2015 m. lapkričio 7 d., šeštadienis

MAC pilkos spalvos akių šešėlių paletė Melt my Heart (spalvos Forgrey, Melt my heart, Silver Ring, Heather Bells)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pašnekėsime apie MAC šešėlius.  Kiek save prisiminu, vis norėjau išbandyti būtent MAC šešėlius, ne iš limituoto leidimo kolekcijos, o tos paprastus, kuriuos parduoda po vieną, kur galima surinkti savo paletę. Pagaliau paletė buvo mano rankose, todėl bandysime aptarti rezultatą.




MAC šešėlių pasirinkimas labai didelis, rekomenduoju su spalvomis susipažinti pačioms, nes čia jau papasakoti labai sunku. O aš bandysiu parodyti savo atspalvius.

Kur pirkti: PC Panorama ir PC Akropolis, parduotuvė Douglas


Įpakavimas:




O štai ir pasimato visi blizgučiai, aš maniau, kad juoda spalva yra matinė, pasirodo ne visškai. Nuotraukose pamatysite, kad ji turi blizgučių.




Spalvos:


Šviesiausias atspalvis niekaip nenorėjo perduoti savo spalvos, ten vien blizgučiai, o ką daryti su tokiais atspalviais mes jau žinome, naudojame vietoje šešėlių bazės MAC Prep Prime FIX



Su makiažu:






Mano nuomonė:

Labiausiai patiko pilkas frost atspalvis, kuris nuotraukose atrodo šaltai melsvas, jis makiaže atrodo tobulai. Tikrai nenuvylė juoda spalva, kurią puikiai galima naudoti kaip akių pavedimą, arba akių kontūrui paryškinti. Vidutinio šviesumo pilkas atspalvis gerai tinka ištušavimui ir šešėlių skaidymui. Taip, aš pati įpratusi naudoti tik matinius šešėlius ištušavimui, bet šitas atspalvis nėra blogas ir tam irgi tinka. Šviesiausias baltas atspalvis visiškai nepatiko, MAC spalvos su vien blizgučiais yra probleminės, rezultatas nėra toks, kokio norisi, o dėti pastangų reikia žymiai daugiau. Blizgučiai byra, reikia naudoti fiksatorių, vietoje akių šešėlių bazės. Ne, tai tikrai ne man. Supratau, kad man patinka MAC matiniai ir Frost atspalviai, o šitoje paletėje matinės (baltos arba pilkos) labai trūksta, na bent jau man. Lietuvoje tokių palečių nėra, todėl rekomenduoju rinktis šešėlius patiems (yra tik tuščios paletės)

Paletės kaina:  8 EUR (4-riems šešėliams)
Vieno šešėlio kaina: 15 EUR

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, ypač matinius ir satininius atspalvius. Per Ryga Fashion Week aš pamačiau vienos merginos tobulą makiažą, aš būčiau ne aš, jeigu nepaklausčiau, pasirodo, tai buvo MAC šešėliai Haux ir Carbon

(nuotrauka iš interneto) Aš irgi taip noriu.


MAC šešėliai -haux, carbon, vanilla 






PR sample




SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig