2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

Outfit: Rain Boots


Šiandien mano Instagram Husband man padėti visai nenorėjo, todėl rimtai susimąsčiau apie štatyvą, kur galima būtų daryti drabužių derinukų nuotraukas pačiai, nieko neprašyti ir nufotografuoti tiek kadrų, kiek norisi, kol nebus taip, kaip suplanuota. Žiūrint už langą aš greičiau susimąstau apie lietsargį ir guminius batus, negu apie žieminį paltą, kailinius ir Kalėdas. Niekada dar neturėjau progos prieš Kalėdas vaikščioti su guminiais batais. Taip, turiu kelis variantus, tačiau aš juos nešioju tik vasarą arba pavasarį (nes spalvos labai jau ryškios). Patikėkite, dabar nešalta ir labai patogu, reikia tik pasirūpinti šiltomis kojinėmis.







Viskas prasidėjo dar prieš metus, kai pirmą kartą pamačiau šiuos Ralph Lauren guminius batus, labai norėjau pirkti, bet sustabdė kaina (virš 130 EUR), už tokią sumą galima nusipirkti normalius, o ne guminius batus. Po to buvo išpradavimas, batų kaina sumažėjo iki 80 EUR, bet mano dydžio jau nenebuvo. Kaune, PC MEGA savaitgalį aš pamačiau šių batų išpardavimą, kaip aš galėjau nenusipirkti, juk kaina buvo vos 20 EUR? Man be galo patinka batų forma ir raštai (tiesą, buvo skirtingų atspalvių, todėl jeigu paskubėsite, galėsite sutikti Kalėdas stilingai - su naujais guminiais batais)






Šalikas - ZARA
Striukė - ZARA
Sijonas -ZARA
Megstinis - H&M
Rankinė - New Yorker
Guminiai batai - Ralph Lauren (parduotuvė Danija)











SHARE:

1 komentaras

  1. cash the next day and I think dollars here's the manner by which it works: a enormous point proprietor pays to be a bit mint piece wallet application the tab in dollars is changing over it to Cash Camp pick going and then pick focuses installment processor huge pay takes huge ones from the wallet and Sons dollars to the bar sounds great yet the issue with 50 focuses as it takes significantly more to purchase a beer today than it did yesterday exchanging as low i.

    http://t-rexmusclefacts.com/cash-camp/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig