2015 m. lapkričio 28 d., šeštadienis

Korres veido kaukės Spindesio suteikianti ir balinamoji veido kaukė su greipfruto ekstraktu ir drėkinamoji veido kaukė momentinio poveikio su nektarinais


Šiandien viskas prieš blogo rašymą. Tik pabaigiau pirmąjį straipsnį, įdėjau skalbinius skalbti ir pasidariau kavos, girdžiu, iš skalbyklos bėga vanduo. Nu kaip čia taip? Pasirodo užsikimšo filtras. Jau kelis kartus sau sakiau, negalima daryti kelių darbų vienu metu, o vistiek norisi. Šiandien suplanuota labai daug: reikia nufotografuoti Lush dėžę su burbulais ir vonios bombomis, naujas apyrankes ir naujus pirkinius iš Akropolio. Tačiau pradžioje apie Korres veido kaukes. Aš savo pirmas tokias kaukes nusipirkau po vestuvinėje kelionėje Graikijoje, tačiau 'išragavus' ir įvertinus supratau, pas mus tokio stebuklo nėra, todėl draugė skrido atostogauti su labai ilgu sąrašu. Jame buvo ir šitos dvi kaukės.






Kaukės parduodamos Graikijoje, vaistinėse. 

Korres švelnus veido šveitiklis su kivi ekstraktu
Korres giliai valantis veido šveitiklis su vynuogių ekstraktu
Korres giliai valanti veido kaukė su moliu
Korres Spindesio suteikianti ir balinamoji veido kaukė su greipfruto ekstraktu
Korres drėkinamoji veido kaukė momentinio poveikio su nektarinais
Korres kreminė veido kaukė nuo raukšlių su spanguolių ekstraktu
Korres drėgmės balansą atstatantį veido kaukė su arbūzo ekstraktu
Korres paakių kaukė (šaldomasis poveikis) su agurku ekstraktu

Visos kaukės labai mažos, vos 18 ml, paakių kaukė atrodo 7 ml.

Kaina: 3,90 EUR

Kur pirkti:
http://www.geapharmacy.gr/en/

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

Korres kosmetika tiesiog pasakiška, labai gaila, kad mūsų parduotuvėse kainos kosminės, Graikijoje viskas kainuoja žymiai pigiau. Aš likau labai patenkinta jau išbandytomis kaukėmis, todėl nusprendžiau nusipirkti ką nors dar. Jau žiema, pajungtas šildymas, reikia labai saugoti veido odą nuo išsausėjimo. Mano pasirinkimas drėkinamoji veido kaukė su nektarinais, kuri tapo mano mėgstamiausia, nes tokio fantastiško ir natūralaus nektarinų kvapo, aš tikrai nesitikėjau. Kaukė labai švelnios ir neriebios konisistencijos, tačiau pakankamai gerai drėkina veido odą. Svarbiausiai neriebina ir nekemša porų. Kaukė su greipfrutais patiko mažiausiai, jis skirta papildomai veido priežiūrai. gamintojas teigia, kad kaukė balina ir suteikia spindesio. nei vieno, nei kito pažado kaukė neatlieka. Kvapas vos vos citrusinis, konsistencija tiršta, spalva - balta, gali dirginti veidą, todėl nerekomenduoju.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Korres kaukės tobulos, mano mėgstamiausios su arbūzais ir su nektarinais, rekomenduoju išbandyti. Jeigu važiuosite į Graikiją atostogauti, neišvažiuokite neišbandę Korres kosmetikos.








SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip tik birželį skrisiu į Graikiją - jau sudarinėju Korres sąrašus. :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Super, rašyk sąrašus, ten tikrai Korres labai pigiai, o pasirinkimas nuo plaukų dažų iki vitaminų ir saldainių nuo kosulio (kurios labai skanios).

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig