2015 m. spalio 11 d., sekmadienis

Maybelline DREAM PURE BB KREMAS


Šiandien noriu apžvelgti Maybelline Dream Pure BB kremą, kuris skirtas riebiai ir probleminiai odai, pasak gamintojo, yra visiškai matinis ir neleidžia atsirasti inkštirams, tai reiškia, nekemša porų. Šiandien apie Maybelline BB kremus pašnekėsime plačiau.






Gamintojo aprašymas:



Su odos defektais kovojantis BB kremas dailina odą ir teikia jai aštuoneriopos naudos:

maskuoja raudonį,
drėkina,
suteikia matinį efektą,
neleidžia atsirasti inkštirams, 
lygina,
suvienodina odos atspalvį,
sudėtyje neturi aliejų, 
saugo nuo kenksmingo saulės poveikio (SPF 15).

Odos priežiūra ir makiažas vienu potepiu!

Sudėtyje yrai 2 % salicilo rūgšties – ingrediento, veiksmingai kovojančio su odos trūkumais.

Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Įpakavimas:






Spalva:





Palyginimas su Maybelline  Dream Fresh BB kremu:








Rezultatas:






Mano nuomonė:

Pradėsime vertinti nuo įpakavimo: patogus, gana paprastas, kremas spaudžiasi lengvai, užsidaro irgi gerai. Maybelline Pure Dream BB kremo įpakavimas matinis, labai geras reklaminis žingsnis. Nustebino tai, kad lyginant Maybelline Dream Fresh ir Pure, nors dvi spalvos medium, skirtumas labai didelis, taigi, jeigu jums tinka vieno kremo spalva medium, tai dar nereiškia, kad kito kremo spalva medium bus gerai. Tai labai didelis minusas, norisi, kad gamintojas išlaikytų spalvos gamą, taip pirkėjams būtų lengviau. Maybelline Dream Pure kremo spalva patiko man labiau, nei Fresh, BB kremas geriau užmaskavo veido raudonį ir vieną labai didelį spuogą, jo beveik nesimato, bet paakių zoną aš dar maskuočiau ir maskuočiau, bet to nedariau, tam, kad pamatytumėte realų vaizdą. Nors gamintojas ir teigia, kad BB kremas suteikia veidui matiškumo, to tikrai nėra. Matinis yra L'oreal  infallible, o šitas pusiau matinis, man norėtųsi dar pudros, makiažui užtvirtinti. Kremo kvapas nėra malonus, tiesą sakant, aš aiškiai jaučiu salicilo rūgštį. Ar aš naudočiau šį BB kremą, taip, kiekvienai dienai ir tik kartu su pudra, nes man trūksta paakių maskavimo, man trūksta matiškumo, tačiau labai patiko tai, kaip BB kremas išlygino veido spalvą ir panaikino spuogo raudonį. Kaip Maybelline BB kremas išsilaiko ant veido? Tiesą sakant, nežinau, su Maybelline Better Skin pudrą visą dieną, vieno nebandžiau.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Maybelline Pure BB kremas man patiko daug labiau, nei Dream Fresh, tačiau tai nėra mano mėgstamiausias makiažo pagrindas, šita priemonė skirta kiekvienai dienai, tačiau renginiams aš geriau pasirinkčiau Maybelline Better Skin kreminę pudrą.

PS. kremas suteikia veidui pilkšvai rožinę spalva.

PR sample


 
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig