2015 m. lapkričio 28 d., šeštadienis

TOP5: Maybelline


Šiandien noriu įvardinti TOP5 geriausias Maybelline kosmetikos priemones. Aš žinau, kad Maybelline ir L'oreal turi be galo ir krašto pirkėjų, gerbėjų ir mylėtojų. Tačiau ne visi produktai yra topiniai, aš pasakosiu apie tai, kas patiko ir tiko man. Pradedame.








Be jokios abejonės pirmą vietą sąraše užima Maybelline matiniai lūpų dažai. Jie tiesiog tobuli, pasakiškos spalvos (nors ir keturios), tačiau idealiai atrodo ant lūpų. Rekomenduoju išbandyti.


Antroje vietoje dar viena tobula Maybelline kosmetikos priemonė - maskuoklis. Labai gaila, kad jis neparduodamas Lietuvoje, aš šį stebuklą pirkau www.ebay.com, nesigailiu nei minutės, nes likau labai patenkinta. Jis idealiai tinka paakių maskavimui, jis nėra tokios pigmentacijos kaip MAC (MAC užmaskuoja viską, tačiau atrodo nelabai natūraliai, jis tinka tik renginiams ir nuotraukoms, realiame gyvenime jis per sunkus), tačiau idealiai pašviesina ir užmaskuoja paakius.


Maybelline Better Skin taip ir lieka mano mėgstama Maybelline pudra, nes gerai maskuoja, puikiai išsilaiko ir po naudojimo veidas ypatingai minkštas ir švelnus. 


Dar vienas iš mano mėgstamiausių ir rekomenduojamų priemonių - Color Elixir lūpų blizgesys. Tikriausiai man labai pasisekė su atspalviu, nes jis atrodo tiesiog pasakiškai.



Penktoje vietoje Maybelline ColoRama nagų lakai, aš įsimylėjau neoninę kolekciją, iki šiol vasarą lakuoju nagus būtent šiomis spalvomis. Tobulas rezultatas.

Štai ir viskas, nors mėgstamų produktų liko labai daug, paminėti visų neturiu galimybių, šiandien šnekame tik apie pačius pačiausius ir geriausius. Tačiau negaliu atsakyti savo mamai, ji prašė pasakyti, kad Maybelline tušai jos mylimiausi. Garbės žodžio,  mes testuojame daug blakstienų tušų, tačiau mano mamos pasirinkimas Maybelline, jeigu aš neturiu ką jai pasiūlyti iš Maybelline, ji perka Blakstienų tušą Maybelline Colossal Cat Eyes pati, išnaudojo gerus 5 buteliukus.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig