2015 m. lapkričio 18 d., trečiadienis

Catrice Even Skin Tone kreminė pudra (spalva 020)


Lauke toks šlykštus oras, kad aš beveik neturiu galimybės fotografuoti veido ir makiažo, labai tamsus ir blogas apšvietimas, nieko nesimato. Jeigu toks oras bus ir toliau, reikės skubiai pakeisti savaitės planą, nes nuotraukų su rezultatu ant veido tiesiog nebus. Man iš pačio ryto šiandien pavyko pagauti kelis kadrus, o rezultatą su makiažu aš jau įamžinau seniai, todėl šnekame apie Catrice naujieną - kreminę pudrą Even Skin Tone.




Tolygesnis atspalvis,
Tobulesnė išvaizda,
Ilgai išliekanti tekstūtra

Tolygi ir glotni veido oda yra išpuoselėtos, jaunos odos požymis. Naujausias Even Skin Tone Beautifying Foundation yra ilgalaikis ir odą puoselėjantis makiažo pagrindas. 




Spalvų pasirinkimas:



Talpa: 30 ml.

Kaina: 7,89 EUR

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:







Spalva:





Rezultatas:



Su makiažu:






Mano nuomonė:

Viso šio reikalo didžiausias minusas - naujų Catrice ir Eseence produktų nėra parduotuvėje, aš pravažiavau pakankamai parduotuvių Vilniuje, bet nei naujos essence, nei šitos Catrice pudros niekur nepamačiau. Labai keista. Nauja Catrice pudra man patiko, tačiau yra savo pliusų ir minusų. Pradėsime nuo pliusų: labai gražus, stilingas ir patogus įpakavimas su pompa, spalva gerai prisitaiko prie veido odos atspalvio. Nors ant rankos spalva atrodo geltona, ant veido ji įgauna vos matomą rožinį atspalvį, todėl neapsigaukite parduotuvėje. Pudra turi labai lengvą kosmetinį gėlių kvapą, tepant ant veido jis nesijaučia, tačiau jeigu sąmoningai pauostyti, jis yra. Naujos Catrice pudros konsistencija kreminė, sakyčiau pudra gerai tiks normaliai - sausai odai, nes užtepus ima blizgėti. Mano odos būklė jau eina link normalios-sausos, todėl man kaip tik, tačiau aš be birios pudros iš namų neišeinu, todėl blizgesio nematau. Kreminė pudra gerai ir lengvai tepasi, pakankamai gerai maskuoja, tačiau dienos bėgyje ant veido patamsėja. Dar vienas minusas - nemaskuoja tamsios paakių zonos, todėl reikia naudoti kitas priemones. Koks mano verdiktas? Būtina išbandyti, nes pakankamai geras produktas už sąlyginiai mažą kaina. Ptiks tons, kas turi normakią-sausą odą, kurios nori maskavimo, tačiau vertina natūraliai atrodantį veidą be kaukės efekto.


PR Sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig