2015 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Aliejus plaukams Oright Golden Rose Oil ir Purple Rose


Labas vakaras, mano brangieji, kaip aš ir žadėjau, šiandien vakare pasakosiu apie O'right plaukų aliejus. Rožes aš labai mėgstu, jų kvapą tiesiog dievinu, todėl su malonumu išbandžiau O'right aliejukus plaukams. Vieną (Golden Rose) gavau su lookfantastic staigmenų dėže, o Purple Rose gavau testavimui dar labai seniai. Pagaliau nuotraukos padarytos, aliejai jau eina į pabaigą, nes mano įpakavimai po 10 ml., pats laikas parašyti atsiliepimą, nes šitie aliejai geriausia dovana jūsų plaukams, pliusas - įvairaus tūrio buteliukai ir nuostabus kvapas.





Apie O'right kompaniją aš jums nepasakosiu, priminsiu kad tai Taivano kompanija kuri labai rūpinasi  ekologija, daro labai įdomius, apgalvotus produktus plaukų priežiūrai. Visą istoriją galima perskaityti mano bloge, todėl nesikartosiu. Šiandien šnekėsime apie aliejukus.












Auksinių rožių aliejus, skirtas pažeistiems plaukams.









Rinktinis auksinių rožių eterinis aliejus atkuria plauko kutikulę, atstato jo tvirtumą ir žvilgesį. Jis pratęsia gydomąjį efektą ir plaukus padaro švelniais, minkštais ir glotniais. Dėl naujosios mikronų technologijos priemonė lengvai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio.

Naudojimas: išsitrinkę galvą šampūnu nusausinkite plaukus. Paskirstykite tolygiai ant plaukų ir baikite džiovinti džiovintuvu.



Šis aliejus su purpurinių rožių eteriniu aliejumi ir kristaliniais veiksniais atkuria plauko kutikulę, atstato plaukų tvirtumą ir žvilgesį. Jis pratęsia gydomąjį efektą ir plaukus padaro švelniais, minkštais ir glotniais. Dėl naujosios mikronų biotechnologijos priemonė lengvai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio.

Naudojimas: išsitrinkę galvą šampūnu nusausinkite plaukus. Paskirstykite tolygiai ant plaukų ir baikite džiovinti džiovintuvu.

Talpa: 10 ml.

Kur pirkti: www.cascada.lt

Mano nuomonė:

O'right kompanija pristato kelių rūšių plaukų aliejus: kavos - jis labiau skirtas  normaliems, mažai pažeistiems plaukams, auksinių rožių - jis tirštas, labai skaniai kvepia rožėmis, skirtas sausiems, pažeistiems plaukams, purpurinių rožių - skirtas dažytiems, tačiau nelabai pažeistiems plaukams. Šitoje vietoje aš jau sakau savo nuomonę, nes gamintojas rašo, kad visi aliejai skirti pažeistiems plaukams, tačiau skirtumas yra. Labai didelis pliusas - skirtingi aliejų įpakavimai, mano - mažiausi, tačiau būtent nuo tokių lengviausiai bandyti, nes ne taip skaudu piniginei. Mano mėgstamiausias - auksinių rožių, man labiausiai patinka jo kvapas, tiršta konsisitencija ir poveikis mano plaukams. Jis maitina, vizualiai pagerina plaukų būklę, plaukai nesipučia ir atrodo sveikiau. Purpurinių rožių aliejus turi irgi malonų kvapą, tačiau po naudojimo plaukai nepraranda apimties, jis lengvesnis, tačiau labai riebiems plaukams tikrai netiks, ne bent galiukams. Aš tepu aliejumi visus plaukus (nuo šaknų iki galiukų) nes mano plaukai pažeisti, sausi ir balinti, aš nebijau padauginti. Ar rekomenduoju? tikrai taip, svarbu atrasti savo produktą. Aliejai tikrai patiks dažytiems, sausiems ir normaliems plaukas, o taip pat toms, kam patinka rožių kvapas, o kam ne, O'right siūlo kavos aliejų.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig