2015 m. lapkričio 27 d., penktadienis

MOSSA kosmetikos pristatymas


Labas rytas, mano brangieji, kiek daug aš šiandien noriu Jums papasakoti. Pradėsime nuo Latviškos Orgaininės kosmetikos MOSSA. Aš pirmą kartą ją pamačiau Latvijoje prieš geras keturias savaites, kaip buvau Rygoje Fashion Week. Priemonės atrodė labai gražiai, tačiau laiko apžiūrėti ir įvertinti aš visai neturėjau. Pagaliau MOSSA kosmetiką jau galima rasti Lietuvoje, vakar mes turėjome proga su jomis susipažinti ir įvertinti tekstūrą, kvapą ir konsistenciją. 




MOSSA yra organinės kosmetikos prekės ženklas. Odos priežiūros produktai yra sukurti remiantis unikaliomis, organinėmis, ECOCERT sertifikatu sertifikuotomis vitaminų formulėmis iš Šiaurės regionuose užaugintų uogų. 

MOSSA siūlo veido odos valymui ir tonizavimui skirtus produktus, o taip pat visiems odos tipams tinkamus papildomos priežiūros produktus. Veido drėkikliai ir specialūs produktai yra suskirstyti į dvi grupes pagal amžių ir odos priežiūros poreikius.

Jaunystės apsauga: skirta 25+ metų amžiaus moterų odos priežiūrai

Amžiaus pranašumai: skirta 35+ metų amžiaus moterų odos priežiūrai

Aš turiu nuostabų Drogas parduotuvės lankstinuką, kur viskas surašyta schematiškai, todėl labai lengva suprasti, kokie produktai ir kam skirti:


Tai, kad man vakar suėjo net 32 metai lemia tai, kad mano pasirinkimas - priemonės brandžiai odai. Aš vis galvoju, kad geriau anksčiau, negu jau per vėlu, todėl nuo 22 metų naudoju priemones nuo raukšlių profilaktiškai. 
Kaip mes matome iš pateiktos schemos (aš tiesiog Dievinu schemas, taip lengva ir paprasta suprasti pateiktą informaciją)- visiems odos tipams tinka micelinis vanduo ir valomosios kreminės putos su AHA rūgštimi. Aš savaime suprantama, apžiūrėjau visą asortimentą, todėl galiu teigti, kad priemonių konsistencija labai švelni ir maloni. Be galo patiko Tonizuojančio losjono su aktyviais vitaminais kvapas, jis labai natūraliai kvepia uogomis.



Naujosios valomosios veido odos priežiūros priemonės MOSSA – tai ekologiškos, švelniai ir švariai valančios priemonės, kurių sudėtyje nėra dirbtinių ir kenksmingų medžiagų. Tonikas su mėlynių ekstraktu yra skirtas normaliai ir mišriai odai. Šis tonikas švelniai valo ir tonizuoja odą, sumažina poras. Tonikas su paprastųjų tekšių ekstraktu yra skirtas sausai ir jautriai odai. Šis tonikas drėkina, minkština ir ramina odą bei aprūpina ją maistinėmis medžiagomis. Micelinio vandens sudėtyje yra natūralių vitaminų, gautų iš aviečių, bei hialurono rūgšties. Šis vanduo ne tik puikiai pašalina makiažą, bet ir tonizuoja bei drėkina odą. Tinka visam veidui valyti, net akims ir lūpoms. Valomųjų kreminių putų sudėtyje yra baltųjų serbentų rūgšties, kuri padeda švelniai, bet efektyviai nuvalyti makiažą. Oda tampa švari ir švytinti. Visos šios priemonės yra patikrintos dermatologų bei turi sertifikatą ECOCERT. 


Pats populiariausias kompanijos produktas - MOSSA vitaminų ir aliejų kokteilis veidui. Labai džiaugiuosi, kad šį produktą gavau testavimui. Ne, dar neišbandžiau ant veido, tačiau galiu pasakyti, kad kvapas kiek gaivus, bet lengvas, su pipete, konsistencija neriebi, susigeria (ant rankos) labai greitai. Tačiau pirmas produktas, kurį labai norėjau užtepti ant veido buvo serumas iš raudonos serijos (vyresnio amžiaus moterims priežiūros linijos).



Labai 'skaniai' atrodo visi kosmetikos įpakavimai, bet raudona linija man ir vizualiai, ir pagal kvapą ir iš konsistencijos patiko labiausiai. Liniją sudaro dieninis, naktinis, paakių kremai ir atkuriamasis veido serumas (mano rankose ir nuotraukoje).



O štai produktas, kuris mane labiausiai nestebino - MOSSA BB kremas, jis labai lengvos tekstūros, maloniai ir švelniai kvepia, spalva vidutinio šviesumo. Aš nebandžiau ant veido, nes buvau jau su makiažu, tačiau mielai išbandyčiau.


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, MOSSA labai gera naujiena mūsų lentynose. Kaip sako gamintojas, sudėtis yra natūrali ir orgaininė, tai labai didelis pliusas, MOSSA tai dukterinė Madara kosmetikos linija, tačiau šita kosmetika man atrodo kur kas 'skaniau' ir patraukliau dėl savo įpakavimų. MOSSA galima rasti Drogas parduotuvėse ( ne visuose, tik didžiausiuose parduotuvėse). Kainos yra labai draugiškos ir prieinamos kiekvienam, kvapai pasakiški, o pasirinkimas tikrai didelis. Ką rekomenduoju aš? Man labiausiai patiko prausiklis, aš jį jau išbandžiau ir patvirtinu, tobulas, patiko veido serumas iš Raudonos linijos nuo raukšlių (greitai susigeria, veidas po naudojimo neapsakomai švelnus), aliejus su vitaminais atrodo be galo įdomiai, tačiau dar nespėjau išbandyti. Manau labai norėčiau dar paakių kremo ir BB kremo, taip pat mielai išbandyčiau tonizuojantį losjoną. 

Smagu, kai gamintojas tiesiog atspėjo mano norus, aš gavau beveik viską, ką norėjau išbandyti:


Ačiū labai už maloniai praleistą laiką ir dovanas, testavimas jau vyksta, atsiliepimas netrukus.















SHARE:

7 komentarai

  1. O tai kokios tos draugiškos kainos? Na ribos bent apytiksliai? Sudomino ir kokteilis, ir prausiklis su AHA :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok man atrodo aliejus apie 11-14 EUR, dabar dar taikoma 25% nuolada, prausikliai apie 8-9 EUR. +inau tiksliai kosmetika yra Akropolio Droge. Man labai serumas patiko ir prausklis, aliejaus dar nebandžiau. Merginoms, kurios buvo kartu patiko linija nuo pirmųjų raukšlių.

      Panaikinti
    2. Tikslinu informaciją: prausiklis, losjonai ir tonikai - 9,95 EUR, kremai po 13,90 EUR -15,90 EUR, micelinis 10,95 EUR, kaip aš ir sakiau, Droge taikoma 25% nuolada

      Panaikinti
    3. Ačiū :) Reikės patikrinti ar mano lankomuose Droguose yra :)

      Panaikinti
  2. Sveiki, isbandziau kai kurias priemones, po to galiu pasakyt tik viena zodi - nuostabios !!! Ypatingas pagyrimas BB kremukui :). Jau seniai ieskojai gero, bet naturalios sudeties kremuko. Sis pateisino visus lukescius ir spalva nuostabiai tiko (mano persiko atspalvio oda).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už rekomendaciją, būtinai njueisiu į parduotuvė pasižiūrėti spalvą, nes per pristymą kažkaip neatkreipiau dėmesio, labai jau aliejukas patiko, todėl visas dėmesys buvo tik jam.

      Panaikinti
  3. man tiko nuostabiai-viskas-poveikis,konsistencija,kvapas,išvaizda ir dizainas,pakuotė ir kaina.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig