2015 m. spalio 20 d., antradienis

Avon „Grožis, kuriantis prasmę“



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie Avon renginį, kuriame dalyvavome penktadienį. Pasakosiu apie naują Avon generalinę direktorę Baltijos šalims ir Suomijai, internetinę grožio Avon parduotuvę. Pagaliau aš supratau visas smulkmenas, kuriomis noriu pasidalinti ir su Jumis.








Penktadienio ryte mes visos skubėjome į pusryčius su Avon į salotų barą Mano Guru, aš buvau labai geros nuotaikos, nes gavau akreditavimą į Tallinn Fashion week, kaip keista, man daugybė žmonių sakė, kad tai neįmanoma, kad ten nerealiai sunku patekti, kad ten Lietuvos bloggerių niekas neima, bet aš pateikus dokumentus gavau pakvietimus ir į Taliną, ir į Rygą. Kas čia neįmanomo? Svarbu dirbti, turėti tikslą ir eiti į priekį. Kodėl aš apie tai? Nes žmonės, kurie dirba Avon tokio pat, tai veiklios, savimi pasitikinčios moterys, kurios žino kur eina, žino ko nori ir daug tam dirba. Būtent tokia naujoji Avon generalinė direktorė Anneli Loorits. Ji dirba Avon  daugiau nei 15 metų. Ji pasakojo, kokias baimes turėjo prieš tai, kaip sunku pravesti pirmą prezentaciją, kaip jau drebėjo kojos. Kaip aš ją suprantu, man iki šios prieš mados pasirodymus dreba kojos, nors tai jokių būdu manęs neliečia, bet aš kažkodėl pergyvenu.



Svarbiausiai, apie ką norėčiau papasakoti, tai apie Avon elektroninę erdvę - apie intrenetinę parduotuvę:


Dauguma žmonių produktus, kosmetiką, drabužius, maistą užsako internetu, Avon neatsilieka ir pristato savo pirkėjams naują paslaugą - internetinę parduotuvę. Visi jau puikiai žinome, kad Avon katalogą galima pažiūrėti jų puslapyje www.avon.lt


Dabar ir padaryti užsakymą galima internetu: žiūrint Avon katalogą, galima paspausti ant patikusios prekes ir ji automatiškai atsidurs jūsų pirkinių krepšelyje, taip pat galima išsirinkti iš gaminių asortimento: pagal kodą ir pagal kategorijas. Užsakymą padaryti irgi labai lengva: reikia įvesti savo adresą ir automatiškai įvesti savo konsultanto ID, arba pagal vietovę galima pasirinkti arčiausiai esantį konsultantą, kuris pristatys jūsų užsakymą į jums patogią vietą ir tinkamu laiku. Tai tikrai labai patogu ir tai sutaupo laiko. Taip pat galima palikti atsiliepimą ne tik apie produktą, bet ir apie konsultantą. 










Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, Avon - veikliųjų moterų kompanija, kur reikia norėti, stengtis ir dirbti. Visos galimybės kaip ant delno, tačiau tam reikia pastangų. Šnekant apie intrenetinę parduotuvę, tai labai didelis ir svarus pliusas, nes dauguma iš mūsų jau neįsivaizduoja savo gyvenimo be telefono, kompiuterio ir interneto, todėl interaktyvi erdvė yra tiesiog būtinumas. Aš pati labai dažnai peržiūriu Avon katalogus, galimybė užsakyti internetu tikrai pagelbėja situaciją, jeigu neturi konsultatnto, nereikia ieškoti, parduotuvėje siūlomi arčiausiai tavęs esantys konsultantai, kurie pristatys tavo užsakymą tiesiai į rankas visiškai nemokamai, plius Avon siūlo 90 dienų prekės grąžinimo garantija. 

Ačiū labai už gerą penktadienio nuotaiką ir renginį, buvo labai malonu susipažinti gyvai ir sužinoti naujienas. Kalėdinio katalogo naujienos tikrai patiko. O mintys, kad Avon „Grožis, kuriantis prasmę“ šildo ir suteikia pozityvumo.










SHARE:

8 komentarai

  1. Anonimiškas2015-10-20 10:09

    Avon kosmetika yra tragedija ,o jus blogeres pasirenka tam, kad praplautų ir jums smegenis savo gražiom bei įkvepiančiom kalbom.. Tai pačios žemiausios klasės kosmetika ir nesvarbu kokie pas juos pasikeitimai prekyboje įvyko, kosmetikos kokybė visiškai nepakito nuo tų laikų, kai pirmą kartą ten kažką užsisakiau, net pati buvau konsultante..Labai gaila, kad kuo toliau tuo labiau straipsniai tampa reklaminiai..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš neraša reklaminių staripsnių, nes tai neįmanoma, nes už reklaminius staripsnius yra mokama, o mums nemoka niekas. savo staispniu aš noriu pasakyti tai, kad kur be dirbtum, nesvarbu ar Avon, ar kitur, svarbu turėti savo tikslą, tikėti tuo ką darai ir eiti į priekį. Kiekvienoje kompanijoje ir parduotuvėje galima atrasti patinkačius produktus, taip, dauguma veido priežiūros produktų man netiko ir nepatiko, tačiau yra geros kokybės dekoratyvinės kosmetikos (lūpų dažų, blakstienų tušų, šešėlių), todėl negaliu pasakyti, kad Avon beviltiška.

      Panaikinti
  2. Anonime, aš tai nesutinku dėl tos tragedijos. Taip, kokių 70 % kosmetikos yra visiškai niekam tikusi, tačiau lieka dar 30% atradimams, pvz., visokie kremai tik iš pirmo žvilgsnio atrodo visai nieko, po to nuvilia, o tušai, lūpų dažai gi dažniausiai labai maloniai nustebina.
    Aliona, o šiaip, paskaičiusi įžangą tiesiog iš smalsumo noriu paklausti. Dažnai perskaitau pas tave, kad svarbu turėti tikslą ir daug dirbti. Ar galėtum įvardinti savąjį?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš noriu tapti tokio lygio bloggerė, kaip JAV bloggeriai, tam ir dirbu tiek daug, aš aplamai kitaip nemoku, jeigu jau kažką darai, daryk tai gerai. Aš vis galvoju, kad Lietuvoje ateis normaliai apmokamų bloggerių era, kad mes galėsime gauti pinigus iš reklamos, kad blogginimas taps profesija, o ne tiesiog užsiėmimas.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-10-20 10:55

      Salomėja, sutinku ,kad 70 % yra niekam tikusios, o 30% kaip minėjot lūpų dažai tarkim nagų lakai ir dar kažkas yra neblogai. Tačiau tokiai dideliai kompanijai šie 30 % yra tikrai mažai. Ką aš ir omenyje, kad merginos perskaito,kad Avon lūpų dažai nerealūs tada jos susigundo ir perka kremus ir dar kažką ir labai nusivilia. Visada reikia pabrėžti ,kad Avon daugiau nei 70 % proc produkcijos yra niekam tikę.. Ir tai tiesa..Čia tik mano nuomonė, bet aš manau nereikia taip stipriai išaukštinti prekės ženklos, kuris to nevertas. :) Tiesiog šiandien skaitau jau kelintą straipsnį apie šį susitikimą ir visur tik kalbama apie tikslo siekimą ,o ne apie produkto kokybę.:)

      Panaikinti
    3. Aš visada jums sakau, prieš pirkimą reikia skaityti atsiliepimus, kas ir kaip veikia. Iš patirties: visi rašo, kad Syoss plaukų priežiūros priemonės nevertos dėmesio, tačiau aš sugebėjau atrasti tokius, kurios tinka mano plaukams, taip ir su Avon, mes visos skirtingos, kažkam tinka, kažkam ne. Aš pvz. negaliu naudoti micelinio vandens, man nuo jo spuogai, kitos merginos naudoja ir rašo gerus atsiliepimus. Aš jau sakiau, iš Avon man patinka blakstienų tušai, lūpų dažai, SpaPlanet kūno priežiūros priemonės ir vonios putos. Apie tai ir rašau bloge ;-) Ar bloga idėja apsipirkti internetu? Manau puiki, nereikia ieškoti katalogo, nereikia gaišti laiko, apie tai ir straipsnis.

      Panaikinti
  3. O Dieve, tik jau nereikia sakyti, kad AVON produktai yra blogi. Pirmiausia, atkreipkite dėmesį į KAINĄ. Ji - super maža, tai ko jūs tikitės? Aukso dulkių ar kaip? Aš žinau už kiek perku, suprantu, kad į tai įeina PVM ir kiti dalykai, tokie kaip pakuotė, konsultanto darbas. Nesu išbandžiusi daugybės produktų, tačiau daug daugiau nei pusė išbandytųjų man patiko ir tiko.
    Ypač patinka lūpdažiai, tušai, šėšėliai, neblogas ir veido kremas buvo "nutra effects", micelinis vanduo, o labiausiai patiko purškiamas įdegis. Ir tai tik tai, ką atsimenu.
    žinoma, kiekvienas vertina savaip, iš savo prizmės, bet man viskas buvo ir yra gerai su šia kompanija :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pilnai sutinku, kiekvienoje kompanijoje, nepriklausomai nuo kainos, galima surasti superinius ir dėmesio vertus produktus, gal kutas dalykas yra tinklinis marketingas, tačiau mes kaip bloggeriai vertiname tik produktą, be jokių papildomų sąlygų.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig