2015 m. lapkričio 20 d., penktadienis

Keune plaukų šampūnas ir kondicionierius sausiems pažeistiems plaukams Satin Oil



Man atrodo nieko net nereikia sakyti, visos blondinės puikiai žino, gražių, šviesių, šaltų blond plaukų paslaptis - Keune plaukų dažai, spalva 1517. Aišku, aš irgi girdėjau apie šį stebuklą, tačiau kai reikėjo, ilgai ieškojau kur nusipirkti, nes Keune tiesiog parduotuvėje neparduoda. Dabar mano plaukų spalva kiek tamsesne, noriu dar kiek patamsinti, todėl iš Keune labiausiai domina plaukų priežiūros priemones sausiems plaukams. Parduotuvėje www.inhair.lt aš gavau labai daug plaukų šampūnų ir balzamų mėginukų, na o kaip kitaip išsirinkti. Juk profesionalių priemonių kainos nėra mažos, todėl reikia įsitikinti, kad jos tinka būtent tavo plaukams, be mėginukų niekaip. Man labai patiko geltoną Keune plaukų priežiūros linija sausiems plaukams, tačiau puikiai suprantu, kad žiemos sezonu plaukus reikia maitinti, o ne drėkinti, o kas geriau atlieka tokią funkciją negu vertingi aliejai, todėl mano pasirinkimas šampūnas ir kondicionerius sausiems plaukams Satin Oil.



Gamintojo aprašymas:





Keune šampūnas sausiems pažeistiems plaukams Satin Oil yra švelniai valanti plaukų priežiūros priemonė. Šampūnas praturtintas būtinaisiais mineralais, provitaminu B5, marakuja, saldžiųjų migdolų, monoi ir yangu aliejais, maitinančiais ir drėkinančiais plaukus tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Naudojant Keune šampūną sausiems pažeistiems plaukams Satin Oil plaukai tampa tvirtesni, nuostabiai švelnūs ir įgauna natūralaus žvilgesio.
Naudojimas: šampūnu švelniai masažuokite plaukus ir galvos odą, po to gerai išskalaukite vandeniu.

Sudėtis:



Talpa:  250 ml.

Kaina: 13,90 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt


Įpakavimas:





Konsistencija:





Keune kondicionierius sausiems pažeistiems plaukams Satin Oiyra švelniai valanti plaukų priežiūros priemonė. Kondicionierius praturtintas būtinaisiais mineralais, provitaminu B5, marakuja, saldžiųjų migdolų, monoi ir yangu aliejais, maitinančiais ir drėkinančiais plaukus tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Naudojant Keune kondicionierių sausiems pažeistiems plaukams Satin Oil plaukai tampa tvirtesni, nuostabiai švelnūs ir įgauna natūralaus žvilgesio.
Naudojimas: kondicionieriumi tolygiai padenkite plaukus per visą jų ilgį. Palikite 1-3 min ir gerai išskalaukite vandeniu.

Sudėtis:





Talpa:  200 ml.

Kaina: 16,20 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Įpakavimas:



Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Jeigu jūsų plaukai nėra pažeisti ir labai sausi šitos priemonės tikrai jums netiks, nes priemonių maitinamosios savybės labai geros (matome sudėtyje ir migdolų, ir kokosų ir monoi aliejai, jie nėra pirmoje vietoje, tačiau tikrai ne paskutinėje). Bet aš pradėsiu nuo įpakavimo - šampūno įpakavimas man labai nepatiko, taip, jis be galo gražus, stilingas ir traukia dėmesį, tačiau naudoti labai nepatogu. Pusė šampūno porcijos lieka ant buteliuko, atsidaro irgi labai sunkiai. Ką aš rekomenduoju: išbandyti šampūną ir pirkti normalų įpakavimą skirtą profesionalams, taip bus paprasčiau naudoti, o kaina gaunasi ženkliai geresnė. Šampūnas aliejinės konsistencijos, ypatingai švelniai plauna plaukus, jie jau po šampūno šilkiniai ir pamaitinti. Aš laikau balzamą ant plaukų kiek ilgiau, kartais kiek trumpiau, tačiau rezultatas visada vienodas, plaukai šilkiniai, pamaitinti, tačiau nepraranda savo apimties. Jie nėra visiškai tiesus, jie gražiai blizga, minkšti ir lengvai šukuojami. Šitos priemonės tiks tik sausiems ir labai sausiems plaukams, visus kitus plaukus gali tragiškai riebinti. Priemonės naudojasi labai taupiai, jų nereikia daug, vos vieno mažo lašelio šampūno pilnai užtenka. Priemonių kvapas labai malonus, tačiau nėra erzinantis ir nelieka ant plaukų. Ar rekomenduoju? Taip, bet tik sausiems ir labai sausiems plaukams, šitos priemonės tikrai nustebins savo kokybe ir rezultatu.

PR sampe








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig