2015 m. spalio 9 d., penktadienis

Biok Dermatology kosmetikos pristatymas



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti Jums apie Biok Dermatology kosmetikos pristatymą. Biok Laboratorija atliko tyrimus, ir paaiškėjo, kad dauguma iš mūsų (8 iš 10 apklaustųjų skundžiasi odos problemomis), todėl buvo nuspręsta pagaminti pirmą Lietuvišką dermo kosmetiką.












Ar jau girdėjai apie naująją didžiausio kosmetikos gamintojo Lietuvoje „BIOK laboratorijos“ inovaciją – lietuvišką dermatologinę kosmetiką „BIOK Dermatology“?

„BIOK dermatology“ esmė ‒ atkurti sveiką fiziologinę odos struktūrą naudojant 100% natūralias aktyviąsias sudedamąsias dalis. Priemonėje naudojama Prancūzijoje išrasta inovacija ‒ 100% natūrali aktyvioji sudedamoji dalis BIOTILYS®. „BIOK dermatology“kosmetika sukurta glaudžiai bendradarbiaujant su Prancūzijos laboratorija GREENTECH, kuriančia natūralias aktyviąsias kosmetikos sudedamąsias dalis visam pasauliui. Gydytojai dermatologai tapo pagrindiniais ekspertais, nulėmusiais priemonių funkcijas, kurios užtikrintų geriausius odos priežiūros rezultatus. Veido ir galvos odos priežiūrai skirtos priemonės papildytos aktyviąja sudedamąja dalimi BIOTILYS® lactobacillus pentosus ‒ šios sudedamosios dalies gebėjimas atkurti sveiką jautrios odos struktūrą įrodytas efektyvumo tyrimais. 
















Mano nuomonė:

Manau Biok Dermatology kosmetika atras savo pirkėjus Lietuvos ir užsienio rinkoje, nes būtent tokių produktų reikia. Kiekvienas iš mūsų turi tam tikrų odos problemų, dažniausiai mes net patys nežinome, kokios čia problemos, tačiau instinktyviai renkamės veido ir kūno priežiūros priemones vaistinėse. Aš gavau labai daug komentarų, kad Biok Dermatology kosmetikos sudėtis nėra natūrali, noriu pabrėžti, kad 100% natūrali efektyvioji Biolytis formulė. Aš labai ilgai galvojau, gerai tai, ar blogai, kol neperskaičiau vieno labai įdomaus straipsnio ir nesusimąsčiau. Straipsnyje rašoma, kad natūralios kilmės ingridientai negali būti naudojami Dermo kosmetikoje, nes dažniausiai tai alergenai, daugelio žmonių oda reaguoja į rožių hidrolataus ir esencijas, medų, arbatmedžio aliejų. Aš labai gerai suprantu, kad jeigu mano odai patinka rožės, tai dar nereiškia, kad patinka ir tinka kitiems, pvz, mano oda labai jautriai reaguoja į kosmetikos priemones su medumi. Biok Dermatology kosmetikos komponentas Biolytis, gaminamas prancūzų farmacijos laboratorijose, tai efektyvus pažangumas, tai nėra rankų darbo kosmetika, tai kosmetika, kuri užtikrina savo vietą vaistinėse (parduodama tik vaistinėse).  Biok Dermatology kosmetikos linija nėra labai didelė - tai 3 rūšių veido kremai (jautriai odai - riebiai/mišriai - sausai/normaliai, ir jautriai odai nuo senėjimo), micelinis vanduo, šampūnas nuo pleiskanų ir šampūnas kasdieniam naudojimui, kuris pasak gamintojų labai gerai drėkina galvos odą (būtinai išbandysiu, nes galvos odos drėkinimas po plaukų balinimo ir dažymo labai gerai), kūno kremas ir dušo želė, rankų kremas ir lūpų balzamas. Kiekvienas įpakavimas skirtingas, tai nuostabaus grožio lapai, simbolizuojantys kosmetikos formules, kiekvienas produktas skirtingas, kiekvienas įpakavimas skirtingas. Noriu taip pat paminėti, kad visų komponentų ir produktų formulės patikrintos  kliniškai, atlikti tyrimai skirtinguose laboratorijose.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Biok Dermatology kosmetika yra labai aukštos kokybės (aš jau spėjau išbandyti kelis produktus, šiandien temai pratęsti papasakosiu apie kūno losjoną). Noriu pabaigti savo straipsnį Justės Pinkevičienės mintimi, kad kosmetikos kūrimas yra metas, tačiau Biok laboratorija pateikia šį procesą profesionalams.

PS. daugiau informacijas apie kosmetiką čia:


Apie augančią dermo kosmetikos madą skaitome čia:














SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip apmaudu sirgti ..Tiek įdomių renginių praleidau..:( Labai bus įdomu išbandytiti šitą liniją.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau sakiau, kad į kai kurias prezentacija eičiau net iš ligoninės. ;-))) Linkiu greičiau pasveikti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig