2015 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Make Up Store seminaras su Vidaja “EFEKTYVUS VAKARINIS MAKIAŽAS”




Pagaliau, pagaliau aš pabaigiau savo įrašą apie seminarą su Vidaja, kuri organizavo Make Up Store. Niekam ne paslaptis, kad man labai patinka Vidajos makiažo darbai, savo vestuviniam makiažui pasirinkau būtent Vidaja ir likau labai patenkina, svajoju išmokti atlikti tokį pat makiažą bent jau sau, būtent todėl skubėjau vakar vakare į apmokymus. Šiandien aš noriu papasakoti ką išmokau, pasidalinti Vidajos patarimais ir makiažui naudojamų priemonių sąrašu.



Numatoma programa:


Make Up Store kartu su profesionalia visažiste Vidaja kviečia į seminarą, tema “EFEKTYVUS VAKARINIS MAKIAŽAS” – PAŽENGUSIEMS(turintiems makiažo pagrindų žinias arba anksčiau dalyvavusiems mūsų pamokėlėse)! 
Vidaja - 8 metų patirtį turinti visažistė, savo vardo mokyklos savininkė, mokytoja, televizijos grimerė. Vidajos makiažai išskirtiniai, jie efektingi, ryškūs, pasižymi stipriu veido kontūravimu, šešėliavimu, spec. efektų naudojimu, visas savo paslaptis ir žinias pažada atskleisti pamokoje, atliekant pilną makiažą modeliui ir pasakojant ir akcentuojant dažniausiai pasitaikančias visažistų klaidas ir atskleidžiant tam tikras gudrybes, padėsiančias makiažui atrodyti tobulai.
Grupinė makiažo pamoka skirta iki 10 asmenų grupei. Profesionali visažistė atsakys į visus Jums iškilusius klausimus, patars, kaip išsirinkti pagrindines makiažo priemones, o vakaro metu taikoma išskirtinė 20 % nuolaida visiems produktams!




Naudojama Make Up Store kosmetika:







Kiekvienas iš dalyvių gavo lapukus užrašams, taip lengviau prisiminti informaciją, galima ne tik užrašyti, bet ir nupiešti.



Vidaja savo darbą pradėjo nuo rezultato "Prieš" fotografavimo




Aš specialiai užsirašiau ką darė Vidaja tam, kad prisiminti pačiai ir pasidalinti su Jumis:

Vidaja pradėjo nuo pasakojimo, kodėl būtent Make Up Store kosmetika jai patinka. Ši kosmetika gaminama Švedijoje, jų veido odos tipas labai panašus į mūsų (sausos veido odos problemos). Vertinu tai, kad jie praturtina savo kiekvieną priemonę (pienelį, losjoną, fiksatorių, makiažo bazę) vertingais aliejais ir vitaminais. Dažniausiai naudojami komponentai: Vitaminas E, aloe ir t.t. Taip pat didelis šios kosmetikos pliusas - spalvų gama, Make Up Store veido pudrų ir pagrindų atspalviai idealiai tinka lietuviams. Dažniausiai JAV gaminamos kosmetikos tekstūros ir konsistencijos mums būna per sunkios, o spalvos per tamsios ir netinkamos naudojimui.

Niekada negalima pamiršti apie veido paruošimą makiažui. Veido valymo etapas labai svarbus, teigia Vidaja. Mūsų vokai viena iš riebiausių vietų, todėl turime skirti jai daugiausiai dėmesio, jokie šešėliai nesilaikys, jeigu ši zona bus per riebi arba per sausa. Makiažą pradedame nuo veido valymo Make Up Store pieneliu (Sensitive Cleansing Milk), o akis valome Make Up store akių valomosiomis putomis (Eye Foam Remover), veido drėkinumui renkamės Make Up Store Hydra Serum (tepame ne tik veidą, bet ir kaklą), leidžiame serumui susigerti ir tepame makiažo pagrindą. 

Vakarinį makiažą pradedame nuo akių, taip bus paprasčiau nuvalyti nubyrėjusius šešėlius ir blizgučius. 


Vietoje akių makiažo pagrindo Vidaja naudoja maskavimo priemonę (Make Up Store Reflex Cover, spalva Medium), šita priemonė suteikia daugiau maskavimo, gerai padengia vokus, paslepia raudonį ir išlygina vokų spalvą.  Naudojant šią priemonę, šviesios spalvos šešėliai atrodo ryškiau. Jeigu mes norime "wow" efekto, turime gerai užmaskuoti ir paruošti vokų zoną.

Akių makiažą pradedame nuo vokų šviesinimo šešėliais, spalva Vanilla
Tepame Make Up Store pigmentus, akių kampas - šviesiausią atspalvį Pearl , akių viduriukas - April (švelniai rožinis atspalvis)


Ryškiname akių lanką (nuo antakio iki lanko) su Make Up Store šešėliais Smog (šviesiai rudas atspalvis) ir Ghetto (tamsiai rudas atspalvis)
Naudojame juodos spalvos pieštuką blakstienų linijai paryškinti, iš karto ištušuojame. Vidaja vienoje rankoje laiko pieštuką, kitoje teptuką. Viena iš rekomendacijų: Tam,  kad juodos spalvos nebūtų labai daug, rekomenduoju dėti juodą spalva brukšniukais, ir tik tada išskaidyti.


Naudojame pilkšvos spalvos akių šešėlį Liza, ryškiname ir tamsiname akių kampą. Su teptuku skaidymui sujungiame šį atspalvį su Ghetto spalva.

Naudojame Make Up Store Gel Eye Liner juodos spalvos, tepame su antakių teptuku, skaildome.
Į akių kamputį tepame tamsiausią pigmentą - spalva Blure.
Nereikia bijoti pasiimti priemonę į rankas antrą sykį, jeigu reikia juodo lainerio dar, reikia panaudoti jį dar ir dar.


Ryškiname akių pavedimą su Make Up Store Gel Eye Laineriu ir su juodos spalvos šešėliu Pollution


Šešėlių skaidymui naudojame pilkos spalvos akių šešėlį Nightfall



Nuvalome paakių zoną, maskavimui naudojame makiažo šepetėlį ir Beauty Blender. Pradedame nuo paakių maskavimo, naudojame šviesiausią maskavimo Make Up Store Cover All Mix atspalvį paakių zonai. Ar galima naudoti tik maskavimo priemonę lengvesnės konsistencijos? Taip, galima, tačiau turime pagalvoti, koks tai makiažas, jeigu mes šnekame apie vakarinį makiažą, žinome, kad bus daromos makiažo nuotraukos, tada privalome gerai pasirūpinti paakių maskavimu, nes būtent ši zona linkusi rausti. Vidaja savo makiažui naudoja camouflage paletę, o tik tada lengvai pereina su Reflex cover maskuokliu, spalva medium. Paakių zonos firksavimui Vidaja nenaudoja kompaktinės pudros, naudojant ją makiažas atrodo per sunkiai, jos pasirinkimas biri Make Up Store pudra, jos dalelės labai smulkios.

Vidajos mėgstamiausias Make Up Store Matt kreminis makiažo pagrindas, jo atspalviai idealiai tinka lietuvėms, jis nėra visiškai matinis, suteikia odai gerą maskavimą ir  jos nesausina. Vidaja makiažui naudoja dviejų atspalvių pudras, jau su kreminėmis pudromis atlieka lengvą kontūravimą ir veido modeliavimą.  (Naudojamos spalvos Vanilla ir Honey)



Kontūravimui Vidaja naudoja naują kontūravimo rinkinuką, spalva Medium (Make Up store Duo Contouring- medium) . Atliekamas labai saikingas veido kontūravimas (skruostai, kakta, nosies zona (būtent tai zonai Vidaja rekomenduoja naudoti labai ploną teptuką, jeigu kontūro linijos bus per storos, nosis atrodys dar didesnė) Ar galima veido kontūravimui naudoti šilto atspalvio pudrą? Vidaja sako: " Ne". Veido modeliavimui taip (naudojamos šviesi ir vos tamsesnio atspalvio pudros arba kreminiai makiažo pagrindai), tačiau veido kontūravimui turi būti naudojamas šaltas rudas atspalvis, jo intensyvumas priklauso nuo veido spalvos.

Prieš užtvirtinat makiažą biria pudra, patikriname paakių zonos maskavimą, veido kontūravimą. Vidajos rekomenduojama pudra - Make Up store naujiena - Setting Powder (spalvos neutral ir milk). Ši pudra labai smulki, labai gerai užfiksuoja makiažą, o svarbiausiai, nepaslepia veido kontūravimo elementų. Labai dažnai atsitinka taip, kad padarai makiažą, padengi veidą biria pudra, ir rezultato kaip nebuvo, nelieka nei veido kontūravimo, nei šviesių zonų. Šį pudrą palieką makiažą savo vietoje, tiesiog jį užtvirtina. PS. spalvą yellow-mellow naudoja garsioji Kim Kardashian. Aš nusipirkau milk spalvą, bandysime naudoti namų sąlygomis.

Labai daug dėmesio reikia skirti akių makiažui. Pabaigiame akių makiažą: apačioje naudojame juodos spalvos pieštuką, šešėlių spalvos Getto, Lisa ir Pollution). Prisiminame, kad turime įvertinti makiažo visumą, viršutinio voko modeliavimas turi papildyti apatinio voko užbaigtumą.



Antakių modeliavimui Vidaja naudoja Make Up Store antakių pieštuką, vos vos patamsina antakių galiuką pilkos spalvos šešėliais, jeigu antakių plaukeliai labai vešlūs, naudojame bespalvį antakių gelį formai palaikyti Brow Set Fix. Vidajos patarimas: jeigu akių makiažas labai ryškus,  vos tamsiname antakius, jeigu prailginame akis su makiažo pagalba, ilginame ir antakį.



Make Up Store dual foundation, spalva Bangkok suteikia veidui lengvą bronzinį atspalvį, o riebiam veidui matiškumo.



Prieš klijuojant dirbtines blakstienas, modelio blakstienas dažome su Make Up Store blakstienų tušu Multi Lush Mascara. Blakstienų klijavimui irgi reikia patirties, Vidaja rekomenduoja blakstienų klijus tepti per blakstienų vidurį, skaidome klijus į šonus, taip nereikės laukti kelių minučių kad klijai susiimtų). 

Vietoje skaistalų naudojome akių šešėlius Cosmopolitan, pasak Vidajos, tai tobula persilkinė spalva, ypač tinka  nuotakų makiažui. Šešėlių pigmentacija labai stipri, todėl naudoti šešėlius vietoje skaitalų reikia patirties.


Lūpoms naudojame Make Up Store Slim Lipstick, spalva matte 402,  suteikiame lūpoms spindesio su Lipgloss Way ir paryškiname kontūrą su Make Up Store pieštuku Cherry Coke.

Makiažą užbaigiame su Face Mist, purškiame labai daug priemonės tam, kad nebūtų pudrinio vaizdo. Ar tokio tipo priemonės prailgina makiažo gyvavimo laiką? Tikrai ne, tačiau naudojant jas, makiažas atrodo natūraliau, dingsta pudrinis vaizdas.


Rezultatas:





Vidajos nuotraukos:





Ilgai galvojau, ką pasakyti apibendrinimui, žiūrint į profesionalų darbą, savo Minčių nelieka. Reikia mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis, naudoti profesionalias  kosmetikos priemones, stebėti, kaip dirba profesionalai. Priminu, kad šitas seminaras buvo skirtas pažengusiems, toms, kas jau dirba su makiažais, toms, kas supranta ir žino pagrindus. Ar man buvo įdomu? O taip, visada smagiau stebėti makiažo atlikimo eigą, būtent taip galima išmokti tai daryti tobulai ir profesionaliai. Vidaja savo srities profesionalas, todėl stebėti jos darbą žymiai maloniau, o mokytis iš jos darbu didelė garbė.

Ačiū labai Make Up Store už nuostabiai praleistą laiką, o Vidajai už naujas žinias ir įkvėpimą.










SHARE:

2 komentarai

  1. Vertas dėmesio makiažas. ar įmanomi makiažo kursai Vilniuje pas jus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, aš kursų neorganizuoju, tiesiog einu pati pasimokinti ir aprašau bloge.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig