2015 m. lapkričio 2 d., pirmadienis

Gosh Fresh Up! sausas plaukų šampūnas


Aš užkrėčiau visus savo draugus ir šeima sausais šampūnais. Tik kiekvienam patinka ir tinka skirtingi. Aš labai norėčiau išbandyti ir pratestuoti Gosh sausą plaukų šampūną, bet jis tinka tik tamsiaplaukėms, todėl jį testavo mano mama. Šiandien pasidalinsiu mano mamos nuomone su Jumis.






Talpa: 150 ml.

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Sudėtis:



Įpakavimas ir spalva:









Mano nuomonė:

Mano mama išbandė jau labai daug įvairių sausų šampūnų, esmė ne tame, kad nėra laiko iųplauti plaukų, esmė tame, kad mamos plaukai labai silpni, trumpas kirpimas ir neturi apimties. Nesvarbu, kokį šampūną, plaukų putas arba laką naudoti, apimties nėra. Vienintelis dalykas nuo kurio plaukai atrodo purūs - sausieji šampūnai. Jie pakelia plaukus nuo šaknų, padaro juos šiurkštesnius, juos lengviau ir paprasčiau formuoti. Mamos plaukai tamsūs, todėl logiška, kad jai patinka šampūnai skirti tamsiaplaukėms, jie nepalieka balkšvo miltelių sluoksnio ant plaukų, juos naudoti labai paprasta. Gosh šampūnas vienas iš mano mamos mėgstamiausių, tai jau antras buteliukas. Pirmą, aš pirkau mamai dovanu, o šitas atkeliavo testavimui.  Priemonės kvapas labai lengvas, gėlių, spalva - ruda ( ne tokia jau tamsiai ruda, todėl gali tikti visoms, kurių plaukai turi rudą toną).
  Kodėl šitas šampūnas geresnis, negu Batiste? Nes rezultatas nuo šito laikosi ant plaukų žymiai ilgiau, apimtis niekur nedingsta, šampūnas nedirgina galvos odos ir naudojasi pakankamai taupiai. Batiste irgi geras, tačiau rezultatas ant plaukų išsilaiko žymiai trumpiau. Link vakaro plaukai jau prigludę.

Tiesą sakant, aš tokios problemos nepastebėjau, bet gal dėl to, kad mano plaukai sausi, o mamos riebūs.  Gal Batiste kiek sunkiau iššukuoti iš plaukų, tačiau rezultatas man laikosi gerai, bet logiškai, aš nesu bandžiusi Gosh šampūno, nes mano plaukų spalvai jis netinka.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig