinantis paakių gelio pavidalo kremas, kuris tinka visiems odos tipams, gali būti naudojamas pagal poreikį visą dieną, kai reikia. 

Sudėtis:




Talpa: 15 ml.

Kaina: 45 EUR

Konsistencija:








4. „ARTISTRY HYDRA-V“ atkuriamasis drėkinamasis kremas








Sodrus ir riebus, bet gaivus ir lengvas atkuriamasis drėkinamasis kremas yra puikus vaistas įsitempusiai, išsausėjusiai odai. Idealiai tinkantis normalios ir sausos odos tipams. „Artistry Hydra-V“ atkuriamasis drėkinamasis kremas greitai įsigeria, padidina hidratacijos lygį ir visą dieną užtikrina gilų drėkinimą ir hidrataciją. Dėl lengvos, bet riebios konsistencijos produktą galima naudoti kaip naktinį kremą visiems odos tipams. 

Sudėtis:




Talpa: 50 ml.

Kaina: 45 EUR

Konsistencija:








Po tokių stebuklingų aprašymų, aš tikėjausi labai gero rezultato, tačiau ne visi produktai tiko mano odai. Per pristatymą man be galo patiko veido serumo tekstūrą, jis greitai susigeria ir švelniną odą, tačiau šio produkto testavimui aš negavau. Mano krepšelyje buvo prausiklis, tonizuojantis losjonas, paakių kremas ir dieninis veido kremas normaliai-sausai odai.
Noriu pradėti nuo įpakavimų, jie tikrai labai gražūs ir funkcionalūs, nors ant blizgančių paviršių (veido kremo dangtelis, tonizuojantis losjonas) lieka pirštu antspaudai, po naudojimo buteliukus reikia išvalyti tam, kad jie atrodytų gerai. Aš už matinius dangtelius, nors jie atrodo ne taip prabangiai, tačiau valymo mažiau. Šios linijos kainos nėra mažos, jeigu produktai tikrai veikia, galima ir sumokėti, tačiau už tokią kainą ir reikalavimai produktams žymiai aukštesni. Aš visada sakiau, kad La Prairie nors ir veikia, tačiau tokios milžiniškos kainos tikrai neverti. 
Apie kiekvieną produktą aš noriu papasakoti atskirai, aš tikrai nevertinsiu produktų sudėties, aš vertinu tik poveikį. Pradėsime nuo veido valymo. Pirmasis testuojamas produktas - pūtuojantis veido prausklis. Spalva permatoma, tai prausiklis gelis, kuris turi labai malonų ir gaivų kvapą, aš tikriausiai jau labai pripratau prie lengvesnių putų, todėl nors ir prausiklis nėra labai agresyvus, tačiau ypatingo drėkinamojo poveikio nėra. Prausiklis kaip ir dauguma sausina veidą, todėl po jo būtina naudoti papildomas priemones. Šitą prausiklį aš galiu naudoti tik su Pobling šepečiu, nes jis naudojant kartu nesausina odos, tik su šepečiu aš pajaučiau drėkinamąjį efektą. Aš suprantu, kad tai Pobling dėka, tačiau naudojimo būdą aš atradau. Priemonės kvapas malonus ir labai gaivus, kaip ir visos linijos.
Tonizuojantis gaivus losjonas man netiko, nes jis palieka riebią  plėvelę ant veido, gali būti, kad mano veido odai jis tiesiog netinka, turint labai sausą odą, pojūčiai ir rezultatas bus kitokie, tačiau aš pasakoju apie savo rezultatą.
Labai patiko paakių kremas, kuris gerai atgaivina ir drėkina paakių zoną, jo konsistencija labai lengva, greitai susigeria ir gali būti naudojamas kaip paakių makiažo pagrindas, taip pudra nesubėga į raukšles, tik reikia leisti geliui susigerti. Šitas kremas atitinka visus gamintojo pažadus, jokių pretenzijų neturiu, tačiau kaip drėkinamajam kremui kaina kiek per didelė. 
Atkuriamasis drėkinamasis kremas betiko mano veido odai, jis man per sunkus, per riebus, nors konsistencija nėra riebi ir aliejinė.  Man labai gaila, nes labai patiko kremo įpakavimas su mentele, viskas labai gražu ir funkcionalu. Įpakavimas stiklinis, kremo kvapas labai malonus, bet....  jeigu naudoti kremą su serumu, gal rezultatas būtų kitoks, o kol kas naudoti negaliu, Gal būt, kai oras bus šaltesnis, mano odos tipas pasikeis ir mano nuomonė apie šį produktą pasikeis.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kaip ir kiekviena kosmetikos priemonių linija, Artistry Hydra-V turi tiek nuostabius, tik ir mano veidui netikusius produktus. Dar kartą noriu pakartoti, jog įpakavimai labai gražūs, tačiau nuo to poveikis odai nesikeičia.



PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig