2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai


Labas rytas, brangieji, tik vakar man buvo per mažai sniego, šiandien tikrai jau daug, už lango tikroji žiema. Aš pasidariau labai skanios kakavos, užsidėjau padovanotas megztas kojines (kurios tiesiog mielos ir neturi nieko bendro su Fashion) ir planuoju savo savaitę. Aš beveik pabaigiau visus nepabaigtus tekstus, liko gal kokie 5-6 iš senųjų laikų, todėl bandysiu susitvarkyti šią savaitę.




Šią savaitę bloge pasakosiu 

Apie Gosh nagų priežiūros priemones:


Apie Make up Store pilkos spalvos šešėlius iš Kalėdinės kolekcijos:


Apie šepetėlių plovimą, kaip Brushegg palengvina šį procesą:




Aptarsime naują Dove plaukų priežiūros liniją pažeistiems plaukams



Man labai patiko MIXA priemones, kurias aš jau spėjau išbandyti, šią savaitę šnekėsime apie veido kremą



Aptarsime geriausias šio mėnesio priemones


Šnekėsime ir apie pabaigtukus, jų tiek daug, kad vienos dėžės jau per mažai






Naujienos:


Po Mossa kompanijos pristatymo gavau testavimui kelis produktus. Jau išbandžiau serumą ir prausiklį, patiko, aliejus irgi fainas, tačiau jo komentuoti dar nenoriu.



Naujienos ir Kristianos

Nauja Kalėdinė PUPA kolekcija jau mano rankose, aš planavau nusipirkti dar tamsų matinį lūpų blizgį, bet šeštadienį Akropolyje buvo tiek žmonių, kad supratau, nieko gero nebus. Bandysiu šiandien-rytoj nuvažiuoti iki Mados, Kosmada parduotuvė ten geriausia


Žinote, ką pradėjau testuoti pirmoje eilėje? Make Up Factory pigmentus, labai seniai norėjau išbandyti, o po to rankos pačiupo PUPA Vamp akių pavedimą.


Aš jau nuo ryto deginu žvakes, todėl labai apsidžiaugiau, gavus dovanų tokį jų kiekį. Mano vyras jau spėjo kelias net išpakuoti. Jis visada taip daro, svarbu tai padaryti prieš nuotraukų darymą. Rrrr



Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote.


PS. apie drabužius ir naujus madingus pirkinius šnekėsime atskirai



SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-12-01 13:42

    cutoff cash is to restrain political influence so pride the First World War Fed Reserve was made in America with the ability to createmoney which is well in fact Online Wealth Markets called counterfeiting yet in the records of government its sound financial approach and amid the First World War which everyone expects tied late this late spring and everybody expected to be over by Christmas why in light of the fact that that is all the cash they had Wares savagely costly and all wars.


    http:/www.x4facts.com/online-wealth-markets/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig