2015 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.10.08


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien taip šalta, kad visiškai nesinori lipti iš lovos. Norisi pasidaryti skanios kakavos, įjungti mėgstamus filmus ir pasidaryti savo išeiginę. Bet, deja, šiandien reikia papasakoti apie vakar vykusius pristatymus, aš iki šiol maloniai nustebinta makiažo apmokymais su Vidaja. Patikėkite, visai kas kita žiūrėti kaip dirba Vidaja, todėl jau skubu paruošti jums nuotraukas ir straipsnį, o dabar Beauty Talk rubrika.




Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo SWO žurnalo rekomendacijų, čia ir labai skanūs desertai, ir rudeniniai paltai, ir be galo gražūs sijonai. Kiekvienam skoniui, patikėkite, aš būtent šios rubrikos pagalba, atradau labai įdomius Lietuvos ir užsienio dizainerius.


Ievos plaukai atrodo tobulai, o drabužių derinuko aprašymas bloge. Taip pat bloge pasirodė naujas filmukas apie rugsėjo mėnesio mėgstamiausius produktus. Žiūrime..


Gabrielės dalykėliai bloge labai daug kelionės į Taliną nuotraukų. Labai gražus miestas, kas nebuvo, rekomenduoju.

Aš šiandien pusės nakties nemiegojau, nes vakar pamačiau tavo YSL rankinuką intragram puslapyje. ;-) O štai dar vienas labai rudeniškas  Enrikos drabužių derinukas ir dar viena labai graži rankinė.


Darjos skonis nepriekaištingas, iš jos reikia mokytis derinti juodus, baltus ir pilkus drabužius taip, kad tai atrodytų madingai, gražiai ir stulbinamai. Būtent taip atrodo naujas drabužių derinukas su odiniu sijonu.


Maženos makiažo variantas naudojant Make Up Store akių šešėlius. Aš vakar neištvėriau, ir nusipirkau Make Up Store pudrą ir kontūravimo paletę. Skirtumas tarp profesionalios ir paprastos kosmetikos labai didelis.


Juditos pasirinkimas rudeniui. Sutinku su kiekvienu punktu, pilkos spalvos deriniai labai madingi, apie Prada rankinuką manau net šnekėti nereikia, tai klasika, kuri neišeina iš mados, o raudonas lūpdažis ir saldokas kvapas rudens "must have".


Och, kaip gražu, nerealus Indrės paltas ir drabužių spalvų pasirinkimas. Tobulai, tiesiog tobulai, daugiau neturiu ką pasakyti.


Avos pasakojimas apie savaitgalius, šiltas kojines ir pomėgius. O svarbiausiai apie knygą. Žinau, jeigu knyga labai patinka, taip lauki antros dalies, o po to skaitai visą dieną, nežiūrint į aplinkybes. Apie kokia knygą eina kalba Avos bloge? Daugiau čia:







Kol mes šąlame Lietuvoje, Kotryna siunčia mums karštus linkėjimus iš Seulo (Pietų Korėjos) ir Philipinų. Labai daug nuotraukų jos intragram puslapyje.


Karolina leidžia savo dienas Graikijoje, Korfu saloje. Jos bloge labai daug nuotraukų (smagu, kad ten yra internetas), o svarbiausia, labai įdomus pasakojimas apie knygų įtaką. Rekomenuoju perskaityti.



Pati žinau, kaip sunku išsirinkti tinkamą ekologišką kosmetikos priemonę, o jeigu tai blakstienų tušas, tai dar sunkiau. Mano mėgstamiausias - Avril blakstienų tušas, o Modestos bloge labai išsami apžvalga ir blakstienų tušų palyginimas.


Patricija pasakoja apie rugsėjo mėnesio mėgstamiausius produktus, tokie įrašai labai įdomūs, naudingi it populiarūs.


Pirmoji Gretos pažintis su hidrolaias, jos pasirinkimas - valantis ir tonizuojantis levandų, probleminei odai. Aš labai mėgstu hidrolatus, jos naudoti labai paprasta, o nauda veido odai akivaizdi.


Essence lūpų blizgiai - geri ar blogi? Man atrodo, viskas priklauso nuo spalvos. Ingrida savo blogo skaitytojams pasakoja apie essence XXXL Nude lūpų blizgus.


Kokia Maybelline kreminė pudra geriausia? Mūsų visų veido oda yra skirtinga, mes turime skirtingus poreikius ir norus, todėl kiekviena atsakome į šį klausimą skirtingai. Juodosios plunksnos bloge atsakymas jau yra, o aš testuoju paskutinį BB kremą, ir jau irgi greitai parašau apibendrinimą.


H&M kosmetikos priemonės išpopuliarėjo stulbinamai greitai, spalvų pasirinkimas labai didelis, kainos nėra aukštos, tačiau reikia mokėti atrinkti gerus ir vertingus produktus, nuo paprastų ir nevertų dėmesio. Salomėjos dėka jau daugiau nestoviu prie plaukų priežiūros priemonių stendo. Galiu pasakyti atvirai, man labai patinka šešėliai (vienos spalvos) ir lūpų pieštukai. Salomėja irgi jau išbandė šešėlius, jos švetinimas bloge. O spalvos labai gražios, ypač žalsva.


Ar teko girdėti apie Havajietišką kosmetiką? Viktorijos bloge atsiliepimas apie veido prausiklį su enzimais, labai įdomi priemonė, manau verta išbandyti.


Gana jau egzotiškų kosmetikos priemonių, pabaigai rekomenduoju pasakityti atsiliepimą apie Rasa plaukų priežiūros priemones iš Extreme Moisture serijos. Aš likau labai patenkinta rezultatu, blogo autorė taip pat. Sveikinu su naujais Zara batais, laukiame nuotraukų bloge ;-)


Tokia buvo mūsų labai spalvinga savaitė, net pati nesitikėjau.

Ačiū, kad skaitote,

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig