2015 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

essence all about Nudes akių šešėlių paletė


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš niekur neskubu, tiesiog guliu dar lovoje, geriu kavą ir darau tai, kas labai patinka - rašau blogą. Man atrodo, jau visi blogeriai spėjo papasakoti apie All About akių šešėlių paletes, aš ne išimtis, nes maža to, kad gavau dvi paletes testavimui, dar vieną nusipirkau pati. Aš pirkau būtent šią Nude spalvų paletę, nes jų kokybė tiesiog pasakiška (kaip už tokią kainą), o spalvos tikrai labai gražios ir einamos.





Gamintojo aprašymas:


All about... akių šešėliai 

Viskas apie... NUDES, BRONZES, ROSES, GREYS ir VINTAGE! Essence pristato penkias naujas akių šešėlių paletes. Kiekviena paletė leis rinktis iš madingų, tobulai suderintų spalvų – nuo šviesių ir vidutinių iki tamsių atspalvių. Minkšta bei ilgai išliekanti tekstūra su įvairiais efektais, tokiais kaip: matinė, spindinti ar metallic, leis tau susikurti vis kitokią išvaizdą. Rinktis galėsi iš penkių skirtingų rinkinių.
4.49 eur* 


Spalvos:

Pasirodo, atspalvių net penki, tačiau Vintage paletės aš net testerio nemačiau, labai norėčiau dar būtent šių spalvų


Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Gal spalvos kiek banalios, tačiau labai einamos ir dažniausiai naudojamos. Paletė turi be galo daug pliusų: svaresnis pliusas - jos kaina, dar vienas - minkšta šešėlių tekstūra ir gera pigmentacija. Man labai patinka spalvų pasirinkimas, tačiau įpakavimas labai jau prastas, nėra nei veidrodžio, nei šepetėlių. Aš naudoju paletę tik namų sąlygomis, todėl tai nėra minusas, geriau mažesnė kaina, negu tragiškas ir niekam tikęs teptukas, kuri reikia išmesti. Man labai patinka tai, kad paletėje yra tiek matiniai, tiek satininiai, tiek šešėlių spalvos su blizgučiais. Aš naudoju šešėlius tik su šešėlių baze, šiuo atveju buvo naudojamas Make Up Factory šešėlių pagrindas. Mano mėgstamos spalvos - šalti matiniai ir vienintelis rudas su blizgučiais. Man kartais trūksta šitoje paletėje dramos, todėl aš naudoju papildomai juodą pieštuką arba matinius juodos spalvos šešėlius. Ar rekomenduoju pirkti? Tikrai taip, nieko geresnio už tokią kainą jus tikrai nerasite.








SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-11-30 13:09

    loose pigments they have I shadow palettes I wasn't as impressive the action about have seen a couple interviews on them mostly in Germany s thirsts which Face Flash one-person that will do that dumb English that i’ve seenBut even though I don’t speak German very much slashed out well you know you can you get the gist some.

    http://svelmeantiwrinkle.com/face-flash/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig