2015 m. lapkričio 28 d., šeštadienis

WICKY debiutinės kolekcijos NEW BLACK pristatymas



Sveiki, mano brangieji, aš niekur nedingau, tiesiog tas saldus žodis "IŠPARDAVIMAS" , todėl visą rytą praleidau Akropolyje, nes jeigu neatvažiuosi anksčiau, nieko gero ir madingo nenusipirksi. O šiandien aš suplanavau papasakoti apie madą, o tiksliau pradėti dar viena blogginimo dieną madingai. Trečiadienio vakare mes visi skubėjome į Wicky debiutinės kolekcijos pristatymą. Šiandien papasakosiu kaip mums sekėsi.




Aš dažniausiai prie madingus pristatymus padarau namų darbą, nes apie madą pradėjau rašyti visai neseniai, patikėkite, žinių labai trūksta. Trūksta žodžių, apibūdinimo ir supratimo, tačiau aš nebūčiau aš, jeigu nesidomėčiau ir nesistengčiau.

Šnekant apie WICKY kolekciją, sužinojau, kad jos veidu tapo Agnė Jagelavičiūtė, o dizainerė - Viktorija Urbonavičiūtė Rakauskienė.



Sudėjus du ir du, supratau, rengtis reikia juodai. Dauguma irgi dress code suprato teisingai, todėl vakarą praleidau nuostabioje stilingai ir juodai apsirengusių žmonių kompanijoje.

Žiūrime kolekcijos nuotraukas:











Juoda spalva mano mėgstamiausia, su ja visada stilingas, gražus ir atrodai nuostabiai, nesvarbu kokiai progai pasirenki juoda atspalvį. Tačiau aš dviem rankom "UŽ" spalvotas detales arba viso juodo įvaizdžio vientisumą. Šnekant apie kolekciją, gavau daugiau, nei tikėjausi pamačius PROMO nuotrauką. Man visiškai nepatinka tokio kirpimo suknelės, jos atrodo labai jau senamadiškai. Bendras įspūdis po kolekcijos pristatymo toks, patiko kai kurių suknelių dizainas (ypač su kailiniais ir raudona alia Dolce and Gabbana), labai blaškė modelių eisena ir skirtingo dizaino juodos spalvos aukštakulniai. Be galo patiko modelių makiažas. Juodos spalvos lūpos ir gana ryškus kontūravimas -mano mėgstamiausi akcentai. Realiam gyvenimui gal kiek per daug, tačiau patikėkite, per pristymą aš net nepastebėjau ryškių antakių, makiažo sumanymas TOBULAS, būtent jis suteikė kolekcijai užbaigtumo ir rafinotumo.





Aš dažniausiai žiūriu į kolekcijas iš pirkėjo pusės, tačiau paskutinis klausimas į kurį atsakau "ar pirkčiau?" Manau taip. Nieko įspūdingo ir naujoviško aš tikrai nepamačiau, tačiau pamačiau daug drabužių, kurie tikrai ras savo gerbėjus ir mylėtojus.

O štai mes prie voverės, taip, taip, aš pati galvojau kad tai zuikis, bet pasirodo nė. Šitas gyvūnas (pavadinkime jį taip) sulaikė labai daug dėmesio. Mums jis irgi patiko:





Nuotraukos - G.G. Photography - Gediminas Gražys.

Daugiau informacijos apie drabužius, kolekciją ir kainos:


O kaip Jus vertinant juodos spalvos drabužius? Mėgstate ar vengiate?














SHARE:

2 komentarai

  1. Dievinu juoda spalva ir visiskai jos nevengiu! Priklausomai nuo nuotaikos derinu su ryskesniais aksesuarais, arba renkuosi kazka neutralaus :) Kas liecia pacia kolekcija, tai man asmeniskai, tik modeliu makiazas ir tepatiko, bet tikiu, kad kolekcija suras savo megejus!

    Aliona, seku Tavo bloga jau senai, dziaugiuosi,kad tobuleji ir kasdien dziugini savo straipsniais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai. ;-) Aš pati labai mėgstu juodą spalvą, man su ja labai komfortiška, nereikia galvoti kaip ir ką derinti, tačiau paskutinius metus uždraudžiau sau apie ją galvoti. Tik kartais nuo karto, jeigu reikalauja dress kodas. Kolekcija nėra naujoviška, tačiau ji yra 'valgoma' ir iš tų, kurias tikrai pirks.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig