2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Riga Fashion Week: Make up by Maybelline


Šiandien noriu su jumis 'madingai' pašnekėsit apie stilingus makiažus. Niekam ne paslaptis, kad per mados show dirba labai daug makiažo meistrų ir specialistų, modelių makiažai tai ne tik naujos tendencijos, tai pristatomos kolekcijos bendras vaizdas. Riga Fashion Week už visus makiažus buvo atsakingi Maybelline kompanijos atstovai, o makiažai buvo daromi naudojant Maybelline kosmetiką. Šiandien labai trumpai apžvelgsime rezultatus ir pavasario tendencijas.



QooQoo - pagrindinis akcentas - išbalinta pusė veido, tačiau priklausomai nuo modelio, naudojamas ryškus akių pavedimas ir raudonas lūpdažis.





ArtJam - tobula veido spalva, pagrindinis akcentas - ryškios spalvos šešėliai (nuo tamsiai mėlynų iki violetinių), lūpos Nude spalvos.




M- Couture - prabangūs ir labai gražūs drabužiai, čia iš serijos - drabužis pagrindinis smuikas, jokių makiažų akcentų, tiesiog natural look, kai kurių modelių makiažui naudojami ryškesnių atspalvių šešėliai ir bronzinė pudrą veido kontūravimui.





Golets - makiažo tendencijos iš tolimų 60 -tųjų, ryškios akys ir daug tušo, tačiau tobulas  veido odos atspalvis privalomas.

60 -tųjų ikona


Modelių makiažai:






Agnė Kuzmickatė - jos modeliai atrodo kur kas linksmiau, tačiau puikiai išlaikyta pasirodymo koncepcija: spalvoti parūkai, persikinės spalvos lūpų dažai, tačiau pagrindiniu akcentu lieka drabužiai ir jų neoninės spalvos.





Kokios nebūtų pavasario tendencijos, makiažas turi tikti prie drabužių, Maybelline visažistai nenaudojo labai ryškių akcentų, viskas labai gražiai, tačiau saikingai. Manau saikas, nude atspalviai, natural look pagrindiniai ateinančio pavasario tendencijos.

Nuotraukos: Maybelline ir Mark Litvyakov


























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig