2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Dior Spring 2016 Makeup Collection


Kam ruduo, kam Kalėdos, o dideli kosmetikos ir mados gigantai galvoja jau apie Pavasarį. Būtent šią savaitę Milane pristatomos pavasario kolekcijos, Prancūzijos mados savaitė startavo nuo rugsėjo 30D ir jau eina į pabaigą, todėl mes galime drąsiai pažiūrėti Dior kolekcijos makiažus, o taip pat įvertinti naujas priemones. Įdomu? Man irgi. Kokios spalvos mūsų laukia pavasarį? Kokį makiažo variantą siūlo Dior?








Ką mes matome nuotraukose: dvi šešėlių paletės, spalvos nėra naujoviškos, tačiau man labai patiko, ypač žalių ir violetinių spalvų derinys. Dior spindesio suteikianti pudra - tokią pudrą matome beveik kiekvienoje Kalėdinėje kolekcijoje, tačiau vis perkam ir perkam, tikimės stebuklo. Ačiū Dievui, aš jau nebeperku, pas mane liko tik Guerlain Meteoritų liga, tačiau kaip be būtų, pudra labai graži. Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Dior skaistalus, pati neturiu ir nesu bandžiusi, jeigu neturi pavasariui šiltp atspalvio skaistalų, kodėl gi ne? Na ir pagrindinis kolekcijos akcentas - nagų lakai. Po to, kaip Peter Phillips pradėjo dirbti Dior, man vis labiau ir dažniau patinka Dior nagų lakų kolekcijos. Manau jis bando čia realizuoti tai, ko negalėjo Chanel. Juk Chanel kolekcijos labiau rafinuotos, o Dior paskutiniu metu labiau jaunatviškos, ypač pavasario. 
Negaliu nepaminėti, kad nauja Dior pavasario kolekcija, tai kažkas tarp pavasario 2012 ir pavasario 2014, tačiau bet kokiu atveju, tai klasikinės pavasariškos spalvos. Aš labai laukiu melyno nagų lako nuotraukų, gal tai bus nauja Riva, tik šį kartą iš Dior?









Makiažo nuotraukos:








Aš apžiūrėjau visas nuotraukas, tačiau visos rožinis makiažo variantas, turint tokių gražių atspalvių akių šešėlius (žalius, salotinius, violetinius, pilkšvus) naudoti tik rožinį atspalvį? Manau pagrindiniu Dior pavasario kolekcijos akcentu bus būtent šis atspalvis ir natūraliai atrodantis makiažo variantas. Kaip Jums? Kas patiko?












SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-10-07 12:44

    Unexpected side benefits you start working on helping one problem and you end up helping lots of problems that you didn't even know we're related I hope this information Natto5 has been helpful to you if you have any questions about how in ad Strachan support your health homes are very sturdy they have to be all day long they have to burn up fat and detoxify.

    http://t-rexmusclefacts.com/natto5/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig