2015 m. spalio 14 d., trečiadienis

GOSH Makeup Collection Fall Winter 2015 naujienos



Pagaliau aš jau namuose, labai greitai pašnekėsime apie aknę problemas, o kol kas noriu papasakoti apie Gosh naujienas, kaip man bebūtų artimos kitos temos, tačiau dažniausiai darau viską iš eilės. O kaip kitaip ;-) Šiandien noriu papasakoti apie Gosh naujienas, kurios jau yra mūsų parduotuvėse.



Taip atrodo naujienų reklaminės Promo nuotraukos, aš padariau savo gautų pavyzdžių nuotraukas ir dar spėjau užbėgti į parduotuvę apžiūrėti asortimentą:


GOSH Makeup Collection Fall Winter 2015

GOSH Makeup Collection Fall Winter 2015

GOSH Makeup Collection Fall Winter 2015
GOSH Makeup Collection Fall Winter 2015


Naujienų tikrai labai daug, kai kurios labai populiarios, tik ką savaitgalį skaičiau gerus atsiliepimus apie Gosh matinius lūpų dažus, o apie Gosh #FoundationDrops jau šnekėti nereikia, pati mačiau parduotuvėje kaip ją gerai perka, mačiau kad 004 numeriuko liko tik keli buteliukai, matyt labai populiari spalva. Na o dabar pereiname prie nuotraukų realybėje ir parduotuvėse, juk ne tam skaitome blogu, reklamą galime pažiūrėti ir žurnale.

Pradedame nuo nagų priežiūros priemonių. Aš iš tų žmonių, kurie mano, kad vieno gamintojo produktai geriau veikia naudojant kartu, todėl turint nagų lakus, būtina siūlyti ir nagų priežiūros priemones. Šnekant apie  Gosh nagų lakus, noriu pasakyti, kad labai gražios spalvos ir dėmesio vertos kolekcijos. Vakar jau išbandžiau aliejuką nagams ir fast dry drops (irgi aliejaus konsistencijos), patiko, tačiau išvadas daryti dar ankstoka, kol kas ištikima ANNY nagų priežiūros priemonėms.

Gosh nagų priežiūros kolekcijoje keturi nauji produktai:

Gosh Fast Dry Drops - nagų lako džioviklis
Gosh Gel look top coat - viršutinis sluoksnis
Gosh 2in1 nail  hardener glossy finish - priemonė du viename  (viršutinis sluoksnis ir lako pagrindas)
Gosh nail&cuticle oil -nagų odelių aliejus


Naujus kosmetikos teptukus aš jau spėjau išbandyti ir įvertinti, tikrai verti dėmesio, labiausiai patiko akių makiažui, kreminei pudrai ir lūpoms




Naujas blakstienų tušas su argano aliejumi sudėtyje Gosh Boombastic suteikia daugiau ilgio, negu apimties, šiandien išbandžiau, prie teptuko reikia priprasti, bet tikrai neįprastas ir labai įdomus, vėliau aptarsime plačiau.



Matiniai lūpų dažaimadingiausi šį sezoną, Gosh kompanija neatsilieka ir pristato savo matinių lūpų dažų liniją, aš sakau nuoširdžiai, spalvos labai patiko, ypač raudona ir bordo, tačiau išbandžiau juos tik parduotuvėje, nes nuotraukos iki galo nepadarytos. Ech, tas bloggerių gyvenimas, kol nepadarai nuotraukų, testuoti negalima, kas norės žiūrėti į kelis kartus panaudotą lūpdažį, juk nuotraukos turi būti estetiškos. Tik vienas kabliukas, vakar kai bandžiau ant rankos, lūpų dažai labai greitai nusitrina, jie nesusigeria į odą ir nepalieka pigmento, kol kas nežinau, gerai tai, ar blogai, viskas bus aišku po testavimo.

Taip atrodo Gosh matiniai lūpų dažai parduotuvėje (Kristiana, Gedimino pr.)





Mano atspalviai:







Apie naują Gosh kreminę pudrą jau pasakojau įrašo pradžioje, tiesiog stovėjau Kosmada parduotuvėje ir stebėjau, ką perka merginos, per gerą valandą nusipirko kelis buteliukus būtent šios pudros ir būtent 004 atspalvio. Žinote, kaip veikia tas dėsnis, jeigu perka - tai gera, vadinasi ir man reikia, pagaliau galiu išbandyti, nes atsiliepimų niekur nėra, o norisi sudaryti nuomonę ir įvertinti rezultatą.





Ar jau girdėjote apie naujus Gosh plaukų dažus? Spalvų nėra labai daug, tačiau pagrindiniai atspalviai yra. Labai bus įdomu išbandyti, juk 101 spalva šaltas blond atspalvis kaip tik man, sudėtyje argano aliejus ir labai didelė kondicioneriaus po dažymo tubelė.











Dar gavau Gosh akių šešėlius, juos jau turėjau, todėl laukite pirmadienio ir naujo GiveAway konkurso blogo facebook puslapyje.




Šitoje vietoje noriu padėti tašką, palikti šiokią tokią intrigą, nes produktus gavau prieš kelias dienas, dar ankstoka rašyti atsiliepimus, nes ne viskas dar net išbandyta ir nufotografuota.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig