2015 m. lapkričio 20 d., penktadienis

L'occitane Greipfrutų ir rabarbarų dušo želė ir rankų kremas




Labas rytas, kai už lango niūru ir pilka, norisi daugiau spalvų ir kvapų. Būtent tokiomis dienomis iš ryto aš prisiminu apie L'occitane kūno priežiūros priemones iš Pierre Herme kolekcijos. Jeigu manęs paklaustų, kuris iš pristatytų kvapų man patinka labiausiai, aš net nežinočiau ką atsakyti. Tačiau gerų emocijų, darbingumo ir energijos šaltiniu pripažintas Greipfrutų ir rabarbarų kvapas. Šiandien mes su jumis aptarsime dušo želę ir rankų kremą.


Gamintojo aprašymas:


Kuomet Pierre Hermé pagrindinę kvapniąją natą pasirinko greipfrutus, jis norėjo kuo geriau išgryninti savo pasirinkimą. Dėl šios priežasties, priderino kontrastingą augalą, kuris pasižymi kartumu, turintis kibirkštėlę rūgštumo, tačiau skleidžiantis gaivos ir žalumos aromatą. 

Tai rabarbaras, kuris subtiliai sukuria pusiausvyrą atskleisdamas ir aromato švelnumą bei gaivą, kartu sustiprindamas liūliuojantį prieskonių alsavimą. Tai originali kvapniųjų natų kompozicija, kurioje susipina jausmingos kedro natos, išdykėliški greipfruto akordai bei kartumo ir gaivos suteikiantys rabarbarai.




Ši dušo želė švelnia prausią ir subtiliai pakvėpina odą energizuojančiu, šiltu aromatu, kurį dovanoja rabarbarų akordai ir greipfrutų esencija iš Korsikos. Aromatui akcentų suteikia malonus prieskonių prisilietimas.

Sudėtis:



Talpa: 50 ml.

Kaina: 3,50 EUR

Konsistencija:




Praturtintas taukmedžių sviestu, šis rankų kremas maitina, švelnina rankų odą, subtiliai ją pakvėpina  energizuojančiu, šiltu aromatu, kurį dovanoja rabarbarų akordai ir greipfrutų esencija iš Korsikos.

Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Kaina: 7,50 EUR

Konsistencija:




Mano nuomonė:

Ar žinote, koks populiariausias L'occitane produktas? Rankų kremas, nenustebote? Aš irgi, nes mano pirmoji pažintis su L'occitane prasidėjo būtent nuo rankų kremo rinkinuko. Kremas su taukmedžio sviestu jau seniai pasibaigė, o kremas su rožėmis dar liko, prisipažinsiu, taupau, nes be galo patinka kvapas. L'occitane rankų kremų pliusai akivaizdūs: labai patogūs įpakavimai, tokius mažiukus patogu pasiimti su savimi į rankinę, kelionę, mašiną. Kvapai kiekvienam pagal skonį, kremų konsistencija švelni, maitinanti, greitai susigeria ir neriebina rankų. Tačiau šnekant apie Pierre Herme kolekciją norisi šnekėti tik apie kvapą. Nors tai Kalėdinė kolekcija, man šį liniją Kalėdomis kvepia mažiausiai, tai prabangus, gaivus, gurmaninis raudonų greipfrutų, prieskonių ir vos salstelėjęs rabarbarų po skonis. Aš šitas priemones naudoju rytais, nes kvapas suteikia energijos ir nuteikia naujai darbo dienai. Depresija? Ne, negirdėjome, nes reikia išmokti džiaugtis gyvenimu. Aromo terapija puikiai padeda susitvarkyti su šia užduotimi.
 Man atrodo aš nieko neparašiau apie dušo želę? O ką čia parašyti, tiesiog tobula, man atrodo to tikrai užtenka. O jeigu rimtai, aš pasiėmiau Jazminų-nerolio (geltoną) variantą su savimi į kelionę, tačiau užmiršau kūno kremą. Dušo želė permatomos spalvos, gelio konsistencijos, nesausina kūno odos ir labai švelniai plauna. Tiesą, pasibaigia labai greitai, nes kvapas be galo patinka. Svajoju apie didelę dovanų dėžę iš L'occitane, nes jų dovanos tikrai įspūdingos, apgalvotos, labai gražios ir vertos dėmesio. Dauguma mano draugų ir pažįstamų tiesiog dievina L'occitane.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig