2015 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.12.03


Kaip greitai bėga laikas, aš vis niekaip nepajaučiu to laiko nuo pirmadienio iki ketvirtadienio. Atrodo tik rašai savaitės anonsą, parašai dar kelis įrašus ir vėl ketvirtadienis. O ši diena pas mus ypatinga - mes skaitome Lietuvos geriausių blogerių įrašus  Rubrikoje Beauty Talk. Kviečių kavos ir naujų įrašų kartu su manimi.





Šis Beauty Talk įrašas gavosi labai jau Kalėdinis, dauguma iš bloggerių rašo apie dovanas, sudaro sąrašus ir dekoruoja namus, o aš noriu pradėti mūsų rubriką Avos įrašu bloge, nes man be galo patiko jo pagrindinė mintis: Nelaukite iki Naujųjų metų, jeigu norite ką nors pradėti, darykite tai dabar. Tiesiog darykite tai, kas patinka Jums.



Pas mus tik populiarėja kosmetikos dėžučių mada, aš jau nebeperku jų, nes 'prisivalgiau'. Geriau vieną priemonę kurios tikrai reikia, negu kelios, kurios mėtosi namuose. Bet visai kitas reikalas maisto siurprizo dėžutės. Juditos bloge tobula Die Blog Box. Lietuvos gamintojai, padarykite ką nors panašaus ir Lietuvoje, labai norisi.


Dar vienas sveikas ir skanus įrašas Monikos bloge, šį kartą kalba eina apie košes. Nemėgsti košių? Patikėkite, aš irgi, tačiau figūra ir sveikas gyvenimo būdas kur kas svarbiau, todėl valgu. 
Tačiau Monikos receptas su keptais obuoliais, cinamonu ir klevų sirupų atrodo labai gundančiai, būtinai išbandysiu šį variantą savaitgalį.


Kodėl Enrikos dovanų rekomendacijos eina po košių? Nes aš įsimylėjau Lanvin keksiuko formą. Niekada nepagalvočiau kad tai keksų formą, taip tobulai atrodo. Pas mane tiesiog labai didelė meilė Lanvin drabužiams ir aksesuarams, taupau pinigus.



Aš jau mačiau Modestos bloge ekologiškų maisto produktų nuotrauką, kol laukiame įrašo, kviečiu skaityti apie Lavera dantų pastą.


Mieli skaitytojai, jeigu neturite VIVI nuolaidų kortelės, rekomenduoju ją įsigyti, nes aš pastoviai perku VIVI kosmetikos priemones pigiau, taip pat gaunu SMS su akcijomis ir dovanos. Tik vakar gavau žinutę apie naują burnos skalavimo skystį. Laura pasakoja irgi apie VIVI dovanas, bei rankų ir  kojų kremą.


Aš tik visai neseniai atkreipiau dėmesį į Lush kvepalus, buvau taip susižadėjusi šviežiomis kaukėmis, burbulais ir vonios putomis, kad nieko kito parduotuvėje nemačiau, nors nuotraukas dariau. Kas skaito mano blogą, puikiai žino, kad aš tiesiog dievinu rožės. Ačiū Kotrynai už įrašą, būtinai išbandysiu šį kvapą.


Saflora kūno priežiūros produktai ne tik mano atradimas, ji labai patinka ir Karolinai, jos bloge naujas įrašas apie kūno aliejų. Turiu, naudoju, švelniai ir šiltai myliu šį produktą.


Prisipažinsiu, Evos nuotraukos tokios gražios, kad aš net tekstų neskaičiau. Noriu paklausti apie Anastasia Beverly Hills antakių pomadą. Ar gera? Kokio atspalvio? O dar skaitome atsiliepimą ir žiūrime naujų BeYu ir PUPA kosmetikos priemonių nuotraukas.


Gėlėtos kosmetinės bloge mėgstamiausių rudens kosmetikos priemonių sąrašas, kai kurie produktai sutampa, kai kurie ne. Mes visos skirtingos, todėl taip smagu skaityti kitus blogus 



Salomėjos bloge mėgstamiausių sąraše ne tik kosmetika, bet ir nuostabūs naujieji papuošalai. prisimini, pasakojau tau apie kaukoles auskarus ir sagas, pasirodo tai tie patys, kurios mačiau Fashion Vilnius renginyje. Atrodo super.



Gabielės naujieji Bourjois kosmetikos pirkiniai. Aš vis vaikštau prie šios kosmetikos stendų, tačiau nieko neišsirenku, nežinau kodėl. Gal trūksta atsiliepimų ir rekomendacijų?


Nepatikėsite, kaip sunku išsirinkti dovaną tiems, kas vertina natūralią kosmetiką, ypač kai tavo žinios labai menkos. Živilės bloge visos dovanų rekomendacijos ir pasiūlymai. Fantastiškas įrašas, ačiū tau labai už jį, būtinai pasinaudosiu.


Buvo be galo malonu susipažinti su Morta asmeniškai, o jūsų dėmesiui įrašas jos bloge apie Nude makiažą per penkias minutes.


Smagu, kai net mados blogeriai rašo apie kosmetiką, kodėl smagu, nes jos rašo kiek kitaip, negu aš, todėl man patinka žiūrėti nuotraukas ir skaityti įrašus. Būtent todėl aš įkėliau Darjos įrašą apie essence mėgstamiausius produktus.


Be mados aš jūsų tikrai nepaliksiu, todėl keli madingi straipsniai pabaigai:


Juoda plunksna kviečia mus į svečius, parodo savo darbo vietą ir mažas smulkmenas. Smagu, man labai patiko.


Kaliniai - šio sezono hitas, nesvarbu kokios spalvos: juodos, baltos, ryškios. Simonos juodos spalvos iš Lindex atrodo labai, man patinka, ech, reikės ir man juodus nusipirkti, nors kelis kartus sau sakiau, jokių juodų drabužių.


Sveikinu Martina baigus įvaizdžio kūrimo kursus Mados Akademijoje, žinau, kad bet kada padėsi man sutvarkyti mano spintą arba duosi vertingą patarimą ar rekomendaciją.


Apie pilką spalvą ir kitus kailinius skaitome Viktorijos bloge. Suknelė tiesiog tobula, noriu tokios pat.



Beauty talk pabaigai Sandros drabužių derinukas iš saulėtos Maljorkos, kai už lango toks oras, atostogų nuotraukos pakelia nuotaika ir gerai nuteikia.




Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote,
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig