2015 m. spalio 14 d., trečiadienis

BH Cosmetics Creme Luxe lūpų dažai (spalva Pop Cultured)




Dar vienas atsiliepimas apie BH Cosmetics kreminius lūpų dažus labai ryškios Pop Cultured spalvos. Man atrodo, visi jau žino, kad mano mėgstamiausi atspalviai ne kuklūs nude, o ryškios raudonos, rožiniai ir bordo atspalviai. Būtent tokios spalvos traukia dėmesį gatvėje (aš visada žaviuosi merginomis su tokios spalvos lūpų dažais, vakar mačiau labai gražiai pasidažiusią merginą beveik su juodos spalvos lūpdažiu, tobulai atrodė), todėl nereikia bijoti atspalvių, šį rudenį kiekvienos iš jūsų kosmetinėje privalo atsidurti raudonas ir tamsus bordo atspalvis, o labai ryškioms asmenybėms patariu pagalvoti apie tamsius violetinius bei fuksijos spalvas.





Gamintojo aprašymas:



BH Cosmetics Creme Luxe lūpų dažai
BH Cosmetics Creme Luxe lūpų dažai rūpestingai padengs jūsų lūpas itin ryškia, sodria spalva. Praturtinti Shea sviestu, bičių vašku ir vitaminu E. Pabrėžkite savo lūpų grožį su BH Cosmetics Creme Luxe lūpų dažais!
Pagrindiniai komponentai ir privalumai:
-       Taukmedžio sviestas, kuris suteikia intensyvų drėkinimą;
-       Vitaminas E – lūpų apsaugai nuo antioksidantų;
-       Kliniškai patikrinta;
-       Nedirgina odos;
-       Patikrintas alergologų.

Sudėtis: Sukietintas poliizobutenas, Pentaerythrityl Tetraisostearate (emulsiklis), mineralinis aliejus, ozokeritas (mineralinis vaškas), bis-diglicerolio poliacilo adipatas (vitaminų ir mineralų tirpalas), bičių vaškas (baltasis), trimetilo siloso-fenilo dimetikonas, polietilenas, rimbinės karpažolės vaškas, vitaminas E, sviestmedžio aliejus, fenoksietanolis.

Sudėtyje gali būti: žėručio, titano dioksido (CI 77891), Yellow 5 Lake (CI 19140), Yellow 6 Lake (CI 15985), Yellow 10 Lake (CI 47005), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 (CI 15850), Red 21 Lake (CI 45380), Red 27 Lake(CI 45410), Red 40 Lake (CI 16035), Iron Oxides (CI 77491. CI 77492, CI 77499)

Ingredients: Hydrogenated Polyisobutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Mineral Oil, Ozokerite, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Beeswax (Cera Alba), Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone

Spalvų pasirinkimas:



Kur pirkti: BH Cosmetics Lietuva


Įpakavimas:








Spalva:





Rezultatas:



su makiažu:









Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo to, kad labai patiko lūpų dažų tekstūra, ji kreminė, tačiau nėra labai drėkinanti (tokios labai greitai išbėga už lūpų kontūrą, spalvos būna ne itin ryškios). Nuotraukose aš nenaudojau lūpų pieštuko, lūpų dažai labai lengvai nudažo lūpų kontūrą, tai labai didelis ir svarus pliusas, tačiau jeigu jūsų lūpos sausos, lūpų dažau tai labiau paryškina. Spalva - ryški fuksija, dauguma sako, kad tokios spalvos tik vasarai, o aš sakau - žiemai, nes Lietuvos žiema tokia pilka ir niūri, o pats madingiausias šio sezono derinukas - pilka ir rožinė, todėl why not?

Lūpų dažų įpakavimas labai paprastas , juodas matinis, su kompanijos logo ir spalvos pavyzdžiu. Aš už tokius įpakavimus, nes nereikia skaityti pavadinimų, jeigu turite kelis lūpdažius, šitoje vietoje gamintojas jumis pasirūpino. BH Cosmetics turi labai didelį lūpų dažų spalvų pasirinkimą, todėl šitoje vietoje kiekvienam savo, o aš noriu pasakyti, kad lūpų dažai labai maloniai padengia lūpas, gerai laikosi (apie geras 3 valandas, manau jeigu naudoti pieštuką, dar ilgiau), po to pigmentas pašviesėja.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig