2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

AVON Makiažo pagrindas „Luxe Silken“ SPF 20



Sveiki, mano brangieji, pagaliau aš grįžau namo ir atsisėdau prie kompiuterio ir blogo. Atsiprašau, kad iš ryto palikau jus be įrašo, tiesiog nespėjau. Man net draugė parašė "ar tu gyva? nes bloge nėra naujų straipsnių." Patikėkite, aš dar gyva, kupina naujų idėjų ir jėgų naujai šventinei darbo savaitei. Aš pradėsiu nuo atsiliepimų, apie naujienas pašnekėsime vakare, nes dar reikia papuošti eglutę. Taip, taip, eglutę, nes mes nusipirkome naują spintą, namuose betvarkė, o kol viskuo nesudėsi, vietos ištraukti eglutės nėra. Žodžiu, užburtas ratas, tačiau jau galėsiu normaliai sudėlioti savo papuošalus ir batus tam, kad nors matyti ką turiu. Būtinai viską parodysiu Jums, o kol kas atsiliepimas apie Avon Luxe kreminę pudrą.





Gamintojo aprašymas:



Prie odos prisitaikantis makiažo pagrindas su baltaisiais safyrais ir SPF 20 apsauga visiems odos tipams. 

• nepastebimai susilieja su oda 
• nepriekaištingai padengia ir drėkina 
• vidutinis-pilnas padengimas 

Veikimas: šilkinė formulė nepastebimai susilieja su oda vos per kelias sekundes. Makiažo pagrinde esantis baltųjų safyrų ekstraktas sukuria besvorį, prabangiai švytintį makiažą. Lengva konsistencija leidžia odai kvėpuoti, švelniai drėkina ir skleidžia malonų aromatą. Neužkemša porų. Patikrintas dermatologų ir alergologų. Su SPF 20 apsauga nuo kenksmingų saulės spindulių. Naudojimas: pirštų galiukais, makiažo kempinėle ar šepetėliu užtepkite keletą taškelių įvairiose veido vietose. Tolygiai paskirstykite, kad taškeliai susijungtų. Norėdamos, kad makiažo pagrindas neatrodytų kaip kaukė, kruopščiai tepkite ties plaukų linija ir žandikauliais, o taip pat nepamirškite kaklo.

Sudėtis:


Talpa: 30 ml.

Kaina: 13,90 EUR

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:




Spalvų pasirinkimas:






Mano spalva:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Žiūrint į rezultato nuotraukas negalėjau pagalvoti, kad tai AVON. Aplamai, išskirtinė Luxe Avon linija tikrai verta dėmesio, bet apie kirus produktus kiek vėliau, o šiandien apie makiažo pagrindą. Labai gražus, stiklinis įpakavimas su pompa. Mano turimas atspalvis vidutiniškai tamsus, su ryškiu geltonu tonu, kuris gerai prisitaiko prie veido atspalvio ir maskuoja raudonį. Šnekant apie maskavimą, jis labai geras, veidas atrodo tobulai (aš nenaudojau maskavimo priemonių, tik makiažo pagrindas, tušas ir sutvarkyti antakiai). Pudrą galima sluoksniuoti, tai pasiekti labai gero maskavimo efektą. Nors gamintojas ir rašo, kad pudra labai lengva, aš taip nepasakyčiau. Ji riebios tekstūros, maloniai kvepia ir tiks normaliai veido odai. Sausas vietas gali paryškinti, o riebią odą  -riebinti dar labiau. Avon Luxe makiažo pagrindas turi labai lengvą švytėjimo efektą, jeigu patinka matinis veidas - reikia naudoti pudrą, arba pasirinkti kitą makiažo variantą. Man rezultatas ant veido labai patiko, su pudra makiažas išsilaiko apie 5 valandas, po to reikia dar kartą pereiti su pudra, nes vietas atrodo riebokas. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, patiks normalios odos savininkėms, kurios mėgsta maskuoti trūkumus.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig