2015 m. lapkričio 26 d., ketvirtadienis

Guerlain Spring 2016 Makeup Collection


Aš jau rudenį nekantriai laukiu pavasario kolekcijų nuotraukų, nes jos dažniausiai pradžiugina švelniomis spalvomis, naujomis idėjomis ir tekstūromis. Šiandien mes su Jumis apžvelgsime naują Guerlain pavasario kolekciją, aptarsime produktus ir atspalvius.






Guerlain Meteorites Base – Limited Edition

Tik vakar pasakojau apie Guerlan meteoritų makiažo bazę. Atrodo šitas produktas nerealiai gražiai - šviesiai rožinės spalvos burbuliukai, suteikia veidui švytėjimo. Gali būti, kad Guerlain pakeitė ne tik buteliuką, bet ir patobulino produkto formulę, nes tai ką aš turėjau, manęs tikrai nedžiugino. Bazė kimšdavo poras ir labai traukdavo veidą, po naudojimo veidas buvo labai sausas, net mano mišriai odai toks produktas visai netiko. Tačiau yra labai daug žmonių, kuriems šį bazė patinka.



Guerlain Meteorites Voyage Illuminating Matte Powder – Limited Edition

Voyage spindesio suteikianti pudra irgi nėra jau tokia stebuklinga naujiena, ją galima buvo pamatyti prieš gerus keturis metus, tik įpakavimas buvo kiek kitoks. Šitos pudros pliusas - nuostabiai gražus įpakavimas, tačiau dėl to ir pudros kaina nėra maža. Tais laikais aš svarsčiau pirkti ar ne, jos kaina buvo apie 400 lt, pudros papildymas nėra brangus, todėl jeigu nusiperki dėžutę, galima pirkti tik papildymus.


Guerlain Rose Aux Joues – Limited Edition

Nieko blogo nenoriu pasakyti apie Guerlain skaistalus, tačiau jeigu pamatyčiau tiesiog skaistalus be Guerslain ženklo, pagalvočiau kad tai Catrice ar Essence, ant tiek pigiai atrodo užrašas SMILE. Motyvacija, geri ir pasmingi žodžiai labai gerai, tačiau nemanau, kad Guerlain turi tai daryti. Sorry, man nepatinka.

Guerlain Ecrin 1 Couleur – Limited Edition - vieno atspalvio auksiniai šešėliai, gal Guerlain supainiojo kolekcijas? Juk tai pavasaris galu gale. Auksinės spalvos vieta - Kalėdinės ir žiemos kolekcijos.


  • 13 Enjoy – light daffodil

Guerlain Le Crayon Yeux - Labai noriu pagirti Guerlain akių pieštukus, jie labai geros kokybės ir tobulų atspalvių. Naujoje kolekcijoje be bazinių (juodo ir rudo atspalvio) yra ir violetinis ir mėlynas. Reikės būtinai išbandyti.

  • 01 Black Jack – black
  • 02 Jackie Brown – brown
  • 03 Deep Purple – purple
  • 04 Katy Navy – blue
  • 05 Khaki Driver – olive

Guerlain KissKiss - lūpų dažai

  • 371 Darling Baby – light pink
  • 372 All About Pink – a pale lilac

Mano nuomonė:

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant visą kolekciją: man pritrūko Meteoritų, tikiu, kad jie dar pasirodys, tik kitoje, papildomoje Guerlain pavasario kolekcijoje, nes Meteoritai Guerlain kompanijos pardavimų hitas, čia jau nieko nepadarysi, Voyage pudros taip masiškai niekas neperka. Kiti kolekcijos produktai atrodo kiek nuobodžiai, bendrą vaizdą nupigino užrašai. Tai labai gerai mass market kolekcijose, o čia juk Guerlain. Lūpų dažai - nieko naujo, o auksiniai vieno atspalvio šešėliai manau aplamai ne iš šitos operos. O kaip kolekcija Jums? Ar patiko? Gal aš šiandien taip kritiškai nusiteikus?




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig