2015 m. spalio 15 d., ketvirtadienis

Eclae kosmetikos pristatymas



Labas rytas, mano brangieji, šiandien iš pat ryto šnekėsime apie rožinius flamingus, rožinio vandens stebuklą ir labai įdomią Prancūzų kompanijos Eclae pristatomą kosmetikos liniją. Pasakosiu apie asortimentą, šiek tiek oficialios informacijos ir mano pirmasis įspūdis.








Daugiau nei 150 metų gyvuojanti Compagnie des Salins du Midi įmonė yra druskos gamybos Europoje lyderė. Virš 1,500 darbuotojų turinti kompanija gamina aukščiausios kokybės druską vadovaudamiesi atsakingo ir darnaus vystymosi principais. Tai prisideda prie pramoninių klientų sėkmės ir vartotojų pasitenkinimo. 



Kamargo centre esantis Eg Mortas turi unikalų paveldą ir garsėja kaip viena gražiausių vietų Provanse.
Aigues-Mortes yra senas gynybinis miestas kurio pavadinimas reiškia: "mirusio vandens miestas" (stovintys vandenys).
Šis viduramžių miestas, įsikūręs mažosios Ronos regione, iš visų pusių apjuostas miesto siena, 1903m. paskelbtas istoriniu monumentu. Kadaise nedidelis žvejų ir druskos rinkėjų miestelis driekėsi nuo pelkynų iki Viduržemio jūros.
Vėliau kryžiaus žygiais ir tamplierių ordinu garsėjęs Eg Morto miestas šiandien yra turistų pamėgtas pajūrio kurortas, viliojantis kultūriniu istoriniu paveldu, gastronominiais ir vyndarystės turtais.  
Pagrindinis regiono ekonominis išteklius yra druska, o didžiuliuose pelkinių ežerų plotuose gyvena ypač retos augalų ir gyvūnų rūšys.



Eg Morte išgaunama aukštos kokybės jūros druska, daugiausiai naudojama maistui. Tačiau taip pat čia įsikūręs ir mokslinių tyrimų centras dėl turtingos biologinės įvairovės: čia randamos daugiau nei 208 augalų rūšys, įskaitant 20 saugomų, ir gyvena apie 200 paukščių rūšių, iš kurių net 157 yra saugomos.





Kartą metuose, vasarą, galima pamatyti neeilinį reginį: pelkių vanduo nusidažo vaiskiai rožine spalva!

Šis gamtos reiškinys įvyksta tada, kai vandens druskingumas tampa pats didžiausias ir ima žydėti fitoplanktonas. Tuo metu mikrodumblių Dunaliella Salina apsaugos mechanizmas yra pats stipriausias. Suaktyvėjusi karotenoidų gamyba suteikia dumbliui rausvai-raudoną atspalvį ir nudažo vandenį ryškiai rožine spalva. Po ilgamečių šio įstabaus reiškinio tyrimų, Groupe Salins mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius ištyrė mikroskopinio dumblio Dunaliella Salina savybes.
Remiantis šiais atradimais, buvo sukurta odos priežiūros produktų linija, kovojanti su odos senėjimu ir grąžinanti jai jaunatvišką švytėjimą.
Dunaliella Salina, esantis visuose ECLAE linijos produktuose, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, gerina aprūpinimą deguonimi, suteikia maitinimą, drėkinimą ir odos apsaugą. 


Eclae liniją sudaro 11 priemonių, kurių poveikis grindžiamas išskirtinėmis unikalių mikrodumblių savybėmis. Šiomis priemonėmis susikursite visapusiškai veiksmingą grožio puoselėjimo programą.

Pristatomi:

7 veido priežiūros priemonės
3 kūno priežiūros priemonės
1 maisto papildas




Neįmanoma nepastebėti, koks gražus kompanijos logotipas -rožinis flamingas, aplamai, kosmetika patiks toms, kas ieško išskirtinumo,  kurioms svarbus įpakavimas , tekstūros. Kompanijos eksporto vadovas Frédéric CHAPEL pasakojo, kad daugiausiai pinigų kompanija išleidžia malonioms kremų ir produktų tekstūroms sukurti. Patikėkite, tekstūros tikrai labai švelnios ir malonios.



Tai Eclae kompanijos eksporto vadovas Frédéric CHAPEL



Na ir pagaliau prie produktų, pats populiariausias, gražiausias ir veiksmingiausias - Eclae Serum Perles Precieuses. Gamintojas teigia, kad ši priemonė atnaujina ląsteles, intensyviai stangrina odą ir gražina jai spindėsi. 
Mano pirmas įspūdis: stiklinis buteliukas su pompa, viduje rožiniai permalutriniai burbuliukai, iškarto prisimini flamingus, ežerą ir visus grožius (kaip iš tikro veikia marketingas ir produkto aprašymas. Amerikiečiai dirbantys PR sferose sako, privalo būti 'story', jeigu jos nėra, produkto niekas nepirks.) Serumo tekstūra labai lengva, rožinės spalvos su blizgučiais, blizgučiai labai maži, tačiau serumas susigeria, blizgučiai lieka. Tai brangiausias šios linijos produktas, jo kaina 68 EUR (tiesą sakant, aš nežinant kainos, galvojau kad apie 110-130 EUR, nes produktas tikrai to vertas)


Šnekant plačiau apie veido priežiūros priemones, man labiausiai patiko veido, akių, lūpų makiažo valiklis, jis aliejinės tekstūros, tačiau nėra riebus, maloniai kvepia rožėmis, jo nereikia nuplauti, pirmoje vietoje sėdint su drauge kavinėje ieškojau šio stebuklo kainos, , ji nėra didelė, vos 15 EUR už 150 ml.
Noriu paminėti ir veido šveitiklį, ir atkuriamąją švytėjimo teikiantį kaukę (ją galima naudoti vietoje naktinio kremo), paakių kremą, dieninį ir maitinamąjį atkuriamąjį naktinį kremus.



Labai įdomus ir dėmesio vertas produktas - Maisto papildas, kuris paruošia odą saulės vonioms ir ilgai išlaiko sveiką odos švytėjimą.

Kūno linijoje yra kūno šveitiklis, maitinamasis kūno balzamas ir atkuriamasis aliejus. (kainos nuo 24 iki 28 EUR)


















Atėjus namo vakare aš jau spėjau išbandyti kelias priemones: tai buvo serumas ir naktinis kremas. Mes su vytu labai ilgai žiūrėjome su rožinius perlus serumo viduje, jie tikrai nuostabus, o poveikis - (tiesiog pirmas įspūdis) labai lengva, nelipni konsistencija, šilkinė (tikriausiai sudėtyje yra silikonas), gerai lygina veido odą, neriebina, nepalieka lipnaus sluoksnio, manau gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. rRebiai odai kremas nėra būtinas, tačiau aš ant viršaus užtepiau naktinį kremą, kuris yra riebus ir gerai maitina veido odą naktį. Kol kas tiek, nes parašyti ką nors daugiau reikia laiko, todėl su išvadomis noriu neskubėti ir išbandyti kiekvieną produktą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kas Eclae kosmetika tikrai verta jūsų dėmesio, nes nereali mintis, geri ir veiksmingi produktai, kainos nėra labai didelės, o kremų tekstūros ir kvapai tiesiog pasakiški. (kvepia rožėmis, tačiau rožių kvapas nėra labai stiprus ir erzinantis), draugė, kuri sėdėjo su manimi per pristatymą pasakė, kad vienintelis rožių kvapas, kuris jai patiko. 

Pardavimas prasidės po dviejų savaičių, ieškokite Eclae ženklo Kosmada parduotuvėse.

























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig