2015 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

L'occitane aromatų ir desertų vakaras




Viskas prasidėjo nuo labai gražaus pakvietimo, esu gavusi labai daug įvairių, tačiau L'occitane kompanijos buvo išskirtinis. Pradėsime nuo to, kad L'occitane parduotuvė jau seniai mane vyliojo stebuklingai kvapais, nuostabiais rankų kremais ir kūno priežiūros priemonėmis, o štai pagaliau kvietimas į kvapnų vakarėlį, kur bus pristatomą nauja Kalėdinę kolekcija. Pierre Herme labai žinomas prancūzų konditeris, reiškia bus ne tik daug kvapų, bet ir skonių...







Kai aš išvyniojau pakvietimą, po namus pasklido nuostabus Pamplemousse Rhubarbe muilo kvapas, tai rabarbarai, greipfrutai ir prieskoniai, aš su nekantrumu laukiau trečiadienio...


Trečiadienio vakare aš jau skubėjau į StrangeLove, kur manęs laukė pažintis su nauja L'occitane kolekcija. 

Prie L'occitane stendo galima praleisti valandų valandas, man labai patinka, kad kvapų liniją sudaro visos būtiniausios kūno priežiūros priemonės: tai ir dušo želė, ir kūno kremas, ir rankų kremas.  Man, asmeniškai, tai labai svarbu. Nekenčiu, skirtingų kvapų, kvepalai vieno kvapo, o dušo želė arba kūno losjonas kito, labai dažnai kvapai vienas su kitu nesusidraugauja.


Pristatomos naujosios L'occitane kūno priežiūros priemonės atrodo įspūdingai, žiūrime nuotraukas ir rašome norų sąrašus, brangieji. Mano sąrašas gavosi nekukliai ilgas.




O štai nuostabus L'occitane advento kalendorius, jis pirmas mano norų sąraše laiške Kalėdų seneliui. Man tokie dalykai labai patinka, tai gera galimybe susipažinti su L'occitane asortimentu, tai nuostabaus grožio mini produktų įpakavimai, kurios labai patogu pasiimti su savimi į kelionę, arba tiesiog įmesti į rankinę. Dar vienas pliusas - iš kitos pusės yra aprašymai, ką galima rasti. Tai lyg ir staigmenos nebuvimas, tačiau apsaugo tokius kaip aš nuo kalendoriaus atidarymo per vieną vakarą.








Kiekvienas stalas atrodė išskirtinai, nauji produktai, kurios buvo galima išbandyti, tiesiog kosmetikos mylėtojų rojus...







Olivier Baussan (L'occitane kompanijos įkūrėjas) pasiūlė savo draugui konditeriui Pierre Herme sukurti L'occitane šventinę kolekciją. "Kai aš kūriau šiuos aromatus, jie ne tik turėjo kvapą. Jie įgavo ir savitą skonį", - sakė Pierre Herme.

Šnekant apie prabangių gardumynų šefą, negaliu neparodyti jų kūrinių, jie tikrai nuostabūs:







Olivier Baussan ir Pierre Herme




Naują šventinę L'occitane kolekciją sudaro net 3 linijos:

L'occitane Jasmin-Immortelle- neroli (jazminų, šlamučių ir neroli). Liniją sudaro: lūpų balzamas. blizgi kūno pudra, dušo želė, kūno pienelis, parfumuotas vanduo, muilas, bei rankų kremas)

Aš labai trumpai apie savo pirmuosius įspūdžius: pirma mintis - Kalėdos, labai švelnus mandarinų kvapas, kuris pereina į jazminus, o toliau šiltas nerolis nenuleidžia savo pozicijų.



Blizgi pudra kūnui, turi labai švelnų aromatą ir auksinės spalvos blizgučius:








ir pirmas desertas: Rožinių pipirų biskvitas su džiovintais vaisiais





Antroji pristatoma linija Pamplemousse Rhubarbe - citrusiniai vaisiai, rabarbarai, bei aromatingi prieskoniai. Kolekciją sudaro: muilas, dušo želė, kūno pienelis, rankų kremas, lūpų balzamas, bei parfumuotas vanduo.

Man tai greipfrutų žievelė su prieskoniais, aš išeinant papurškiau būtent šį kvapą ant savo rankos, nuo kūno šilumos prieskoniai ir medienos natos jaučiasi žymiai stipriau.









Antrasis desertas - rabarbarų ledai (tiesiog pasakiški, niekad neatspėčiau, kad tai rabarbarai), greipfrutų žievelės ir šalavijų kremas. Manau šitas desertas buvo labai arti kvepalų aromato, rabarbarų gaiva ir citrusų žievelę, tai tikrai nepakartojamas skonis. 


Paskutinė linija L'occitane Miel Mandarine -medus ir mandarinai. Liniją sudaro lūpų balzamas ir rankų kremas. 

Man asmeniškai, tai labiau medus, nei mandarinai.



Paskutinis desertas: jazminų Creme Brulee. Aš labai mėgstu Creme Brulee, mano aplodismentai šefams, tai nuostabus ir su meilė pagamintas desertas. Būtinai grįšiu į StrangeLove tik dėl jo.



Noriu pasakyti "ačiū" už nuostabų maistą StrangeLove šefams, broliams -Petrui Jarašūnui, Rokui Jarašūnui ir Mindaugui Ryškui, jų desertai padėjo atskleisti L'occitane linijų aromatus, bei juos papildė. Tai buvo nepakartojamas gastronominis L'occitane ir skanių desertų vakaras. Aš tapau 'grožio gurmanė'


PS. L'occitane naujienų galime ieškoti parduotuvėse jau po dviejų savaičių. Rekomenduoju susipažinti su kvapais, padaryti savo išvadas ir surasti savo asociacijas. Nes man kvapas yra ne sudedamosios dalys, man kvapas tai  -  asociacijos, mano gyvenimo situacijos ir  jausmai.






























SHARE:

4 komentarai

  1. Eina sau kaip viskas nerealiai atrodo. :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O koks kvapas nerealus, tiesiog pasaka, aš jau rašau norų sąrašą, ypač sudomino Kalendorius. ;-)

      Panaikinti
  2. Man žaliasis aromatas patiko, jau uosčiau parduotuvėje praeitą savaitę :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš net nežinau, vakar galvojau kad labiau patiko geltonas kvapas, o šiandien labiau patinka žalias. ;-) Abu kvapai nuostabūs, rekomenduoju susipažinti, net kūno priemonės kvepia labai stipriai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig