2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

Šviežia veido kaukė Lush The Sacred Truth


Man labai patinka Lush šviežios kaukės, kai ateini į parduotuvę, neįmanoma susilaikyti ir nenusipirkti ką nors pabandymams. Aš jau spėjau išbandyti didžiausią jų dalį, tačiau mano mėgstamiausia iš šviežių taip ir liko su česnakais Cosmetic Warrior, o iš paprastų Mask of Magnaminty, bet aš noriu išbandyti ir likusius, gal atrasiu tą vienintelę. Šiandien mano pasakojimas apie Lush The Sacred Truth su medumi ir papaja sudėtyje.






Ši kaukė sukurta brandžiai odai. Sudėtyje esantis linų sėmenų aliejus, kiaušiniai giliai drėkina, o kviečių žalmenys, papaja ir žalioji arbata stangrina ir suteikia jaunatviško skaistumo.

Talpa: 75 gr.

Kaina: 9,95 EUR

Sudėtis:
Honey ,  Glycerine ,  Kaolin ,  Talc ,  Fresh Papaya (Carica papaya) ,  Soya Yoghurt (Glycine soja) ,  Bentonite Gel Organic Evening Primrose Oil (Oenothera Biennis) ,  Lanolin Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii) ,  Extra Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera) ,  Fresh Organic Free Range Eggs ,  Fragrance ,  Ylang Ylang Oil (Cananga odorata) ,  Rose Absolute (Rosa damascena) ,  Lavender Oil (Lavandula augustifolia) ,  Rosewood Oil (Aniba rosaeordora) ,  Fresh Wheatgrass (Triticum Aestivum Vulgare) ,  Organic Ginseng Root Powder (Panax Ginseng) ,  Green Tea Powder (Camelia sinensis) ,  Ginkgo Leaf Powder (Ginkgo biloba) ,  Bee Pollen *Benzyl Benzoate ,  *Citronellol ,  *Farnesol ,  *Geraniol *Limonene ,  *Linalool . *Occurs naturally in essential oils

Kur pirkti: PC Panorama, Lush parduotuvė

Įpakavimas:





Konsistencija:






Mano nuomonė:

Šitą kaukę aš gavau nemokamai, atsinešiau į parduotuvę penkis tuščius Lush įpakavimus. Buvo sekmadienis, todėl šviežių kaukių pasirinkimas nebuvo toks jau didelis, aš labai norėjau išbandyti CUPCAKE, nes būtent šią kaukę dažniausiai lygina su Mask of Magnaminty, tačiau jos nebuvo. Mano pasirinkimas buvo labai paprastas, arba šita, arba Asia. Pagalvojus, nusprendžiau išbandyti šį variantą, o Asia kaukės paprašiau mėginuką. Kaukės įpakavimas paprastas ir klasikinis, juodas plastmasinis, aprašymai angliškai. Kaip ten bebūtų, kaukė neatrodo skaniai (pvz. kaip Lush Do not look at me, ten užtepi kaukę ant veido ir norisi fotografuotis Instagram, nes žalsvai mėlynas veidas tai bent), šildo širdį papaja, medus ir rožių ekstraktas sudėtyje, taip pat jos konsistencija visai kitokia, nei kitų kaukių, molio čia mažiausiai, todėl jos tekstūra kreminė, būtent tokios ir reikia žiemai. Lush šviežios kaukės naudojasi labai taupiai, kelių pirkti tikrai nereikia, nes nespėsite jas išnaudoti, galiojimo laikas apie mėnesį. 
Gamintojas teigia, kad šita kaukė skirta brandžiai odai, nes gerai drėkina ir stangrina. Aš naudoju ją prieš renginius, kai reikia idealiai lygios, tačiau ne sausos odos. Dažniausiai molio kaukės sausina odą, jeigu dar pasirinkti kaukę ne pagal savo odos tipą (pvz, kai oda sausa, ją stipriai ir agresyviai valyti molio kaukėmis), tikrai nuo to geriau nebus. The Sacred Truth kaukė neišdžiūna ant veido, nesausina, gerai drėkina, tačiau odos stangrinimo aš nepastebėjau. Geriau stangrina Asia, šituo klausimu ji man patiko labiausiai, tačiau jos kvapas tikrai man nepatinka. Aš negaliu pasakyti, kad šį kaukė kvepia papaja, tikrai ne, kvapas natūralus, kiek saldokas, tačiau net man labai sunku pasakyti, kaip ji kvepia, bet tikrai skaniai. 
Aš aišku sunaudosiu šią kaukę su malonumu, nes man aplamai patinka Lush, tačiau ar pirksiu ją dar, nežinau, tikriausiai pasirinksiu CUPCAKE, o dar labai noriu išbandyti kelis Lush prausiklius, labiausiai sudomino su saldžios kukurūzų spragėsiais, kvapas nerealus.





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig