2015 m. spalio 3 d., šeštadienis

Maybelline SuperStay Better Skin Foundation- kreminė pudra


Šnekant apie Myabelline makiažo pagrindus, noriu papasakoti apie savo mėgstamą - Maybelline Super Stay Better skin. Aš jį nusipirkau po mėginuko išbandyto, labai jau patiko mano veidui. Labai geras maskavimas, gerai išsilaiko ir natūraliai atrodo. Šiandien apie šį stebuklą papasakosiu daugiau.




Gamintojo aprašymas:


SuperStay Better Skin Foundation
Skystas makiažo pagrindas
Normaliai, mišriai ir riebiai odai.
Maybelline Better Skin makiažo pagrindas akimirksniu tobulai užmaskuoja visus trūkumus, užtikrina puikiai atrodančią  veido odą net 16 valandų. Šis makiažo pagrindas ne tik puikiai maskuoja odos nelygumus, bet ir pagerina jos būklę! Jau po 3 savaičių naudojimo galėsite pasidžiaugti sveikiau atrodančia oda.
Sudėtyje esantis stimuliuojantis kompleksas akimirksniu maitina, o Actyl C antioksidantas ilgainiui pagerina odos elastingumą, sumažina pigmentaciją, paraudimą ir papilkėjimą. Apsauga nuo kenksmingų saulės spindulių (SPF 20).

Sudėtis:


Talpa: 30 ml.

Kaina: 12,99 EUR

Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:






Mano spalva: sand





Rezultatas:





Su makiažu:


Mano nuomonė:

Aš labai trumpai, aiškiai ir argumentuotai, kodėl man patinka būtent šį kreminė pudra. Labai patinka maskavimas -nuo vidutinio ir visiško, savaime suprantama, labai didelių problemų pudra neužmaskuoja, tačiau didesniam maskavimo efektui pudrą galima sluoksniuoti, tačiau ar verta, nežinau. Stipresniam maskavimui rekomenduoju maskuojamas priemones, taip pat rekomenduoju pasirinkit specialias maskavimo priemones paakių zonai, nes pudra kiek per sunki. Man idealiai tiko pudros atspalvis, pudra gerai pritaiko prie mano odos spalvos, tai didelis pliusas. Pudra turi matinį 'finish'ą ir tinka riebiai veido odai, nes visas sausas vietas pudra paryškina. Aš jus atskleisiu savo pastebėjimą: naudojant drėkinamuosius veido kremus riebios konsistencijos, pudra paryškina poras, naudojant makiažo bazes riebiai odai, porų visai nesimato, todėl su porų maskavimu viskas labai asmeniška. Pudra gerai išsilaiko ant veido, po gerų penkių valandų mano veidas pradeda blizgėti, o jeigu naudoti Skin Better kompaktinę pudrą, apie makiažą galima pagalvoti tik vakare, ir tai apie jo valymą. Man šį pudrą patiko todėl, kad ji nekemša porų, o svarbiausiai po naudojimo veidas labai minkštas ir švelnus, nepriklausomai nuo kremo naudojimo. Stebuklas. Ką aš rekomenduoju Jums, mano brangieji, mėginukus, būtent taip galima išsirinkti sau tinkantį makiažo pagrindą, ne vienas atsiliepimas  nevertas bandymo namuose, o aš? o aš skaitau atsiliepimus ir taip atrenku priemones, kurias noriu išbandyti.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig