2015 m. gruodžio 22 d., antradienis

Jurgis ir drakonas




Kaip aš jau Jums spėjau papasakoti, sekmadienį man pagaliau pavyko susitikti su drauge. Ji dirba Šiaurės miestelyje, todėl man buvo labai patogu privažiuoti iki ten, ir vietoje kokios nors kavinės ar restorano centre, mes pasirinkome piceriją "Jurgis ir drakonas". Aš girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie šią vietą, kad ir picos skanios ir aptarnavimas geras, vienintelis minusas - pastoviai labai daug žmonių. Sekmadienis nebuvo išimtis, žmonių buvo tikrai labai daug, tačiau mus labai greitai apsodino administratorė ir mes pradėjome skaityti meniu.




Meniu nėra labai didelis, pagrindinis segmentas - picos, yra keli karštieji patiekalai ir dienos salotos. Mano draugė salotų mėgėja, todėl jį išsirinko kalakutienos salotos su kriaušėmis, o aš "Peperoni" mažą picą. Kainos, kaip ir interjeras yra vidutinis. Interjeras labai jau paprastas, paprasčiau nebūna, o kainos, lyginant tai, kad produktai vežami iš Italijos, sakyčiau normalios. Svarbiausiai kokybė. 


Mane labai pradžiugino tai, kad padavėja atnešė padažų (aliejus su prieskoniais ir čili pipirais) ir pipirų mišinį, jokio kečupo. Tai labai geras ženklas. Užsakymo irgi labai ilgai laukti nereikėjo, viskas žaibišku greičiu, nors salė tikrai pilna.


Kiek nuvylė picos kokybė - vidus buvo nepilnai iškepęs, picos forma neteisinga, o šonai apdegę (viskas matosi nuotraukoje), todėl šitoje vietoje - minusas. Koks bebūtų padažas ir ingridientai - tai tikrai neišgelbės situacijos. Pliusas - picai supjaustyti atnešė specialų peilį, minusas - pica ant įprastos lėkštutės, būtų gerai, jeigu pica būtų ant medinio padėklo, tada viskas būtų logiška.



Draugės salotos skanios ir atrodo gražiai, čia tikrai pretenzijų nėra.



Na o štai tobulas šokoladinis desertas su ledais ir uogiene. Po pirmo kąsnio aš apie visus minusus užmiršau, vidus dar tirštas, kaip ir turi būti, ledai labai geros kokybės, uogos kiek rūgščios, labai gerai papildo bendrą deserto skonį.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, pirmas kartas dar nieko nereiškia, tačiau vargu, ar aš dar užsakysiu picą, bandysiu ragauti kitus patiekalus, tačiau be deserto tikrai neišeisiu. Rekomenduoju paragauti šokoladinę suflę, tobula, tikrai tobula. 

Dar noriu pagirti aptarnaujantį personalą už labai gerą darbą, nes dirba greitai ir labai maloniai aptarnauja picerijos svečius.










SHARE:

6 komentarai

  1. Anksčiau, vasaraą, picas dar nešdavo ant medinių lentučiš - įdomu, kodėl to nebėra? :)
    Žiauriai užsinorėjau šio deserto - tikrai labai skaniai aprašei!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal žmonių buvo per daug, nespėjau plauti ;-) Nežinau , o dertas tikrai labai skanus, rekomenduoju (jis skirtas dviems).

      Panaikinti
  2. medinių padėklų buvo atsisakyta dėl kitų priežasčių nuo gruodžio mėnesio, o pica taisyklingos formos kaip ,,čiliake'' savaime suprantama nebus, nes formuojama rankomis, per kelias minuteses, o kai yra dedama į krosnį dar šiek tiek išsitempia, tačiau restorane susitelkiama į skonį, o ne taisyklingą pado formą :) taip pat autorei patarčiau paragauti kitų picų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai aš ir rašau apie skonį, vidus buvo kiek žalias, todėl ir atkreipi dėmesį į formą (Italijoje nors picos formuojamos rankomis ,forma būna kur kas dailesnė), į lėkštę (jeigu atsisakyta medinių padėklų, tada nereikia nešti atskiro peilio picai). Dar reikėtų pataisyti meniu nuotraukas internete, nes aš peržiūrėjus informaciją tikiuosi gauti medinį padėklą, o ne lėkštę (juk tai vos ne pagrindinis išskirtinumas, medinis padėklas su kompanijos logo). Aš žinau ką reiškia teisinga pica, dirbau restoranų versle N metų ir baigiau maitinimo verslo organizavimą, todėl jeigu kažką rašau, visada atsakau už tai. Tikiu, kad pagrindinis restorano tikslas - skonis, tačiau kaip svečias pica likau nepatenkinta. Desertas buvo nuostabus, tą irgi parašiau atsiliepime.

      Panaikinti
  3. žinau :) kaip jau minėjau, rekomenduočiau išmėginti kitas picas, restoranas turi puikų pasirinkimą kiekvienam

    AtsakytiPanaikinti
  4. and much doing and scouting for much doin uh April favorites because and the pre.much same stuff I Alvena Skin mean I guess II would ask the hot across on at the problem hotter slow I don't really have a lot for my 21 then this is going to be returned and I need something better from my brow I think Inane get that I want to try out that Milan brown love kids they have and for baby gate have tried that let me know I just like it spring I'm been using its success .

    http://bleusapphirefacialserum.com/alvena-skin/Alvena Skin/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig