2015 m. spalio 9 d., penktadienis

Namai - tai mes. RETROFORMA AW15 (virdualus turas į saloną)


Pagaliau, pagaliau aš pabaigiau tvarkyti nuotraukas, noriu pasidalinti su jumis ir pakviesti Jus į virtualų turą po saloną "Retroformą". Labai smagu skaityti oficialią informaciją, tačiau kur kas geriau pamatyti kaip interjero detalės atrodo realybėje, kaip jie derinami tarpusavyje ir kas gaunasi. Šį rudenį spalvos tikrai ryškios, tačiau žiema Lietuvoje tokia pilka, kad tikrai labai norisi ryškesnių spalvų.





Mano mėgstamiausias parduotuvės kapas: Ralpf Lauren. Ypatingai skoningas, gražus, tinka bet kokiems namams, tiek detalės, tiek tapetai, tiek medžiagos. Svajoju apie pagalvės, tai labai paprastas būdas pagyvinti interjerą, atrodo nieko tokio, o būtent pagalvės padeda surišti visus stilius arba tapti spalvota detale.





Tai, kas patiko labiausiai - labai noriu šių tapetų mano, beliko tik įkalbėti vyrą. Suprantu, reikia drąsos, tačiau aš ja apgalvojau detales: baltos spalvos sienos, Mettew Williamson tapetai iš kolekcijos CUBANA, neutralių atspalvių baldai ir kelios spalvotos detalės. Viskas labai paprasta, savo svajonę įgyvendinau darant koliažą.


Retroforma salone labai gražiai papuošti net langai, kiekvienas parduotuvės kampas - meno kūrinys, jau paruošta dizaino idėja.



Parduotuvės įkūrėja ir dizainerė Lina Kalinauskaitė Forsman papasakojo apie naujas tendencijas ir madingiausius atspalvius, visa informacija galia perskaityti čia:




Nekaltos rožinės spalvos pavyzdžiai:









Šalavijų žalia:






Balandžių pilka


Auksinė




Šitoje parduotuvėje nori fotografuoti kiekvieną kampą, nuostabiai papuoštas stalas, labai daug mažų ir reikšmingų detalių, kurias jau norisi nešti namo.








Nenaujas, tačiau labai madingas sprendimas veidrodžius naudoti namų dekoravimui, gražu. O kaip Jums?



Kiekvienas langas papuoštas įvairiai, kiekvienas turi savo stilių ir idėją. Mano labiausiai patiko Geometrics stilius.




Kvapnios žvakės ir nuostabūs namų kvapai. Ar galite įsivaizduoti kaip kvepia grybų namų kvapas? Nepatikėsite, labai maloniai ir gaiviai, aišku jaučiasi ta pagrindinė grybų nata, tačiau kvapas kiek stilizuotas ir tinka kiekvienam namui.


Labai skaniai kvepiančios žvakės, aš jau turiu vieną namuose, kvapas tikrai vertas dėmesio


Dar viena veidrodžių dekoracija

Stilingi indai? Kodėl gi ne, ypač jeigu jie tinka prie interjero, o gal tai pagrindinė interjero detalė.


Po tendencijų pristatymo buvo organizuotos kūbyrinės dirbtuves, mes darėme koliažą. Aš tik užėjau į saloną, pamačiau tapetus su flamingais, jau iš karto žinojau, kad bandysiu sukurti būtent tokį dizainą tam, kad įtikinti vyrą, kad mums būtinai reikia pakeisti tapetus namuose.











Nuostabios lempos nepalieka abejingų (prie salono Retroforma)


pabaigai mano koliažas, kaip aš jau sakiau, pagrindinė detalė Mettew Williamson tapetai iš kolekcijos CUBANA, prie šios spalvos tinka madinga 'Balandžių' pilka ir spalvotos detalės, tačiau per daug spalvų aš nelabai mėgstu, aš labiau mėgstu realius interjerus ir realybėje pritaikomus dizainus.



ir dovanos







Ačiū labai už žinias, įkvėpimą (koliažų neklijavau gerus dešimt metų, buvo taip smagu prisiminti ir pajausti kūrimo procesą), nuostabią žvakę ir labai skanų pyragą su slyvomis.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig