2015 m. spalio 3 d., šeštadienis

L'ERBOLARIO kosmetikos parduotuvė PC Nordic (Vilniuje)


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie itališkos kosmetikos parduotuvę L'erbolario, pagaliau šios kosmetikos butiką galima rasti PC Nordic, Vilniuje. Tračiadienio ryte aš nuskubėjau į parduotuvę, juk čia pilnas kosmetikos priemonių asortimentas, o kas man buvo svarbiausia -galima susipažinti su kvapais. Aš labai vertinu itališkos kosmetikos kvapus, įsimylėjau L'erbalario serija su Irisais ir Magnolijomis. Bus labai daug nuotraukų...







Apie kompanija:




L'ERBOLARIO pavadinimas kilęs iš seno italų kalbos žodžio „erborare“, reiškiančio „rinkti laukų žoles ir tyrinėti jų gydomąsias savybes“. Būtent tai prieš beveik keturiasdešimt metų darė L'ERBOLARIO įkūrėjas Franco Bergamaschi kartu su savo žmona Daniela Villa, biologės išsilavinimą turinčia kosmetologe. Sutuoktiniai pradėjo nuo patikrintų ir eksperimentais patobulintų šeimos receptų, augalų tyrimų ir jų distiliacijos. 1978 metais šeima sukūrė įmonę La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario, gaminančią natūralią kosmetiką iš tyrimais pripažintų, veiksmingų augalinių ekstraktų. Bėgant metams, moksliniai tyrimai tapo dar kruopštesni, gilesni ir tikslesni, ypač talkinant italų fitokosmetikos pradininkui, profesoriui Gianni Proserpio. L'ERBOLARIO filosofija paremta siekiu apjungti branginamą praeities išmintį su neginčijamais nūdienos atradimais, tradicinę fitoterapiją su šiuolaikine kosmetologija.
 
L'ERBOLARIO kosmetikos priemonių formules praturtina itin veiklios aktyviosios medžiagos, išgautos iš augalų naudojant pažangiausias technologijas. Todėl L'Erbolario priemonės yra pripažįstamos ir vertinamos kasmet vis didėjančio klientų rato.







Aš labai vertinu itališkus kvapus, būtent todėl man labai patinka Acqua di Parma itališki nišiniai kvapai, L'erbolario nenusileidžia. Camelia kosmetikos priemonių linijoje vonios putos, muilas, purškiamas kvapusis vanduo ir kūno kremas. Kvapas šiltas, kvepia labai arti kūno, šleifo nėra, bet kvapas labai malonus ir intymus. 











Tikras itališkas mandarinų, karčiųjų apelsinų ir vanilės, muilo įpakavimo grožis neišpasakytas. Kvapas tinka tiek moterims, tiek ir vyrams.








Na o prie šitos lentynos aš jau sustojau ilgam, mano mėgstamos rožės ir irisai. Žinote, kas nugalėjo? Irisai, nuostabus pudrinis kvapas, man labai primina Malle Lipstick Rose, tai retro pudros, senovinių lūpų dažų kvapas. Laikosi visą dieną, net vyras vakare paklausė, kas taip skaniai kvepia. Skaniai, o tai labai didelis komplimentas. Būtinai nusipirksiu pilną buteliuką, nes tikrai patiko. Rožių kvapas labai didelio įspūdžio nepadarė, tiesiog rožės, negaliu net apibūdinti, nei damaskinės, nei bulgariškos, kažkas tarp, gal per daug pipirų ir piliarožių.




Aš savo pažintį pradėjau nuo mėginukų, turiu Argan linijos veido kremą nuo raukšlių, labai gerai maitina, bet neriebina veido. Aš pastebėjau, kad L'erbalario kremai aplamai neriebina veido, nepalieka plėvelės ir nekemša porų. Man labai patinka. 





Mano nuomonė:

Aš tikrai nepasakosiu jums apie tai, kaip stilingai ir gražiai atrodo L'erbolario parduotuvė, aš geriau apie pačius jau išbandytus produktus. Kokia be būtų parduotuvė, jeigu produktai nieko gero, tikrai niekas neateis. O L'erbolario kosmetikos priemonės vertos jūsų ir mano dėmesio, nes kokybė labai aukšta, įpakavimai gražūs, funkcionalūs ir apgalvoti. Aš esu išbandžiusi keturis veido kremus, jie labai skirtingi, tačiau patiko visi, nepriklausomai nuo to, ar jie drėkina, ar maitina, ar stangrina. Labiausiai patiko Crema Viso Antirughe Ridensificante Kremas gerai maitina, stangrina, malonios ir neriebios tekstūros, veidas po naudojimo minkštas ir lygus, vienintelis minusas - kvapas, raugintų agurkų raugo. Ar tai minusas, po kelių naudojimų aš jo jau nebejaučiau, man buvo svarbiau rezultatas. Labai patiko kūno kremas Mandorla, kremas turi labai malonų migdolų riešutų kvapą, aš sakyčiau Amaretto likerio. Kremas labai gerai maitina kūno odą, nepalieka riebaus sluoksnio ir greitai susigeria. Turiu labai daug mėginukų, pati labai nekantrauju išbandyti, todėl apie L'erbolario kosmetiką šnekėsime dar ne vieną kartą. Ar jau išbandėte ką nors? Turite rekomendacijų?


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig