2015 m. spalio 7 d., trečiadienis

Syoss 3 IN 1 TURNAROUND MIRACLE INTENSE TREATMENT FLUID - tai kas labai patiko mano plaukams


Galu gale, man pavyko surasti tobula sausų plaukų priežiūros priemonę iš Syoss, tai  gilaus poveikio atstatantis fluidas plaukams. Jeigu tavo plaukai labai sausi, pažeisti, tada gali būti, tad ši priemonė tiks ir tau.



Gamintojo aprašymas:




Syoss 3 IN 1 TURNAROUND MIRACLE INTENSE TREATMENT FLUID. 
Pažangi plaukų priežiūra  su plaukų ląstelių atkūrimo technologija. 3 galimi naudojimo būdai -1. gilaus poveikio procedūrai naudokite prieš trinkimą, 2. arba po trinkimo kaip plaukų kaukę 3. kaip intensyvaus poveikio atkuriamąją priemonę palikite nakčiai ir iš ryto nuskalaukite.


Sudėtis:



Talpa: 200 ml.

Kaina: apie 5 EUR, su nuolaida apie 3 EUR

Įpakavimas:





Konsistencija:






Mano nuomonė:

Pasirodo, ne visos Syoss plaukų priežiūros priemonės blogos, svarbu surasti tai, kas tinka būtent tau. Aš pastoviai skaitau atsiliepimus, radau labai gerus blondinių atsiliepimus būtent apie šią priemonę, tačiau šio fluido niekur negalėjau rasti, nei Maximoje, nei Droge. Pagaliau pamačiau jį Rimi (Nordic PC) su nuolaida, už tokią kainą išbandyti buvo ne gaila, tačiau priemonė labai patiko ir tiko mano plaukams, likau nustebinta rezultatu. Niekada nesitikėjau, kad Syoss priemonė gali taip patikti. Aš jau radau dvi topinės priemonės, viena Renew 7  plaukų kaukė (turiu šios linijos ir šampūną, tačiau jis nėra išskirtinis) ir šitas fluidas. Aš naudojau jį nakčiai, tačiau kelios rekomendacijos: nenaudoti priemonės jeigu jūsų plaukai nėra sausi ir pažeisti, rezultatas bus tragiškas, netepti priemonės ant plaukų šaknų, sudėtis nėra natūrali, todėl to daryti nerekomenduoju. 

Priemonės įpakavimas patogus, su dozatoriumi, talpa maža, vos 200 ml, naudojasi taupiai. Skaičiau merginų atsiliepimus, kad joms priemonės užteko tik penkiems kartams, jeigu ilgi plaukai, viskuo gali būti. Fluido kvapas saldokas, vanilinis, konsistencija bėra tiršta. Po naudojimo plaukai šilkiniai, lengvai šukuojami ir guli plaukas prie plauko. Apimties nėra, todėl kas vertina būtent tai, priemonė netiks. Kas patiko labiausiai - efektas po naudojimo išsilaiko dar du plovimus. Rekomenduoju priemonę sausiems plaukams.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig