2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Smagi vieta penktadienio vakarui - Buon Giorno Taverna



Anksčiau aš labai dažnai susitikdavau su draugėmis, dabar laiko vis mažiau ir mažiau. Vyras reikalauja ypatingo dėmesio (kaip sako mano mama, nuo mano bohemiško gyvenimo būdo galima labai greitai pavargti ir pabėgti), plius daugiau renginių (labai daug žmonių galvoja, kad magingi renginiai yra pramoga ir svajoja tapti blogeriais, tačiau tai sunkus darbas, tai reikia fotografuoti, bendrauti, ieškoti naujų pažinčių, prisiminti tai, ką sako dizaineriai, sugebėti suprasti, ką dizaineris norėjo pasakyti savo kolekcija, o dar apie visa tai parašyti bloge), todėl jeigu mes iš iš trunkame iš namų vakare skanios vakarienės, renkamės tylesnę vietą, kur galima skaniai užkasti ir ramiai pašnekėti. Viena iš mano mėgstamiausių vietų Vilniuje yra Vokiečių gatvėje Taverna Buon Giorno.






„Buon Giorno" - viskas paprasta ir sukurta tam, kad rytai, dienos ir vakarai taptų paprasti ir malonūs. Mums gražiausia muzika – tai Jūsų šurmulys ir teigiamos emocijos, kūrėme viską tik šilčiausių minčių vedami... Užsukite, čia kvepia namais, vyšniomis, obuolių pyragu, kartais skrudintais riešutais.., o gal net tikra Italija?

Kodėl man čia patinka? Nes čia pakankamai skanus maistas, tačiau negaliu pasakyti, kad pasirinkimas labai jau didelis, didesnis ir platesnis vynų pasirinkimas. Labiausiai patinka tavernos interjeras, labai smagi ir šilta atmosfera, jaukus staliukai su sofomis ir daug pagalvių. Kas gali būti geriau. Čia nėra labai garsios muzikos, čia renkasi užsieniečiai ir 'subrendusi' publika. Be galo malonus ir paslaugus personalas.






Nors aš stengiuosi vakarais nevalgyti, užsakiau brusketas su krevėtemis ir Parmos kumpiu, tikras itališkas skonis, o draugės keptas kamombero sūris su medumi ir rūgščiomis uogomis buvo tikrai pasakiško skonio. Aš čia esu ragavus salotas ir namines picas, labai rekomenduoju.
Šiandien kaip tik penktadienis, todėl gali būti kad susitiksime kur nors mieste.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig