2015 m. lapkričio 26 d., ketvirtadienis

Happy Birthday to Me....


Aš niekada negalvojau, kad taip smagu būti blogere, tik dabar nepagalvokite, kad tai kažkokia pramoga, nieko daryti nereikia, gauni viską ką nori. Tikrai ne, tačiau smagu, kad tave vertina, gimtadienio proga tai jaučiasi kaip niekada. 



Nuo to laiko, kai aš pradėjau savo blogą, praėjo geri 2,5 metų, čia jau pakankamai daug, aišku, yra merginu kurios blogus rašo N metų, tačiau man tai labai didelis laiko tarpas. Mano blogo įrašai sulaukia labai didelio susidomėjimo, gaunu labai daug laiškų ir komentarų, nesvarbu kokių, gerų ar blogu. Manau konstruktyvi kritika yra gerai, reikia išmokti ją priimti ir teisingai įvertinti, padaryti išvadas ir tobulėti. Aš prisiminu gaudavau labai daug laikų su kritika mano antakiams, patikėkite, peržiūrėjau labai daug Youtube filmukų kol supratau, ką  ir kaip turiu daryti, be jūsų laikų tikrai nesuprasčiau, kad taip negerai ir negražu, ačiū Jums už tai. 
Rašant blogą susipažinau su labai daug nuostabių žmonių, kurie daro tą pati, taip, mes visos labai skirtingos, tačiau tokios panašios. 

Ar aš laiminga kad rašau blogą? Tikrai taip, aš manau radau savo kelią, žinau ko noriu ir kur einu. Manęs labai dažnai klausia o kur tu eini? Ko tu nori? Gal tai kam nors suskambės kvailai, tačiau noriu į Chanel mados pasirodymą. O kodėl ne? tegul visi sako kad tai neįmanoma, viskas yra įmanoma, patikėkite, reikia tik daug dirbti, stengtis, eiti į priekį ir nenuleisti rankų, jeigu nesigauna.



Per paskutinius du metus aš labai pasikeičiau, tiksliau blogas mane pakeitė, pradėjau domėtis mada, suvokiau, kad brangiai - dar nėra madingai ir stilingai, išmokau mylėti save ir nebijoti fotografuotis, išmokau tarti dizainerių vardus, išmokau rašyti apie madą, juk tam irgi reikia patirties ir praktikos.

Šiandien aš irgi einu į renginius, o vėlai vakare pagaliau švęsiu gimtadienį, man blogas visada pirmoje eilėje, nes žinau, be tikslo mes gyventi negalime. Be jūsų aš tiesio eilinė mergina, moteris, o tik su jūsų palaikymu blogerė.

Happy Birthday to Me.... ;-)




SHARE:

13 komentarų

  1. Every day. Get a calorie counter handbook or calorie counter application to offer you some assistance with tallying the calories you expend. Stock on high-protein nourishments like fish, poultry, pro muscle fit eggs, and incline meat and in addition on sustenance’s rich in complex starches, for example, entire grains, entire wheat pasta, leafy foods. Protein will offer you some assistance with. .

    http://www.healthybeats.net/pro-muscle-fit-review.html

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio proga! Pasilepink, nes uz sunku darba esi tikrai to verta! :)


    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su gimtadieniu! Linkiu daug kosmetinių, grožio ir visokių kitokių atradimų.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinu! Tavo blogas - mano mėgstamiausias, linkiu ilgo gyvavimo ir įkvėpimo!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Happy birthday! I hope you had a wonderful time :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig