2015 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Beauty talk 2015.11.19

Laiku prisiminiau kad šiandien ketvirtadienis, atėjo eilė peržiūrėti Lietuviškus blogus, atrinkti įdomiausius straipsnius Jums, brangieji. Pradžioje pasidarysiu puodelį skanios kavos ir pradedu rašyti, kviečiu Jus gerti kavą kartu su manimi ir geriausių Lietuvos blogerių kompanijoje.






Šiandien Beauty talk rubriką noriu pradėti nuo SWO žurnalo atradimų. Kalėdos jau ne už kalnų, todėl pats tas laikas pradėti rūpintis ir galvoti apie dovanas. Aš 'už' išskirtines ir gražias, būtent tokias galima peržiūrėjus kelis SWO straipsnius.


Pilnai sutinku su Gabriele, Le couvent des Minimes kosmetikos priemonės yra tobulos, būtent tokios turi būti dovanas brangiems žmonėms, būtent tokią dovaną noriu gauti.


Aš savo tobulą užrašų knygą jau turiu, beliko ją tik gauti dovanu. O jeigu rimtai, pasakiau draugei tiesiai šviesiai, ką noriu gauti dovanu, žinau kad jau nusipirko, todėl nekantriai laukiu gimtadienio. Viktorijos pasirinkimas - stilingą rankų darbo skurta būtent jai.


Milda pradėjo lankyti makiažo kursus sau, sutinku, galima dešimt kartų peržiūrėti youtube filmukus, tačiau nieko neišmokti. Išmokti galima tik dirbant su profesionalais.


O kaip Jums patinka kosmetikos dirbtuvės? Man net labai, labai norėčiau sudalyvauti ir smagiai praleisti vakarą. Modestos bloge pilna tokio renginio ataskaita ir gaminamos kosmetikos (kūno losjono ir plaukų kaukės) receptai.


Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie ramunėlių valomąjį aliejų. Aš tokio stebuklo dar nesu naudojusi, todėl būtų labai įdomu išbandyti ir įvertinti.


Nimfė - vienas iš mano atradimu, tobulos kokybės ir poveikio kūno priežiūros priemonės. Man labiausiai patiko rankų kremas ir kietieji kvepalai. Enrikos bloge atsiliepimas apie kitus nuostabius ir dar neišbandytus produktus. Sudomino kanapių muilas-šveitiklis.


O gal desertu šokolado? man labai patinka VIVI plaukų priežiūros priemones, todėl su malonumu perskaičiau Gėlėtos kosmetinės atsiliepimą apie šokoladinę kaukę. Turėjau panašią, man nepatinka maišyti kaukes pačiai, bet dėl tobulo šokolado kvapo aš tikrai pasiduočiau.





Niekaip nesuprantu, kaip Kotryna dar spėja blogą rašyti. Aš tikriausiai daugiausiai dėmesio skirčiau kelionėms, juk Korėja tokia graži. O jos bloge jau naujas atsiliepimas apie Dove kūno losjoną.


Aš turiu tokias pat plaukų priežiūros priemones, tik su Argano aliejumis. Patricija pasakoja apie plaukų balzamą ir šampūną su Macadamia aliejumi. Vienintelio, ko pritrūko bloge, nes nuotraukų tikrai daug, priemonių konsistencijos.


Sakyčiau taip, kiek žmonių, kiek blogerių, tiek ir nuomonių. Po Salomėjos įrašo nuėjau prie kosmetinės, ištraukiau Catrice Rose paletę, na atrodo viskas gerai, spalvos ryškios, byra, bet ne taip daug, ypač su šešėlių pagrindu. O essence nudes naujas leidimas aplamai tobulas.


Spindesio suteikiančių priemonių niekada nebus per daug, aš jau net neįsivaizduoju savo gyvenimo be jų. Svarbu teisingai parinkti atspalvį, žinoti kur ir kiek užtepti, gerai ištušuoti, tada veidas įgaus labai lengvą švytėjimo efektą. Aš vis dažniau ir dažniau randu atsiliepimus apie Korėjietiškus Missha produktus, jau susidomėjau jų pudromis.



Man atrodo visi MAC lūpų dažai tobuli, aš jau sau uždraudžiau žiūrėti nuotraukas ir skaityti atsiliepimus, nes norų sąrašas labai jau ilgas. 



Grėtai labai patinka Real Techniques makiažo kempinės, aš esu bandžiusi ir šitas ir Beauty Blender, galiu pasakyti, skirtumas tikrai yra, tačiau pradėti rekomenduoju nuo pigesnio varianto, gal jums aplamai nepatiks.



Žinote, ką žino fashion blogerės? Jos puikiai žino kaip teisingai suderinti atspalvius, aš dar taip nemoku. Naujas Simonos drabužių derinukas - pilka, juoda, rožinė. Tobulas pasirinkimas kiekvienai dienai.




Martina pasakoja savo blogo skaitytojams apie minimalistinį stilių ir OKIIKO aksesuarus. Man labai patiko papuošalai, atrodo tikrai tobulai.
http://www.martinablog.lt/minimal-wednesdays/

Tokia buvo mūsų stilinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

1 komentaras

  1. Kaip smagu matyti kassavaitinį skaitinį :)
    Gal galiu patikslinti? Mano įraše apie Vivi šokoladinį produktą - kalbu ne apie veido kaukę, o apie veido šveitiklį ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig