2015 m. spalio 16 d., penktadienis

Etude House veido pagrindas Face Blur ir makižo teptukas Secter Brush21 Skin



Labas rytas, mano brangieji, šiandien paskutinė darbo diena, penktadienis, prasideda išeiginės. Man atrodo aš irgi pradedu sirgti, tačiau tokios prabangos leisti sau negaliu, nes laukia daug renginių, liko labai daug apie ką papasakoti šią savaitę, nes planavau daugiau dirbti, o gavosi taip, kad einu iš vieno renginio iki kito. Na o kaip galima nenueiti į Fashion bazar? O kaip aš galėjau praleisti rožinius flamingus? Šiandien dar apie vieną stebuklingą rinkinuką, pirkau www.ebay.com. Prieš pirkimą peržiūrėjau labai daug youtube.com filmukų, susižavėjau rezultatu, tokie šepetukai labai populiarūs, ypač po MAC panašių šepetukų kolekcijos, tik kaina kitokia. Aišku, mes negalime lyginti vieno ir kito varianto, tačiau šiandien pabandysime įvertinti Korėjiečių gamintojo Etude House makiažo bazę ir teptuką Secter Brush21 Skin





Gamintojo nuotraukos ir aprašymas:




Labai atsiprašau, tačiau versti nelabai noriu, todėl gamintojo tekstas anglų kalba, visa informacija ant dėžutės tik Korėjiečių kalba




Taip atrodo populiarūs MAC ir Artis šepetėliai





Įpakavimas:




Korėjiečiai vertina labai gera aptarnavimą, jie turi visai kitokį požiūrį į savo klientus ir pirkėjus, todėl dėžutėje radau pasą, Etude House parduotuvėse taikomas nuolaidas, siūlomą asortimentą ir mėginukus. Smagu, bet viskas irgi Korėjietiškai.




Teptukas:












Makiažo pagrindas:








Aš labai trumpai savo žodžiais: Etude House Face Blur pagrindas skirtas visų tipų odai, šviesina veido spalvą, sulygina odos reljefą, paslepia poras ir prailgina makiažo gyvavimo laiką










Mano nuomonė:

Aš labai vertinu Korėjietišką kosmetiką, pirkau jos labai daug, išbandžiau daug BB, CC Korėjietiškų kremų, jie tikrai verti dėmesio, paskutiniu metu atsiranda vis daugiau BB kremų, kurių atspalviai tinka mums. Anksčiau spalvos buvo arba pilkos arba rožinės, dabar spalvų paletė tikrai padidėjo. Visas naujoviškas tekstūras, autentiškus kremus ir veido kaukes galima rasti tik Korėjoje. Kokybė labai gera, kainos skirtingos. Tokios kompanijos kaip Etude House, Misha, Mizon, Skin79 ir panašiai nėra labai brangios, o tokios kaip Hera, OHui, History of Whoo ir Sulwhasoo skirtos brandžiai odai prižiūrėti, priemonių kainos nuo 50 iki 300$.
Šnekant apie stebuklingas Korėjietiškas makiažo bazes noriu pasakyti, kad jos tikrai vertos dėmesio, reikia tik pasirinkti tas, kurios tinka būtent jūsų odai. Aš turėjau labai stebuklingą, kurį idealiai maskavo poras (bloge yra atsiliepimas), šį - irgi gerai maskuoja, prailgina makiažo gyvavimo laiką, tačiau kiek pašviesina veido toną. Skirta normaliai-sausai odai, riebiai gali netikti ir riebinti dar labiau. Šis makiažo pagrindas gerai susidraugauja su kitomis kosmetikos priemonėmis, aišku, atrodo geriausiai su Korėjietiškais BB kremais.
Teptukas man patiko be galo, jis labai minkštas,  gerai ir lygiai padengia makiažo pagrindą. Jį patogu laikyti rankoje, spalva auksinė, ant teptuko rankinės kompanijos logo ir šepetėlio pavadinimas. Aš jau išbandžiau šį stebuklą su įvairios tekstūros pagrindais, geriausiai jis padengia BB kremus ir skystesnės tekstūros kremines pudras, tokias kaip L'oreal True Match, Dior Star ir pan. Šepetėlį labai lengva plauti, o svarbiausiai - jis nepraranda formos po plovimo. Vienintelis minusas - zonas prie nosies su juo padengti neįmanoma, nes jis kiek didokas, o taip, vien pliusai. Teptuką rekomenduoju kiekvienam, tobulas.



SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-10-16 08:24

    Būtų smagu pamatyti kaip atrodo makiažas su šiuo teptuku...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, skaitau tavo įrašą, ir atrodo, kad esu visai šalia tavęs :) Reiks dar nubėgti į Etude House porą kartų :) Kiek mokėjai už šį gėrį? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu va, matai, Krėjietiška kosmetina vienija ;-) Mokėjau su siuntimu 18$

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig