2015 m. spalio 13 d., antradienis

L'oreal INFAILLIBLE 24-HR MATTE FOUNDATION- makiažo pagrindas (spalva 20 sand )


Labai džiaugiuosi pabaigus visus įrašus apie Maybelline makiažo pagrindus, todėl galima pereiti prie naujienų. Aš jau pasakojau apie tai, kaip man patiko L'oreal True Match naujas makiažo pagrindas, atėjo eilė aptarti ir matiškumo suteikiantį L'oreal  Infaillible makiažo pagrindą, žinau, kad labai daug žmonių laukia būtent šito atsiliepimo.




Gamintojo aprašymas:




Ilgalaikis matinis rezultatas.   Natūraliai atrodanti oda.

L’Oréal Paris pristato kerinčią naujieną - makiažo pagrindą “INFAILLIBLE 24-HR MATTE FOUNDATION” -  atrask naują matiškumą.


Matinio efekto makiažo produktai yra privalomi kiekvienos moters kosmetinėje. Ypatingai ambicingos moters, kurios gyvenimas kupinas veiklos, susitikimų ir įtemptos dienotvarkės, kosmetinę būtina papildyti lengvai naudojamais grožio produktais. 

Makiažo pagrindas “Infallible Matte” pasižymi oro lengvumo tekstūra, ir ilgai išliekančiu padengimu, net iki 24 valandų. Oro lengvumo tekstūra nesukris, o ilgai išliekanti skysta formulė paslėps odos netobulumus tolygiai ir lengvai.

NENEPRIEKAIŠTINGA 24 VAL.  MATINĖ TECHNOLOGIJA

Makiažo pagrindo sudėtyje yra švelni vandens pagrindo emulsija, kuri užtikrina komforto jausmą visai dienai.  Skysta makiažo pagrindo formulė  lengvai it tolygiai padengia veidą, be jokio kaukės efekto. Sudėtyje esančios mineralinės mikro kempinėlės, sugeria riebalų perteklių iš karto ir dienos eigoje.

Rezultatas: matinė ir natūraliai atrodanti  oda visą dieną.

Savąjį makiažo pagrindą “Infallible Matte 24-HR ” galima išsirinkti iš penkių atspalvių, suteikiančių odai idealų matiškumą.

Spalvos:



Sudėtis:



Talpa: 35ml.

Kaina: apie 15 EUR

Įpakavimas:






Spalva:



Rezultatas:







Su makiažu:



Mano nuomonė:

Be jokios abejonės, šitas L'oreal makiažo pagrindas suteikia matiškumo. Aš specialiai įdėjau reklaminį filmuką, naudojant L'oreal Infaillible, mano veidas atrodo taip pat tobulai, bet savaime suprantama yra ir minusų. 
Aš pradėsiu nuo to, kad kremas idealiai tinka riebios odos savininkėms, jeigu yra nors menkas odos šerpetojimas jis bus paryškintas, paslėpti jo bus neįmanoma. Aš jau esu bandžiusi tepti šį kremą po slogos ant šerpetojančios nosies, patikėkite, atrodo labai baisiai, joks drėkinamasis kremas nepagerina situacijos. Jeigu jus galvojate, kad jūsų oda mišri, ant sausų vietų užtepsite kremą ir naudosite šį kreminę pudrą, galiu pasakyti vienareikšmiškai, ne. Aš mačiau labai daug JAV bloggerių filmukų, ten pristatomas šios linijos silikoninis makiažo pagrindas, manau štai ir yra raktas, kuris sulygina sausas vietas, tačiau pas mus jo nėra, išbandyti irgi negalima, todėl reikia tik spėlioti.
Spalvų tikrai nėra labai daug, tačiau su mano man pasisiekė, Sand tiko idealiai, turi "beige" pagrindą, kuris puikiai susilieja su oda ir atrodo natūraliai. 
L'oreal Infaillible  įpakavimas plastikinis, naudoti patogu, kreminė pudra spaudžiasi be problemų, tačiau reikia pastoviai valyti dangtelį. Dėl savo konsistencijos (nors jinai ir nėra labai tiršta) pudra susima akimirksniu, todėl rekomenduoju tepti pudrą zonomis, nes kitaip išsklaidyti spalvą bus labai sunku, liks dryžiai. Didžiausias pliusas - nuostabus maskavimas, pudra užmaskuoja viską: spuogus, poras, išlygina veido spalvą. Tačiau dėl matinės tekstūros, veidas neatrodo natūraliai, reikia būtinai naudoti veido kontūravimo ir formavimo priemones. Bandžiau naudoti kremines tekstūras veido kontūravimui, jos netinka, todėl du šituo stipriai matiniu pagrindu tinka tik pudrinis veido kontūravimas (sausas). Aš tepu pagrindą pirštais, galima ir teptuku, jeigu norite mažesnio maskavimo - galima pasirinkti Beauty Blender kempinę, bet po to ją labai sunku išplauti.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad L'oreal Infaillible matinis makiažo pagrindas tinka tik riebiai ir labai riebiai odai, turi labai geras maskavimo galimybes, nekemša porų, tačiau atrodo nelabai natūraliai, naudojant šį pagrindą bus paryškintos net smulkios raukšles (mano paakių zona dar niekada neatrodė taip baisiai), o veido kontūravimui reikės naudoti tik pudrinės tekstūros priemones.
Tačiau nežiūrint į visą tai, veidas matiniu išsilaiko visą dieną, nereikia naudoti jokios pudros, nuotraukose tik makiažo pagrindas, kai kur (kur yra raudonis) uždėtas dar vienas pudros sluoksnis geresniam maskavimui.

Ar rekomenduoju šį pagrindą? Tikrai taip, tačiau mano odai vis gi geriau L'oreal True Match, bet vasarai, karštiems orams ir labai riebiai odai šitas pagrindas bus tobulas.



PR sample





SHARE:

10 komentarų

  1. O man sitas makiazo pagrindas yra ko gero geriausias koki tik esu isbandzius. Jei turiu kokiu issausejimu patapsnoju laaaaabai maza kieki drekinamo kremo jau and uzteptos pudra veido vietos ir padeda, jokiu problemu. Is pradziu tepiau teptuku, tai reikedavo labai greitai dirbti, kaip ir minejai ji greitai dziusta. Bet po to pameginau su RT kempinele... Ir dieve mano, kaip graziai atrodo! Zinoma, kempine sugers daugiau produkto, todel reikes tepti kelis kart jei noresis geresnio maskavimo. Bet man tai neproblema nes yra concealer'is tokiam reikalui :))

    P.S Pamegink pudra sumaisyti su VIENU LASELIU veido aliejumi (bet koks tiks), veidas atrodys matinis, bet suteiks naturalu svytejima. Plius makiazo pagrindas atrodys ir jausis lyg tavo oda o ne kauke :)

    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už patarimus, būtinai išbandysiu, jaučiau, kad yra kažkoks būdas, dabar žinosiu.

      Panaikinti
  2. Aš būdama Milane irgi prieš gerą pusmetį turėjau galimybę išbandyti šį makiažo pagrindą. Mano veido oda mišri/riebi (sakė kosmetilogė, kad su metais susinormalizuos, bet dabar į riebesnės pusę). Taip jau susidėjo viskas, kad turėdama labai nedaug makiažo pagrindo turėjau filmuotis vienam youtube klipe. Dabar žirūėjau porą kartų įrašą - nepaprastai gerai veidas atrodo. Atrodo matinis, tačiau nepernelyg pripudruotas, visiškai neblizga (nors lauke apie 30 laipsnių buvo). Tikrai puikus dalykas riebiaodėms. O toms, kurios turi pasausėjimų tikriausiai reikėtų rekomenduoti tepti tik ant riebesnių zonų :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visiškai pritariu, jeigu turite riebią veido odą, bus liuks, jei ne, apeikite šį produktą parduotuvėje, yra daug kitų nuostabių pagrindų, kurie tiks būtent jūsų veido odai.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-10-13 18:05

    Kokia pudra rekomenduotumete sausai odai? Nes visi serpetojimai isryskeja pasirepus kremine pudra

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. o gal tiesiog pabandyti naudoti beauty blender? nes labai dažnai tokia prblema būna ne dėl pudrų, o dėl neteisingo padengimo. Man labai tiko L'oreal True Match (didesnis maskavimas), Pupa Like a doll (mažesnis maskavimas), Dior Star (Glow efektas)

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2015-10-14 00:23

    O man si pudryte ant Jusu daug graziau ir naturaliau atrodo, nei better skin. Daug gyviau veidas atrodo, nosyte nenusitrynus, kaip su maybelline. Nesenai isbandziau sia loreal pudryte ir tai fainiausia pudra kokia tik esu naudojus, oda mano normali ir puikiai tinko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man jinai realiai kiek per sausa, geriausias L'oreal variantas mano odai True Match, nes rudenį mano oda išsausėja, šios pudros aš jau lygiai ir gražiai tikrai neužtepčiau. ;-)


      Panaikinti
  5. Ar nepasirodė Jums šis pagrindas per ne lyg rožinio(šalto) atspalvio? Nemažai youtube'erių tuo skundėsi, teigdami, kad šilto arba neutralaus tono odos savininkėms niekaip netiks.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šita spalva labiau į geltonumą, aš turiu naują True Match Rose beige, ten labiau į rausvumą.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig