2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

Leila jaunystės serumas ir stangrinamasis veido kremas




Jau atėjo tikrasis ruduo, oras laike toks, kad net mano Bruknė neskubėjo eiti pasivaikščioti, norisi gulėti lovoje, įjungti serialus ir gerti kakavą. Man apėmė kažkoks labai baisus tinginiavimo priepuolis, bet aš bandau jam nepasiduoti. Padariau puodelį skanios ir kvapnios kakavos, užtepiau veido kaukę, nes šiandien vakare pristatymas, ir rašau blogą. Šiandien labai noriu Jums papasakoti apie Leila veido kremą ir serumą. Aš jau šnekėjau apie veido prausiklį, kurį galima naudoti kaip valomąją kaukę, atėjo eilė pasidalinti savo nuomone apie kitas išbandytas kosmetikos priemones.





Gamintojo aprašymas:




Leila Jaunystės serumas




Su Šilko proteinais ir Hialurono Rūgštimi !
Prabangi,  lengva emulsija – minkština ir drėkina, suteikia elegantišką spindesį.  Alavijo lapų sultys ramina odą, iš alyvuogių išgautas skvalanas bei šilko proteinai – maitina, hialurono rūgštis skatina odos regeneraciją, stabdo senėjimo procesus. Labai greitai susigeria. Oda tampa švelni it aksomas.
Naudojimas: Rekomenduojama veidą ištepti nedideliu serumo kiekiu, poto teptis įprastu kremu arba naudoti kaip kaukę, užsitepti didesnį serumo kiekį, palaikyti 20min, nusausinti veidą servetėle ir teptis įprastu kremu. Rekomenduojama tepti  ryte, vakare arba pagal poreikį.
Laikymo sąlygos-kambario temperatūroje
Tūris: 15ml
Kaina: 8,08 EUR
Sudėtis: ALOE BARBADENSIS, AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, HYDROLYZED SILK, SQUALANE, HYDROLYZED JOJOBA PROTEIN, GLICERINE, TOCOPHEROL ACETATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE.
Konsistencija:







Leila stangrinamasis veido kremas




Su nerafinuotu Argano Aliejumi ir Hialurono Rūgštimi
Šilkinį švelnumą suteikiantis veido kremas gerina odos elastingumą, saugo odą nuo senėjimo ir žalingo aplinkos poveikio. Augalinė hialurono rūgštis ir argano aliejus lėtina odos paviršiaus ragėjimo procesus,  atkuria odos drėgmę bei neleidžia atsirasti raukšlėms.
Naudojimas: Rekomenduojama tepti odą ryte, vakare arba pagal poreikį.
Laikymo sąlygos-kambario temperatūroje
Tūris: 30ml
Kaina: 8,98 EUR
Sudėtis: AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER,SUNFLOWER WAX, SODIUM POLYACRYLATE, ALOE BARBADENSIS, ARGANIA SPINOSA OIL, ROSA MOSQUETA OIL, BORAGO OFFICINALIS OIL, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SQUALANE,TOCOPHEROL ACETATE, HYDROLYZED SILK, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE.
Konsistencija:






Mano nuomonė:

Kaip smagu matyti dar vieną Lietuviškos kosmetikos gamintoją, Leila kosmetika nėra labai populiari arba plačiai žinoma, todėl mes turime pataisyti šią klaidą, nes kosmetika labai geros kokybės, verta savo kainos ir jūsų dėmesio. Noriu pradėti nuo įpakavimų: tokius naudoti labai patogu, jie yra su dozatoriais, labai higieniška ir funkcionalu. Žiūrint į priemonių sudėtį, matome labai daug vertingų komponentų ir ingridientų, mano oda nėra alergiška, todėl galiu drąsiai pirkti tokius kremus. Mano rankose stangrinamasis serumas, kuris yra gelio konsistencijos, neriebus, susigeria akimirksniu, vienas minusas - kvepia vaistais, ir Leila stangrinamasis veido kremas. Kremas man patiko labiausiai, nes jo tekstūra labai švelni, konsistencija neriebi ir lengva, susigeria akimirksniu, nepalieka riebaus sluoksnio, porų nekemša, gerai drėkina ir vos stangrina veido odą. Visi mes puikiai žinome, kad natūralūs komponentai negydo raukšlių, tačiau kaip prevencinė priemonė hialurono rūgštis ir drėkinamieji komponentai labai veiksmingi.


PR sample






SHARE:

6 komentarai

  1. "Visi mes puikiai žinome, kad natūralūs komponentai negydo raukšlių" - neklaidinkite žmonių. Taip, žodis "gydo" čia ne į temą, nes raukšlės ne liga, - jas galima tik "mažinti". Jų negydo ir nenatūralūs komponentai.

    Tačiau natūralios prigimties ingredientų, kurie padeda kovojant su senatvės požymiais yra ir yra labai nemažai. Kai kurie padeda kur kas efektyviau, nei sukurti laboratorijose. Tik rečiau naudojami, nes cheminės priemonės - pigesnės ir leidžia daugiau užsidirbti komerciniams gamintojams.

    Būtų gerai, jei prieš rašydama tokius mitus, bent kokį rimtesnį straipsnį paskaitytumėte, kur realūs faktai, o ne kažkokie mitai - būtų daugiau naudos visiems.

    Atsiprašau už pastabą, tikiuosi neįžeidžiau, linkiu sėkmės ir tobulėjimo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra labai daug skirtingų nuomonių, blogas yra tam, kad pasakyti savo nuomonę. Aš naudojau labai daug įvairios kosmetikos, tačiau galiu pasakyti, kad natūralios kilmės ingridientai: rožių absoliutas, argano aliejus ir pan. gerai drėkina, maitina, tačiau raušlių nemažina. Kiekviena kompanija turi savo teoriją, kiekvienas gamintojas pasakoja skirtingai. Išklausiau N teorijų, tačiau turiu savo trvirtą nuomonę: natūralios sudėties kosmetikos priemonės gerai drėkina, maitina, vos stangrina, tačiau norint kovoti su raušlėmis, reikia stipresnių priemonių. Tai ne mitas ar teorija, tai praktika ir rezultatas ant veido.

      Panaikinti
    2. Aš nekalbu apie kompanijų sekamas pasakas, kalbu apie normalius mokslinius tyrimus - esate girdėjusi, jog tokie egzistuoja? Žinote, kur praktiškai išbandoma ne ant vieno žmogaus, kaip darote jūs, ir ne trumpą laiko tarpą, bet ant dešimčių ir šimtų. Jei bent išbandytumėte konkrečias priemones kelis mėnesius, tada dar dar galėtumėte sakyti, jog konkreti natūrali priemonė, konkrečiai Jums, nedavė rezultatų.

      Čia tas pats būtų jei savaitę pagerčiau geležies tablečių ir nuspręsčiau, jog jokios energijos daugiau man neatsirado ir pradėčiau sklebti, kad geležis tai jau tikrai tik šiek tiek maistinės vertės prideda, bet norint turėti realiai daugiau energijos reikia kažko stipresnio, pavyzdžiui kofeino tablečių ir energetinių gėrimų.

      Panaikinti
    3. Bet juk blogas yra apie asmeninę nuomonę, o ne apie mokslinius tyrimus. sutinkate? jeigu žmonėms reikia mokslinių tyrimų, jie suras informacijos, jeigu mano nuomones, jie staiko blogą. Dažniausiai oficialūs tyrimai daromi 21 dieną, o ne kelis mėnesius.

      Panaikinti
    4. Būtent, blogas yra apie jūsų asmeninę nuomonę, o jūs pateikiate kaip faktą, jog natūralios priemonės neveikia prieš raukšles. Nors nei žinote tai, nei tikrinote. Tai tik Jums taip atrodo.

      Žinoma, gerai, jog dalinatės asmenine patirtimi - tai sveikintina ir džiugina. Ir pati vertinu jūsų pastabas apie kai kuriuos produktus, ne veltui juk čia esu. Tačiau būtent kaip skaitytoja ir prašau, jog nedarytumėte tokių kategoriškų apibendrinimų vien iš savo patirties.

      Panaikinti
    5. Migle, tai kokios yra tos natūralios priemonės, kurios mažina raukšles ir jų veiksmingumas būtų įrodytas moksliniais tyrimais, jei jau taip konkrečiai?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig