2015 m. spalio 4 d., sekmadienis

H&M High Impact eye colour (akių šešėliai) - spalva Supernova ir Fine China


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu pabaigti savo pasakojimą apie H&M kosmetiką, liko tik parašyti atsiliepimą apie šviesių atspalvių akių šešėlius. Kodėl šviesių, juk siūloma tiek gražių spalvotų šešėlių? Vienas paprastas klausimas, kokios spalvos šešėliai dažniausiai pasibaigė šešėlių paletėje? Mano paletėse dažniausiai ir greičiausiai pasibaigė šviesūs atspalviai. Aš naudojau šviesias spalvas kaip pagrindą, darant dieninį ir variantus makiažus. Aš ilgai stovėjau prie stendo, išsirinkau matinius pieno baltumo šešėlius Fine China ir šešėlius su blizgučiais (man tada atrodė kad jos mažos) Supernova.





Ilgai išliekantys šilkinės tekstūros šešėliai, užtikrinantys lengvą padengimą. Platus spalvų ir faktūrų pasirinkimas - nuo švelnių matinių iki blizgių ar net metalo efekto.



Kaina: 5,99 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, PC Ozas

Sudėtis:




Įpakavimas:





Spalvos:








Mano nuomonė:

Man labai patiko matinis atspalvis, jis labai gerai pigmentuotas, lengvai tušuojasi ir gali būti bet kokio makiažo pagrindu. Fine China spalva - pino baltumo, labai gražiai atrodo darant matinį smokey eyes variantą, didelio skirtumo naudojant pagrindą ir be nėra, šešėlis puikiai perduodą spalvą. Nieko gero apie Supernova šešėlius aš pasakyti negaliu, tokių didelių ir stambių blizgučių nesitikėjau. Parduotuvėje bandžiau ant rankos rezultatas man patiko, tačiau ant akių vaizdas kur kas blgogesnis, tiesą sakant vaizdas paakių zonoje, nes visi blizgučiai lieka ten, juos nuvalyti labai sunku. Nors ir šešėliai labai gerai pigmentuoti, tačiau per dideli blizgučiai padaro savo darbą. Kiekviena dienai tokių šešėlių nenaudosi, tačiau greitai Kalėdos, gal tada bandysiu panaudoti.  Apibendrinant šešėlių temą, noriu pasakyti, kad man kai kurios spalvos labai patiko, H&M šešėliai gerai pigmentuoti, tačiau dauguma su blizgučiais, būkite atsargios, jeigu tik nesiruošiate teminiam vakarui arba Kalėdoms.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig