2015 m. lapkričio 1 d., sekmadienis

LUSH naujienos jau parduotuvėje


Vakar aš nuvažiavau į PC Panoramą, reikėjo išsirinkti MAC makiažo pagrindą, pudrą ir makiažo bazę, negalėjau praeiti pro Lush parduotuvę. Aš jau mačiau visas naujienas Rygoje, per pristatymą, tačiau man buvo labai įdomu tai, kad atkeliavo iki parduotuves Lietuvoje, kokios kainos, bet Lietuviški produktų aprašymai. Taip pat parduotuvėje jau galima pamatyti Helloween kolekciją. Žiūrime nuotraukas.





Aš noriu pradėti nuo Helloween kolekcijos, priemonių nėra ypatingai daug, tačiau dušo žėlė Lord of Misrule vienas iš įdomiausių produktų. Nežinau kodėl. bet žmonėms patinka, instagram pilnas nuotraukų. Aš esu uosčiau kvapą, man jis per aitrus, tačiau gal vonioje jis kvepia kitaip? Reikės išbandyti, nes Lush dušo želės mano mėgstamiausios, vieno mažo buteliuko man užtenka keliems mėnesiams.


Vonios Putos Sparkly Pumpkin - blizgučiais, blizgučiais, blizgučiai. Man atrodo aš jau turėjau šį stebuklą, tik kažkodėl aš jų neaprašiau bloge.



Lush Kalėdinėje kolekcijoje labai daug vonios putų ir bombų. Ant mano stalo stovi didžiausia Lush dovanų dėžė su vonios priemonėmis, apie ją pašnekėsime rytoj, o šiandien žiūrime į lentyną. Aš jau seniai negalvoju ką pirkti dovanu, dažniausiai tai Lush bombos arba dušo želė.


Lush Exsperimenter vonios bomba - Instagram žvaigždė, tiek spalvų aš jau seniai nemačiau, svajoju išbandyti savo, bet pradžioje nuotraukos. 



Aš jau pasakojau, kad mano pažintis su Lush prasidėjo nuo dušo želės Rose Jam, o meilė nuo Snow Fairy. Pagaliau mano mėgstami kvapai sugrįžo į parduotuvę.


Apie Snow Fairy plačiau čia:



O apie Rose Jam čia:



Dar vienas jau išbandytas Lush Kalėdinės kolekcijos produktas - Holly GoLightly vonios putos


Tai, ką aš būtinai nusipirksiu - Lush Fairy Dust blizganti kūno pudra, kvapas toks pat, kaip ir Snow Fairy (kramtomos gumos), spalva rožinė su blizgučiais.


Raudonos spalvos matinis lūpų balzamas /dažai Santa Baby ir lūpų šveitiklis.


Kai jau pamatėme kainas, galime drąsiau galvoti apie dovanas ir planuoti  naujus pirkinius.

Geros dienos,














SHARE:

8 komentarai

  1. Aprašymai :D Tie, parduotuviniai :D "Vonios bomba palydės jus į sapnų karalystę". Tai čia suprast kaip - taip voš, kad atsijungsit?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nors pavadinimas yra, ir tai jau pliusas, kartais reikia googlinti ;-) arba žiūrėti www.lush.com, nes lietuviško puslapio irgi nėra.

      Panaikinti
  2. Gavau dovanų tą žalią dušo želę. Tai irgi tapau gerbėja. Kvapas man labai patinka, bet aš mėgstu stipresnius. Bet į gerbėjų gretas įrašė žalia spalva, kuri tokia ryški, nuodinga! Na super :)
    Tapčiau tikra Lush gerbėja, bet kad penktadienį užsukau pirmą kartą į parduotuvę, žmonių nebuvo, tai pardavėja iš karto prisiklijavo "gal papasakoti apie mūsų produktus", tai iš karto pabėgau. Nes mane nervina kompanija, aš mėgstu lėtai ir ilgai po tris kartus pati viską apžiūrėt.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš iegi labai nemėgstu pardavėjų kompanijos, tačiau Lush jos yra būtinos. Tarp tų juodos spalvos įpakavimų labai lengva pasimesti, tik pardavėjų pagalva atradau tobulas veido kaukes Lush Magnaminty ir Herbalism (aišku, paskutinio kvapas nelabai, tačiau poveikis to vertas). Kartais reikia atsipalaiduoti ir leisti paradvėjoms padaryti savo darbą. ;-))) Po tavo komentaro būtinai nusipirsiu žalios spalvos dušo želę, man irgi baisiai patiko spalva ir konsistencija.

      Panaikinti
    2. Na aš nieko nesakau dėl to, kad reikia konsultacijų, tačiau įsivaizduok, kad aš užsuku be tikslo. Noriu pasižvalgyti ir tada jau kažko paklausti. Dar pati nežinau ar mane domina veido kaukės, ar plaukų priežiūros priemonės. O čia iš karto taip nubaido, nes tu dar neturi supratimo kuo domiesi ir jei pradės malt apie viską, tai tik pamesi galvą ir prisipirksi ko nereikia, čia turbūt tikslas.
      O dėl žalios dušo želė, tai rekomenduoju. Nes ryte ja prausiausi, tai dabar vis pakeliu riešą pauostyt, lieka ant kūno kvapas, bet ne toks kaip buteliuke stiprus, o jo šešėlis, vos vos toks. Jau praėjo 3 valandos, tai jau baigia visai išblėsti, bet pirma valanda po prausimosi tai labai mmmm.

      Panaikinti
    3. Taip, sutinku, kartais norisi apžiūrėti pačiai, aš visada sakau, papasakokite apie populiariausius produktus, o galvoje jau turiu sąrašą kas domina.

      Panaikinti
  3. O Lush yra tik Vilniuje? Nes jie neturi nei svetainės normalios, nei nieko. FB tinklapyje skaičiau būtent nusiskundimus dėl aptarnavimo, kad pardavėjos kažkokios... Tai galvoju, gal net įeit bijočiau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tik Vilniuje, PC Panorama. Pardavėjos tikrai labai fainos. ;-) Nebijok

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig