2015 m. spalio 2 d., penktadienis

Nimfė Cinamono druskos šveitiklis


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien iš pat ryto aš išbėgu į susitikimus, jų turiu labai daug, o vakare grįšiu pas jus su atsiliepimais, nuotraukomis ir naujomis kosmetikos priemonėmis. Be kūno šveitiklių neįsivaizduoju savo gyvenimo, man jie labai patinka. Dažniausiai rinkosi natūralios sudėties, druskos arba cukraus pagrindu, svarbiausiai - poveikis ir kvapas. Aš tik gavau Nimfė kosmetikos siuntinuką, bėgau į vonią išbandyti kūno šveitiklį.



Gamintojo aprašymas:


Naudojimas: Nusiprausus duše arba pirtyje tepti ant šlapios odos.
Prieš naudojimą, išmaišyti. Nedideliu kiekiu druskos įtrinti visą kūną sukamaisiais judesiais. Viską nuplauti vandeniu ir kūną nusausinti rankšluosčiu. Pasistenkite, kad į indelį nepatektų vanduo, nes trumpės galiojimo laikas.
Druska nuvalys negyvas odos ląsteles, suaktyvins kraujotaką, aliejai esantys šveitiklije pamaitins ir suminkštins odą. Oda taps švelni lyg šilkas. 
Ingredients: Maris Salt, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Olea
Europaea (Olive) Fruit Oil *fragrance EO, Cinammomum cassia bark,
Tocopherol.*Eugenol, Cinnamal, *Linalool, *Benzil benzoate.
Talpa: 250 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.nimfe.lt

Įpakavimas:




Konsistencija:









Mano nuomonė:

Kas svarbiausia vertinant kūno šveitiklis - kvapas ir poveikis. Šnekant apie Nimfė kūno šveitiklio kvapą noriu pasakyti, kad tai nuostabus, šiltas cinamonas, būtent tokie kvapai idealiai tinka rudens ir žiemos sezonui. Prieš naudojimą šveitiklį reikia gerai išmaišyti, nes aliejus būna viršuje, o druskos dalelės nusėda į apačią, labai gaila  bet gamintojas nepasirūpino šaukštu, o maišyti rankomis visiškai nepatogu, todėl aš panaudojau savo turimą šaukštą. Šveitiklio konsistencija aliejinė, tačiau šveičiamos druskos dalelės nėra mažos, jos labai gerai poliruoja ir šveičia kūno odą, po naudojimo kūnas pamaitintas ir labai švelnus. Nerealiai malonus jausmas, Nimfė kūno šveitiklis tikai patiks toms, kas vertina natūralų produktų sudėtį, aliejinę tekstūrą, o svarbiausiai  cinamono kvapą. Aš rekomenduoju šveičiant kūną daugiau dėmesio skirti probleminių (celiulito paveiktų vietų priežiūrai) vietų šveitimui, nes cinamonas suaktyvina kraujotaką, o taip mažinamas celiulitas. Rekomenduoju išbandyti, nuostabus produktas.

PR Sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig