2015 m. gruodžio 22 d., antradienis

Avon Luxe blaktsienų tušas ir blakstienas stipinantis serumas


Labas rytas, mano brangieji, pas mane susikaupė labai daug išbandytų, tačiau neaprašytų Avon kosmetikos priemonių, iki Naujųjų metų bandau užbaigti nebaigtus darbus, todėl šiandien šnekame apie nuostabų dalyką: Avon Luxe blakstienų tušą (kuris yra kartu su serumu).






Kaina: 10,50 EUR

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:









Rezultatas:






Mano nuomonė:

Nežinau, ar šitą priemonė dar yra kataloge, nes internete aš jos neradau, tačiau pasakyti, kad tušas tobulas. Aš jau seniai netikiu pasakomis, kad visokie stebuklingi serumai ir geliai gali padėti užauginti naujas blakstienas, yra vienintelis būdas - ricinų aliejus, visos kitos priemonės tik pasakos. Avon Luxe kosmetikos priemonės tikrai vertos dėmesio, labai gražūs įpakavimai ir pakankamai geros kokybės kosmetikos priemonės. Naujiena, kurią gavome testavimui - tai blakstienų tušas, o iš kitos pusės blakstienas stiprinantis serumas. Serumą aš išbandžiau, tačiau labai didelio rezultato nepastebėjau, nors akių negriaužia ir nedirgina, o tai jau pliusas. O tušas tikrai tobulas, guminis šepetėlis leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną nuo pat augimo linijos, tušo lygiai tiek, kiek reikia, todėl blakstienos gaunasi lygios, gražios, tankios ir ilgos. Man pritrūko tik vieno, blakstienos tiesios, o ne riestos. Tušas lengvai nusiplauna paprastu valikliu, tačiau jeigu patalpoje karšta arba lauke lyja, gali palikti juodas dėmes paakių zonoje. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko Avon Luxe produktų linija, dar turiu lūpų dažus ir lūpų balzamą, būtinai apie juos papasakosiu, tačiau tikriausiai po Kalėdų.




PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig