2015 m. lapkričio 13 d., penktadienis

Starskin® veido kaukės



Koks tobulo ryto receptas? Skani kava, kol geri kavą, perkaitai žurnalą (mano atveju tai SWO), o kad veidas būtų gražus ir pailsėjęs, pasidarau veido kaukę. Starskin veido kaukės labai populiarios užsienyje, jos vadinamos Hollywood'o kaukėmis su stulbinamu efektu, kuris matosi iš karto, tačiau aš labai retai tikiu stebuklu, todėl viską išbandau ant savo veido. Aš nesu linkusi rašyti atsiliepimus ką tik gavus produktą testavimui, mačiau viename bloge atsiliepimą jau po 3 dienų testavimo. kaip galima pajauti efektą nuo veido priežiūros priemones po 3 dinų? Nekaip, minimalus testavimo laikas būna 2-3 savaitės. Bet šiandien apie kaukės, kurių kaina tikrai nėra maža, todėl norisi nuo jų ypatingai daug.


PS. aš ir tų žmonių, kurie gali atsikelti 5ryto tam, kad pasidaryti kaukę ir tyloje išgerti kavos, man nėra problemos atsikelti anksčiau, mano smegenys geriau veikia rytais.



Gamintojo aprašymas:



Starskin® su bio-celiuliozės pagrindo kaukėmis jums atskleidžia žvaigždžių veidų grožio paslaptis. Bio-celiuliozė – tai naujos kartos veido kaukių technologija, kurią specialistai laiko auksiniu odos priežiūros standartu. Starskin® dirba su dermatologais, kosmetologais ir žvaigždžių makiažo ekspertais iš viso pasaulio, kad atskleistų tobulos įžymybių odos paslaptį ir pasidalintų ja su visais. Pagaliau atėjo laikas, kada bus atskleistos visos užkulisių gudrybės!


Kad nerašyti apie kiekvieną kaukę atskirai, įkeliu Douglas parduotuvės asortimentą su kainomis, taip bus aiškiau ir paprasčiau. Sakiau, kaina nėra mažą - vienkartinė kaukė kainuoja 10EUR, todėl turime žinoti už ką mokame

Išskirtinumas:




Kaukės sudėtyje yra natūraliai fermentuotų, vitaminais prisotintų kokosų sulčių, kurios drėkina ir gerina odos būklę nesukeldamos sudirgimo. 


Skaidri bioceliuliozės medžiaga sukurta taip, kad glaudžiai apimtų veido kontūrą ir perduotų odai galingą amino rūgščių ir rudadumblių kompleksą. Kiekviena drėkinanti veido kaukė yra išmirkyta dideliame kiekyje odą putlinančio serumo, kuris suteikia švytinčios raudonojo kilimo odos efektą. Pažadinkite savo odą gaiviai, elastingai, švytinčiai išvaizdai vos per 20 minučių.

Pasirinkimas:



Aš gavau visas keturias veido kaukes testavimui: 
Red Carpet Ready™ Coconut Bio-Cellulose Hydrating Face Mask
Drėkinamoji kokosų ir bio-celiuliozės pagrindo veido kaukė

Close-Up™ Coconut Bio-Cellulose Firming Face Mask
Stangrinamoji kokosų ir bio-celiuliozės pagrindo veido kaukė

Behind The Scenes™ Coconut Bio-Cellulose Balancing Face Mask
Raminamoji kokosų ir bio-celiuliozės pagrindo veido kaukė

After Party™ Coconut Bio-Cellulose Brightening Face Mask
Spindesio suteikianti kokosų ir bio-celiuliozės pagrindo veido kaukė

Kaina: 9,99 EUR

Įpakavimas:








Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš nesu tokių kaukių gerbėja, man jos šaltos ir šlapios. Esu pirkusi labai daug kartų Korėjietiškus variantus, ten skystis bėga, kaukė nepriglunda prie veido, žodžiu, pačios pigiausios irgi ne variantas, nes poveikio kaip ir nėra. Tam, kad būtų poveikis, reikia pirkti brangesnius variantus, tada jaučiasi ir veido stangrumas ir poros būna mažesnės, viskas priklauso nuo pasirinkto varianto. Starskin kaukės irgi pagamintos Pietų Korėjoje, tačiau jos visiškai skirtingos, nes jos pagamintos iš skaidrios bioceliuliozės, kuri idealiai priglunda prie veido, skystis (serumas) nebėga, nevarva, neišdžiūsta anksčiau laiko,  jo lygiai tiek, kiek reikia. Svarbu prieš naudojimą perskaityti instrukciją- nusiima du kaukės sluoksniai, pati kaukė per vidurį. Pirmą kartą aš tiesiog nesupratau, todėl poveikio nelabai galėjau įvertinti, bet kai pradėjau skaityti įdėmiau, peržiūrėjau kitus blogus, supratau savo klaidą. Dar labai rekomenduoju prieš kaukę pasidaryti pilingą, taip kaukės poveikis bus stipresnis. 
Na o dabar apie tai, kokios kaukės man patiko: man labiausiai patiko Starskin Red Carpet Ready (drėkinamoji kaukė) -prieš renginius tobulas dalykas, ypač žiemą. Kaukė gerai drėkina ir vos stangrina veido odą, kosmetikos priemones po jos naudojimo tepasi pasakiškai lengvai ir lygiai, oda tampa lygi, nesijaučia nelygumų ir šerpetojimų.
Kita kaukė kuri patiko - After Party su vitaminu C. Kaukė gerai atstapo veido odą, suvienodina atspalvį, suteikia spindesio ir švelnumo. Kitos dvi kaukės patiko kiek mažiau, tačiau jos gali patikti Jums. 

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tikriausiai pasakyti savo verdiktą "ar verta". Tikrai verta, po pirmo naudojimo aš nelabai supratau poveikio, tačiau atlikus tai, kas parašyta kaukės instrukcijoje poveikis buvo žymiai stipresnis. Nors kaukės ir labai brangios, aš pati pirkčiau RED Carpet kaukes tam, kad atgaivinti veidą prieš renginius. 

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig