2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Le Couvent des Minimes Šventinis rinkinys “Love Duo"


Labas rytas, mano brangieji, visi mes jau gerai žinome, dovanomis reikia rūpintis iš anksto, dovanos Kalėdoms turi būti gerai apgalvotos ir iš visos širdies. Mano dovanų pasirinkimo kriterijus - jeigu patiktų man, reiškia, patiktų ir mano draugėms. Padovanoti rankų kremą ir lūpų balzamą labai paprasta, be rizikos, tokių produktų dažniausiai reikia, o jeigu ir turi, papildomas lūpų balzamas visada praverčia rankinėje. Šiandie noriu Jums papasakoti apie tobulą dovanėlė iš Le Couvent des Minimes. Aš jau pasakojau savo bloge, kaip likau sužavėta veido priežiūros priemonėmis, dabar šnekėsime apie apelsinų žiedų ir citrusų aromatus.






Kvapnioji kolekcija “Botanical Recipe of Love” kibirkščiuoja švelniais apelsinų žiedais, subtiliais mandarinais, bergamotėmis ir aksominėmis laukinėmis rožėmis. Produktuose atrasite kvapniųjų nasturtų ir elegantiškųjų karčiųjų apelsinų. Šį rinkinį sudaro maitinamasis rankų kremas (25 ml) ir kvapnusis lūpų balzamas (15 ml). 

Kaina: 11.20 EUR



Įpakavimas:










Mano nuomonė:

Le Couvent des Minimes  kosmetikos įpakavimai tiesiog pasakiški, jie gražūs, stilingi ir labai kokybiški. Dovana atrodo tobulai, manau tokia pradžiugintų bet kurią mano draugę be išimties. Šnekant apie priemones, noriu pasakyti, kad lūpų balzamas nėra lipnus ir riebus, sviestmedžio sviesto sudėtyje nemažai, nes po dienos rankinėje jis sušalo, namuose atsigavo, tačiau tai labai geras ženklas. balzamo kvapas - apelsinų žiedų, man asmeniškai, jis labai primina itališkus jazminus. Rankų kremas irgi labai švelnios konsistencijos, susigeria labai greitai, gerai maitina ir švelnina rankas. Jo kvapas kiek stipresnis,  jaučiu apelsinus, bergamotės ir citrusus. Man tokie prabangūs kvapai labai patinka. Rekomenduoju, tobulos dovanos ir kokybė, kuri nepalieka abejingų.

PR Sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig