2015 m. lapkričio 2 d., pirmadienis

Makiažas su Catrice ir Essence kosmetikos naujienomis




Kaip aš jau pasakojau, gavau labai daug Catrice ir Essence naujienų, man jos labai patiko, tiko atspalviai ir tekstūros, todėl nusprendžiau padaryti makiažą. Tačiau, pagrindinis mano skaitytojų klausimas, kaip šitos priemonės išsilaiko ant odos. Todėl nuotraukas darbau praėjus penkioms valandoms po makiažo atlikimo, būtent taip galima įvertinti priemonių kokybę.




Pradėsime nuo priemonių, kurias naudojame makiažui:


Man labai patiko Catrice Even Skin Tone makiažo pagrindas, jis labai tirštos kreminės tekstūros, tačiau tepasi ir laikosi pakankamai gerai, sakyčiau labiau tinka normaliai-sausai odai, nes naudojant net Make Up Store birią pudrą makiažo fiksavimui tonas pabėgo nuo nosies zonos (matosi kapiliarai ir raudonis), taip pat veidas pradėjo blizgėti.  Perėjus dar vieną kartą su biria pudra padėtis pagerėjo, tačiau mūsų tikslas realus rezultatas.

Catrice Camouflage skystas maskuoklis man patiko, tačiau kiek mažiau, nei jo senas variantas. senas variantas  buvo tobulas, tačiau su MAC Pro LoingWear nepalyginsi. 

Galiu pasakyti atvirai, essence akių šešėliai all about Rose tikrai vertos jūsų dėmesio, labai gera kokybė ir tobuli atspalviai. Savo makiažui aš naudojau visus matinius atspalvius (1, 3, 4)  iš 2-os eilės. Aš specialiai nenaudojau akių šešėlių pagrindo, man šešėliai išsilaikė puikiai, su pagrindu jos laikosi dar geriau. Rekomenduoju.

Antakių pieštukus RL de Young ir essence aš pirkau pati, labai patenkinta spalva ir rezultatu.

Catrice pieštukas higlighteris sau seniai gyvena mano kosmetinėje, jis labai gerai pakelia antakių liniją.

Taip pat antakiams užfiksuoti aš naudojau bespalvį Anastasia Beverly Hills antakių želę, reikės kitiems makiažams paieškoti essence šviesios spalvos želę, nes manau su atspalviu bus dar geriau.

Veido kontūravimui naudojau Make Up store matinę pudrą (Natural Beige) ir blizgius akių šešėlius  (Muffin)

Maloniai nustebino naujas Catrice blakstienų tušas LUXURY lushes ir akių pavedimas Eye Matic, pavedimą rekomenduoju išbandyti.

Dar nespėjau nufotografuoti matinių Catrice skaistalų, todėl makiažui naudojau Catrice Multi Color Blush

Lūpos- pradžioje aš nudažiau lūpas Catrice lūpų laku, bet parduotuvėje pamačiau Maybelline Matte 965 Siren in Scarlet, bet deja, buvo tik testeris, spalva nereali, laikosi super. Aš turiu kitus du atspalvius, tačiau šitą irgi nusipirkčiau negalvodama.


Rezultatas:




Apibendrinant noriu pasakyti, kad labiausiai patikusios priemonės: Essence all about Rose akių šešėliai, akių pavedimas iš Catrice Eye Matic ir antakių priemonės (pieštukai). Visas priemones testuosiu dar ilgai, todėl kol kas išvadų daryti nesinori.

O jus jau matėte naujus Catrice ir Essence produktus parduotuvėje? Ką nusipirkote?







SHARE:

4 komentarai

  1. Aš kažkaip tokių vis tik neperku. Esu pirkusi nagų lakus, tai erzina, kad tuoj pat išdžiūsta buteliuke - dukart nusilakavai, ir mesk lauk. Tai kai nori tik spalvą išbandyt, gal ir nieko, bet jei nuolatiniam vartojimui - nea. Ne taip jau tada pigiai gaunas...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok essence šešėliai tikrai verti dėmesio, labai gera kokybė. Išbandyk parduotuvėje, pirmą paletę pirkau pati, nes tai buvo geriausia naujiena.

      Panaikinti
    2. Gal tikrai verta, ypač kai reikia kokios egzotiškesnės spalvos, ir nes tikras, naudosi paskui ar ne?

      Kaip koks Flormar. Atrodo, irgi pigus, o JAV vizažistai naudoja, būtent dėl tų kreizinių kreidinių neblizgančių spalvų...

      Panaikinti
    3. Nu vat, kiekviena kosmetika turi savo cinkelius.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig