2015 m. spalio 11 d., sekmadienis

SKINCODE Exclusive Cellular Power Concentrate Veido serumas



Gero sekmadienio, mano brangieji, šiandien aš noriu Jums papasakoti apie Skincode veido serumą. Aš gavau testavimui kelis serumus: Skincode, Declare ir Juvena, jau išbandžiau visus, patiko tik Skincode. Savaime suprantama, aš aprašysiu visus likusius, juk tai kad nepatiko ir netiko man, nereškia, kad netinka kitiems, o šiandien aš noriu plačiau pašnekėti apie Skincode .





Gamintojo aprašymas:




Vadovaujantis bioinžinerinių technologijų pasiekimais, buvo patobulintas išskirtinis odos ląsteles energizuojantis koncentratas. Dabar šios priemonės formulė papildyta ACR G2 veikliaisiais komponentais, kurie dar efektyviau įsiskverbia į ląstelių vidų ir skatina jų atsinaujinimą. Koncentrato savybės pasižymi stipriu ir efektyviu ląstelių atsinaujinimą skatinančiu poveikiu, sudėtyje esantis vitaminas C skaistina, skatina kolageno gamybą bei saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Naudokite kaip 6-8 savaičių kursą kartu su savo pamėgtom priemonėmis. Arba bet kurio metu, kai jūsų odai reikia intensyvesnės pagalbos. Tepkite serumą ant nuvalytos veido odos, po to naudokite savo įprasta odos priežiūros priemones.

Rezultatas:


Odos spalva tampa skaistesnė ir lygesnė
Suteikia ilgalaikį drėkinimą
Odą tampa sveikesnė


Veiklieji komponentai:

ACR kompleksas G2 - pagerina odos struktūrą, skatina kolageno gamybą, stiprina tarpląstelinį sluoksnį, stangrina odą.

Raudonųjų dumblių ekstraktas - atkuria drėgmės balansą, atkuria lipidų kiekį odoje, sukuria apsauginį sluoksnį, kad oda neprarastų drėgmę

Vitaminas C - antioksidantas, skaistina odą, skatina kolageno gamybą

Hialurono rūgštis - padeda išsaugoti drėgmę odoje


Talpa: 30 ml.

Kaina: 60 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt

Įpakavimas:








Konsistencija:






Man patinka naudoti kartu:




Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kas yra serumas - serumas,  tai koncentruotas skystos arba lengvesnės konsistencijos priemonė, praturtinta efektyviais ingridientais.  Dažniausiai serumas nėra daugiafunkcinė priemonė, serumas skirtas konkrečiai veido problemai spręsti, serumo sudėtyje žymiai daugiau veikliųjų komponentų, negu kremuose. Serumo negalima naudoti pastoviai, tokios priemonės naudojamos tik kursais arba pagal poreikį. Ar galima naudoti tik serumą be veido kremo? Negalima, nes serumas neturi SPF apsaugos, jie veikia gilias veido odos sluoksnius, būtent kremas sustiprina serumo poveikį.  Tačiau labai dažnai riebios odos savininkės (aš irgi) vasaros metų renkasi tik serumą, tačiau naudoja makiažo pagrindus su SPF filtrais arba BB kremus

Na o dabar apie Skincode serumą, aš perskaičiau kelis kartus aprašymą, kiek supratau, galima tikėtis odos stangrinimo ir ypatingo drėkinimo. Aš tikrai nešnekėsiu apie įpakavimą, jis patogus, su pipete, buteliukas tamsiai mėlynos spalvos tam, kad nepatektų saulės spinduliai (manau serumą reikia slėpti nuo tiesioginių saulės spindulių). Skincode serumo konsistencija kaip vanduo, gal kiek tirštesnis. Serumas susigeria labai greitai, nepalieka riebaus sluoksnio, kvapas labai malonus, vos jaučiamas. Dabar apie poveikį, nes už tokią kainą poveikis būti privalo. Aš naudojau šį produktą keturias savaitės (daugiau negaliu, nes reikia išbandyti kitus produktus, o svarbiausia, nenoriu pratinti veido prie stipresnių priemonių). Aš tepiau serumą rytais ir vakarais, rytais naudojau kiek mažiau priemonės, kartu su dieniniu kremu, o vakare jau tepiau normaliai kartu su naktiniu kremu. Aš bandžiau naudoti Skincode serumą su kitais kremais (ne Skincode), nesusidraugauja, atsiranda lipnus sluoksnis, kreminė pudrą dienos metu pabėga labai greitai, todėl galiu teigti, kad serumas veikia tik naudojant kitus Skincode produktus, tiesiog jie papildo serumo poveikį. Serumas labai gerai drėkina veidą, aš jaučiu drėkinimo efektą jau savaitę po serumo naudojimo pabaigos, įdomu kiek tas poveikis išsilaikys, labai didelio odos stangrinimo ir raukšlių sumažėjimo aš nepastebėjau, veidas kiek stangresnis, tačiau stebuklų šitoje vietoje laukti nereikia. Serumas naudojasi labai taupiai, manau buteliuko pilnai užteks dar keliems kursams.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, serumas nėra būtiniausia veido odos priežiūros priemonė, jis nesuteikia rezultato akimirksniu, reikia naudoti serumą kursais kartu su kremais, papildančius serumo poveikį. Šitoje vietoje tik jūsų pasirinkimas. Skincode serumo kainą nėra kosminė, Chanel, La Prairie ir Sensai serumai kainuoja kur kas brangiau, o poveikis labai panašus, stebuklų irgi nėra. Ar man patiko? 50/50, teigiamą efektą aš pajaučiau, tačiau didelio stangrinimo nebuvo pastebėta, taip pat serumas veikia tik su kitais Skincode produktais.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig