2015 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Yves Saint Laurent Boho Stones Makeup Collection Spring 2016


Aš labai mėgstu pirmadieniais šnekėti apie naujienas ir naujas kolekcijas. Šį kartą aptarsime YSL pavasario kolekciją. Aš prieš gerus du mėnesius skaičiau lietuviškame Cosmopolitan žurnale, kad reikia laiku dažyti plaukus, kad ataugusių šaknų vaizdas tragiškas ir pan. Žiūrime YSL Promo nuotrauką, ką matome? Tiesą sakant, man toks dažymas atrodo tobulai, plaukai spalva - šaltas beige atspalvis, todėl bandysiu ir aš taip. O kolekcija patiko, nes boho-chic stilius man patinka, bet aš dar morališkai jam nepasiruošusi, kodėl gi ne pradėti nuo kosmetikos?

YSL Couture Palette Collector Indie Jaspe -limituoto leidimo akių šešėlių paletė. Galima būtų parašyti, kad nieko naujo aš tikrai nepamačiau, jeigu ne nuostabus įpakavimas. Aplamai, jeigu Guerlain ir Dior įpakavimams skiria mažiausiai dėmesio (jie yra vienodi dažniausiai), tai YSL įpakavimai tiesiog tobuli. Aš iki šiol prisiminu nuostabius šešėlių įpakavimus su blizgučiais iš juodos kolekcijos. Šitas irgi nenusileidžia, noriu tik dėl įpakavimo, dabar ir spalvos atrodo jau gražiau.




YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Mascara- blakstienų tušas. Bet kokios ryškios spalvos. Aš jau esu bandžiusi ryškiai rožinį variantą iš Dior vasaros kolekcijos ir ryškiai žalią iš Chanel, man nelabai. Nuotraukose atrodo super, bet realiam gyvenimui per daug. Atsiras labai mažai žmonių, kurie tikrai nusipirks tokius produktus.

Bohemian Pink — ryškiai rožinis
Hippie Green — žalias



YSL Palette Face Palette Collector Gypsy Opale - šita pudra kolekcijos žvaigždė. Man pudra labai panaši į supresuotus meteoritus iš Guerlain, spalvos sukurtos tam, kad koreguoti veido spalvą, nesvari tekstūra ir lengvas švytėjimo efektas. Tiesą, įpakavimas tobulas.


YSL Fusion Ink Blush - geliniai skaistalai. Wow, naujiena kaip naujiena. Aš skaičiau labai daug rekomendacijų, kad jeigu nemoki naudoti skaistalų, geriau pradėti nuo kreminių arba gelinių. Juos naudoti paprasčiau, padauginti sunku, jie atrodo labai gaiviai. Ką aš noriu pasakyti iš patirties, pas mane stovi kelios dėžutės YSl kreminių skaistalų, aš juos naudoju minimaliai, nes man nepatinka. Reikia sugalvoti kaip tepti, aš vis padauginu, juos galima tepti tik ant kreminės pudros, su biria pudra jie nedraugauja. Žodžiu, jeigu šitie suteiks madingą 'šlapią' efektą skruostams, aš nusipirksiu, o jeigu vėl bus matiniai, tikrai ne. Spalvos tikrai žadančios daug, bet kaip bus realybėje?

Spalvos:

Electric Red — raudonai-oranžinė
Pink Attraction — rožinė;
Spicy Vibes — švelniai persikinė;
Edge Berry — fuksija;




YSL Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain  - lūpų blizgiai

Spalvos:

Tangerine Boho
Rose Folk 




YSL Rouge Volupte Shine Lipstick  - spindintis lūpų dažai

Pink in Devotion — fuksija
Corail Incandescent — ryškiai koralinis




 YSL Gloss Voluptе  - lūpų blizgiai
Corail Trapeze — koralų spalvos
Fuchsia Oran — šilto atspalvio fuksija


YSL La Laque Couture The Opalescents - nagų lakai




Mano nuomonė:

Man labai patiko kolekcijos bendras vaizdas ir mintis, viskas atrodo tiesiog tobulai. Spalvos tikrai pavasariškos - žalia, rožinė, tačiau kaip kontrastas - fuksija, oranžinė, ryškiai raudona. Iš visos kolekcijos labiausiai patiko pudra (ne dėl pudros, o dėl įpakavimo), o įdomiausiai atrodo geliniai skaistalai, tikiuosi 'šlapio' efekto, nes tai bus pagrindinė vasaros tendencija, gali būti apie naują tendenciją YSL pagalvojo jau dabar?

Čia jau yra kelios nuotraukos iš YSL kolekcijos pristatymo:










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig