2015 m. lapkričio 9 d., pirmadienis

essence trend edition „winter? wonderful!“


Nors man jau Kalėdos (nes ir patalinė raudona, ir žvakės raudonųjų uogų kvapo, ir mandarinai), tačiau žiemos nesijaučia. Todėl be galo smagu žiūrėti Promo nuotraukas, kurios yra su snaigėm ir kur žiema. Dar viena naujiena - essence naujoji limituoto leidimo kolekcija essence trend edition „winter? wonderful!“.


Man labai patinka essence limituoto leidimo šešėlių paletės, nes šešėliai gerai pigmentuoti ir atspalviai būna išskirtiniai ir gražūs.



essence winter? wonderful! – eyeshadow palette 3,79 €*





Apie essence šepetėlius aš jau pasakojau savo bloge, jie nėra blogos kokybės, tačiau ir labai geros irgi nėra. Tačiau kokia kaina, tokia ir kokybė. Sutinku, spalvos ir dizainas labai 'skanus', tačiau man svarbiau kokybė ir rezultatas.

essence winter? wonderful! – duo eyeshadow brush 2,49 €*




Žinau, kad darant makiažą, labai daug kas apveda apatinę akies linija su baltos arba nude spalvos pieštuku, tai akys atrodo didesnės. Kodėl gi ne? O išbandyti šį triuką be nuostolių piniginei galima ir su essence pieštukais.

essence winter? wonderful! – eye & inner rim pencil 1,99 €*




Tiesiai - šviesiai, nemėgstu tokių pakuočių, jos man primina pigiausius lūpų dažus, todėl koks ten be būtų stebuklas, bandyti ir pirkti noro nėra vien dėl įpakavimo.


essence winter? wonderful! – lip balm 1,99 €*

Aliejinio pagrindo tintai? wow, beveik YSL, mielai išbandysiu, jeigu kolekcija bus pristatyta Lietuvoje arba Latvijoje, nes per Kalėdas būtinai ten važiuosiu.
essence winter? wonderful! – tint & oil

Spalvos:
 01 if kisses were snowflakes
 02 ...I'd send you a blizzard.





Skaistalai ir spindesio suteikianti pudra man labai patiko, tobulas dizainas ir atspalviai. Mielai nusipirkčiau higlighterį, jis mano manymu tobulas.

essence winter? wonderful! – blush 2,99 €*



essence winter? wonderful! – highlighter 2,99 €*


Nagų lakai, nieko naujo ar ypatingo. Gal dar šviesiai mėlynas atspalvis nieko. Nagų lako tekst9ros skirtingos - pusiau matinės, blizgios ir t.t. Siūlomas dar viršutinis sluoksnis - matau iš paveiksliuko, ten blizgučiai.

essence winter? wonderful! – nail polish 1,79 €*


essence winter? wonderful! – top coat 1,99 €*

Aš jau mačiau naują essence rankų kremų liniją parduotuvėje, būtinai nusipirksiu, nes kol kas kiti dalykai buvo galvoje, aš realiai ir taip nespėju viskuo aprašyti, todėl kol kas reikia pristabdyti su pirminiais. 


essence winter? wonderful! – hand balm 1,99 €*


01 you melt my heart.


Žinote, kas man patinka labiausiai? Kas visos essence kolekcijos apgalvotos iki smulkmenų. Štai tau ir gumitės plaukams, ir užrašų knygutės, ir apyrankės ir plaukų kreidelės, žodžių, nori - nenori, nusipirksi.



essence winter? wonderful! – pom pom hair ties 1,49 €*



essence winter? wonderful! – heat pack 1,99 €*



O ką Jus galvojate apie essence kolekciją? Man rašant tektą prie nuotraukų kilo mintis, o kiek jau galima? Aš suprantu, kad jie labai populiarūs Vokietijoje, ten bloggeriai tik rašo apie essence ir Catrice. Nors realiai o apie ką galima dar rašyti, jeigu tau atsiunčia visą kolekciją? Kada tu viską išbandysi? O kada parašysi? Kitiems dalykams neužteks laiko. Sutinku, kiekvienoje kolekcijoje galima atrasti ką nors įdomaus ir veto dėmesio, todėl rekomenduoju skaityti Vokiškus blogus, žiūrėti paveiksliukus ir rinktis ką pirkti.







SHARE:

2 komentarai

  1. Ziuriu ir atrodo, kad viska ta pati jau maciau. Suprantu, kad israsti dviracio gal ir neiseis, bet kad kolekcijos butu ant tieeeeek panasios, tai...Nuobodu.Gal tuo ir skiriasi pigus ir brangus brendai - brangus vis gi sugeba nustebnti. Ir tu teisi, Vokietijos blogeres megsta essence, Catrice ir P2. Bet tokios -niolikines. Nes situ brendu kaina labai ikandamas (norsi P2 stenda ir as mielai aplankau).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, aš irgi kai ieškai info ir naujų kolekcijų realių nuotraukų, surandu De blogus, ten vien essence, catrice ir balea. Aišku, įdomu, bet pati taip negalėčiau.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig